Jag är väldigt nöjd med Nina som mäklare vid försäljningen av min lägenhet. Hon har varit engagerad, professionell och lyhörd från början till slut, alltid lätt att få tag på och tydlig i sin kommunikation. Jag kan varmt rekommendera henne.
Nina Hjelm
Nina Hjelm är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Nina Hjelm har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Nina Hjelm har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 223 omdömen med ett betyg på 4.9. Nina Hjelm har haft 47 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
223 omdömen om Nina Hjelm
Nina var väldigt mån om att allting skulle kännas bra för klienten och att det skulle gå fort för oss.
Trevlig och service-minded. Allt gick smidigt.
Hon var jätte snällt,trevlig och beskriv allt tidligt jag är nöjd hennes uppdrag.
Mycket engagerad, alltid tillgänglig och enkel att samarbeta med. Arbetar aktivt, ger värdefulla råd och har en genomtänkt strategi genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderas varmt.
Hon är duktig snäll och hjälpsam.
Mycket bra bemött av Nina som köpare, god kommunikation genomgående. Snabba svar och allmänt trevlig och duktig!
Nina är en mycket duktig mäklare som hjälpte oss att göra en snabb och smidig affär på kortast möjliga tid . Hon var aktiv, tydlig, trevlig och snabb genom hela processen. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera henne.
Vi är otroligt nöjda med Nina Hjelm vid försäljningen av vår bostad. Hon gav oss ett fantastiskt professionellt och engagerat bemötande från första mötet. Processen kändes trygg och allt hanterades på ett korrekt sätt.
Hon är duktig och snäll har hon bra erfarenhet.