Maxime Melkie

Maxime Melkie

Maxime Melkie är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City

Maxime Melkie har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Maxime Melkie har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 312 omdömen med ett betyg på 4.9. Maxime Melkie har haft 75 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

312 omdömen om Maxime Melkie

Sedan starten hos Reco 2015
Anna M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maxime Melkie en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Rörsjöstaden

Very clear and available agent! Maxime was eager to undestand our needs and supported us nicely through the sale process! I would recommend Maxime!

Carina L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maxime Melkie en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Rörsjöstaden

Maxime är professionell, kompetent och förtroendeingivande. Dessutom är hon sympatisk och empatisk. Det känns tryggt att göra en viktig affär, som att köpa en bostad är, med hennes stöd.

Sara Isabella S

Vilken fantastisk mäklare! Maxime är verkligen rätt person på rätt ställe. Fick min bostad såld i på 2 veckor i en svår marknad. Mäklaren var väldigt lyhörd för mina önskemål och behov. Anlitar Maxime mer än gärna igen!

KARIN S
Gamla Väster

Maxime är en fantastisk mäklare som jag verkligen kan rekommendera. Hon är professionell och kunnig och jag kände mig trygg under hela säljprocessen. Hon var även lyhörd för både mina och köparnas behov och lotsade oss båda till en ömsesidigt bra affär. Hon var också väldigt tillgänglig under hela processen och svarade snabbt och adekvat på frågor - något som jag verkligen uppskattade. Jag är supernöjd och anlitar gärna henne igen!

Olivia O
Lönngården

Mycket trevlig och öppet bemötande!

Henriette H
Slottsstaden

Kunnig, förtroendeingivande, tillmötesgående, trevlig! Inget mer att önska!

Robin K
Hyllie

Sålde min lägenhet utan problem.

Oscar B
Fågelbacken

Maxim har varit väldigt professionell. Både i kunskap samt varit ärlig med hennes tankar och svar till mina frågor. Mvp:)

Ingemar E
Norra Sorgenfri

Fantastiskt fint bemötande! Väldigt engagerad och ser till att få bästa pris för oss som säljare. Vi kan varmt rekommendera att anlita henne

Abdullah K
Köpte sitt hus med hjälp av Maxime Melkie en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Jägershill Sommarstad

Hon är bra och duktig mäklare.