Haris Horozovic

Haris Horozovic

Haris Horozovic är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City

Haris Horozovic har varit registrerad mäklare sedan 2018-08. Haris Horozovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-03 och har fått 456 omdömen med ett betyg på 4.9. Haris Horozovic har haft 60 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

456 omdömen om Haris Horozovic

Sedan starten hos Reco 2019
Colin S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Haris Horozovic en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Erikslust

Allting har gått bra en så länge.

Emil L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Haris Horozovic en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Erikslust

Mycket bra märklare som erbjuder seriösa pålitliga affärer och ser till affären känns bra för inblandade parter med trygghet. Säljaren och köparens intresse bevakas utifrån de muntliga överenskommelser som han förmedlar med tydlig och rak kommunikation.

Agnes L
Erikslust

Mycket bra intryck, seriös mäklare

Cecilia L
Erikslust

Mycket seriös och duktig mäklare med glimten i ögat. Mycket pålitlig. Vi kommer anlita honom när det blir dags att sälja

Filip G
Söderkulla

Jag är mycket nöjd med Haris som hjälpte mig vid köpet av min lägenhet. Han var professionell, engagerad och väldigt tillgänglig genom hela processen. All information var tydlig och han skapade ett tryggt intryck från första visningen till avslutad affär. Jag upplevde att han verkligen gjorde ett väldigt bra jobb och jag kan varmt rekommendera honom till framtida personer som funderar på att sälja sin bostad genom denna Haris.

Arta F
Husie

Haris var engagerad och lätt att ha att göra med genom hela processen. Alltid tillgänglig för frågor och tydlig i sin kommunikation. Försäljningen kändes trygg och vi är väldigt nöjda med resultatet. Rekommenderas varmt!

Jetmir U
Husie

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare och hela processen från start till mål. Han har varit professionell, engagerad och alltid snabb med återkoppling. Vi har känt oss trygga genom hela försäljningen, och han har hanterat allt på ett smidigt och väldigt kompetent sätt. Vi uppskattar särskilt hans tydliga kommunikation och genuina vilja att göra det bästa för oss som säljare. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som söker en pålitlig och kunnig mäklare!

Vladimir S
Söderkulla

Proffesionell, korrekt, snabb samt vänlig.

Alexander P
Folkets Park

Bra bemötande, tillgänglig, engagerad och god service. Väldigt nöjd med att ha Haris som mäklare!

Dan M
Folkets Park

Ordning och reda, snabb responstid. Opartisk. Med beröm godkänd.