Jag blev mycket professionellt och trevligt bemött av mäklaren redan från första kontakten. Mäklaren var tillgänglig, engagerad och tog sig tid att svara på alla frågor på ett tydligt och lugnt sätt, vilket skapade en trygg känsla genom hela processen. Inför köpet hade vi höga förväntningar på tydlig kommunikation, transparens och ett smidigt förlopp och mäklaren levde verkligen upp till dessa. Informationen var alltid korrekt och lätt att förstå, och vi kände oss väl informerade i varje steg. Mäklaren var också väldigt...
Tim Johnsson
Tim Johnsson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Tim Johnsson har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Tim Johnsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.9. Tim Johnsson har haft 18 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
25 omdömen om Tim Johnsson
Vi hade en bra upplevelse med Tim! Han är vänlig och duktig på sitt jobb. Han är inte påträngande, men tar gärna till sig synpunkter och idéer.
Bra upplevelse över lag, responsiv osv! :)
Mycket trevlig och tillmötesgående! God kontakt och visar att han bryr sig om säljares/köpares behov och frågor. Har hjälpt till mycket informativt och alltid nåbar. Supernöjd!
Tim was very helpful, supportive and professional during the whole process of selling our apartment. He has always kept us posted and he was always in a good mood. He became like a part of our family for a little while, he always tried to interact with our daughter, who absolutely adore Tim. We can only recommend Tim as a makler.
Ambitiös och var beredd att anpassa tillvägagångssätt efter våra önskemål.
Enfagerad och lyhörd mot våra behov gällande försäljningen. Kommunikativ och tillgänglig under processen.
Han var noggrann och mkt påläst.
Väldigt tillmötesgående och hjälpte oss att få vårt hus sålt väldigt snabbt! Vi är väldigt nöjda med Tim!
Vi blev bemötta på ett trevligt och professionellt sätt, och han gav tydlig och bra information om både lägenheten och området. Kommunikation har hela tiden varit enkel, han har varit lättillgänglig, snabb på att svara och tydlig i allt han har förmedlat. Processen har från start till mål känts trygg och smidig.