Cihan Ertosun

Cihan Ertosun

Cihan Ertosun är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City

Cihan Ertosun har varit registrerad mäklare sedan 2026-01. Cihan Ertosun har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-02 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 4.8. Cihan Ertosun har haft 7 försäljningar sen 2026-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2026-01 - 2026-04

12 omdömen om Cihan Ertosun

Sedan starten hos Reco 2026
Biljana S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Cihan Ertosun en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Kroksbäck

Han är en snäll och professionell person som är allt tillgänglig och försöker hjälpa och anpassa till kundernas behov!

Tore E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Cihan Ertosun en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Limhamns Sjöstad

Alltid redo för att ge svar på våra frågor. Professionellt men ändå ett personligt bemötande. Tar reda på adresser till målerifirmor, snickare och andra som man behöver hjälp av... ett extra plus var att han hämtade upp hustrun vid stationen efter många mils tågfärd till Malmö. - Gav möjlighet till feedback efter att vi skrivit kontrakt i vår nuvarande hemstad Vänersborg. Vi vill varmt rekommendera honom som mäklare / Tore Elofsson Vänersborg

Åsa R
Limhamns Sjöstad

Hej En fantastisk kompetent mäklare som gör det lilla extra för kunden utan att visa att det kan vara jobbigt. Helt outstanding! Trevlig med ett professionellt och samtidigt personligt bemötande! Vi hade inte klarat att genomföra den här lägenhetsaffären på distans (35x2 mil) utan hans hjälpsamhet och förståelse av kundernas situation! Rekommenderas varmt!. Åsa Roxberg & Tore Elofsson

Rebecka Å
Dalaplan

Jag tycker cihan var hjälpsam och fick köpet att känans tryggt! Svarade på frågor som jag hade på ett bra sätt och var väldogt snabb på att återkoppla!

Mirza N
Dalaplan

En professionell och pålitlig mäklare som alltid sätter sina kunder i centrum. 10/10

Norbert L
Sålde sitt hus med hjälp av Cihan Ertosun en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Jägersro Villastad

Professionell mäklare med högst tänkbara kunskap inom branschen! 5/5

Thomas B
Limhamns Sjöstad

Enkel, bra och tydlig dialog genom köpprocessen.

Carl B
Limhamns Sjöstad

Cihan hjälpte mig med fantastisk service och stort engagemang. Affären gick igenom på mindre än en vecka. Stort tack till dig, vi hörs i framtiden om jag ska sälja/köpa ny bostad!

Ali A
Limhamns Sjöstad

Cihan är en väldigt aktiv och professionell mäklare som höll mig uppdaterad genom hela processen. Alltid korrekt och snabb i kommunikationen. Rekommenderas!

Annica B
Limhamns Sjöstad

Trevligt och professionellt bemötande i en smidig process!