Maxime Melkie
Maxime Melkie är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Maxime Melkie har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Maxime Melkie har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 238 omdömen med ett betyg på 4.9. Maxime Melkie har haft 56 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
238 omdömen om Maxime Melkie
Sedan starten hos Reco 2015
köpte sin lägenhet med hjälp av Maxime Melkie en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Då köpet inte är färdigt ännu så tycker jag att det är för tidigt att ge ett korrekt omdöme.
Förtroendeingivande och tydlig
Maxime sköttes sig väldigt professionellt och bra!
köpte sitt hus med hjälp av Maxime Melkie en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Hon känns tryggt och kompetent!
Upplever att hon va lojal mot både köpare och säljare för att genomföra bästa möjliga affär för båda parter -
köpte sitt hus med hjälp av Maxime Melkie en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Mycket gott bemötande! Anpassningbar och villig att lyssna på önskemål från oss köpare.
sålde sitt hus med hjälp av Maxime Melkie en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Hej
Hon är alltid vänlig och mycket professionell. Vi arbetade med Maxime för det förra lägenhet, vi var alltid nöjda med hene.
Mvh
Ehsan -
sålde sin lägenhet med hjälp av Maxime Melkie en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Maxime Melkie är professionell men samtidig väldigt human och har empati. Hon har ett fantastiskt driv, engagemang och jobbar väldigt hårt.
Hon svarar och återkopplar alltid på ett väldigt bra sätt. Hon levde helt klart upp till mina förväntningar och mer där till. Jag är super nöjd med Maxime som min mäklare, jag skulle varmt rekommendera henne och kommer använda henne igen. -
Maxime är otroligt trevlig, proffsig och tillmötesgående. Jag är så nöjd att vi valde just Maxime som mäklare!
En fantastisk person med utstrålning, säkerhet och kompetens.
sålde sitt hus med hjälp av Maxime Melkie en del av Fastighetsbyrån Malmö City