En bra upplevelse med Artmiz, hon aktiv och tålmodigt snäll och trevligt fick alla info som vi behövde. Rek_ henne
Artemiz Eskafi
Artemiz Eskafi är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Artemiz Eskafi har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Artemiz Eskafi har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 192 omdömen med ett betyg på 4.8. Artemiz Eskafi har haft 36 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
192 omdömen om Artemiz Eskafi
Artemiz har genom hela processen varit mycket tillmötesgående, samarbetsvillig och engagerad. Hon har uppträtt professionellt och lyhört, samtidigt som hon visat ett starkt driv och en hög ambitionsnivå i sitt arbete. Med sina tydliga kunskaper och sin skicklighet som mäklare har hon skapat ett stort förtroende och bidragit till att processen känts både trygg och välorganiserad. Hon har varit lätt att kommunicera med, noggrann i sitt arbete och alltid tillgänglig för frågor och återkoppling.
Proffsig från första sekund. Enkel och rak kommunikation.
Artemis är en driven och duktig mäklare. Hon söker upp kunder själv och väntar inte på hemnet kunder. Hon gör allt för att hitta passande kunder.
Mycket tillmötesgående och vänlig. Svarar snabbt.
Artemiz är professionell, engagerad och alltid tillgänglig genom hela processen. Hon är snabb på att återkoppla, tydlig i sin kommunikation och har fått oss att känna oss trygga och väl omhändertagna från start till mål. Vi har verkligen uppskattat hennes stöd och engagemang. Jag rekommenderar varmt Artemiz till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare.
Super, hon är duktig och trevlig.
Trevligt ödmjuk tydligt beskrivning av objekten punktlig 100% Riktig bra mäklare
Som helhet är det mer än godkänt omdöme. Trevligt och glad. Har inte haft mycket fysisk kontakt med henne. Men det frågor jag har ställt har jag fått snabba och bra svar. Mycket kunnig och hjälpsam. Kanske lite oklart om vad och hur process ser ut när man inte har fått kontakt med banken i början av kontrakt skrivningen. Men det är kanske mer fel från min sida.
Jag är otroligt nöjd med min mäklare Artemiz som hjälpte mig att sälja min bostadsrätt. Från första mötet upplevde jag ett stort engagemang, professionalism och en genuin vilja att få till den bästa möjliga affären. Artemiz var alltid tillgänglig för frågor, gav tydlig och trygg vägledning genom hela processen och hade en imponerande känsla för både marknaden och detaljerna som gör skillnad. Försäljningen sköttes smidigt och effektivt, och resultatet överträffade mina förväntningar. Jag uppskattade särskilt den personliga...