Väldigt tillmötesgående och hjälpte oss att få vårt hus sålt väldigt snabbt! Vi är väldigt nöjda med Tim!
Tim Johnsson
Tim Johnsson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Tim Johnsson har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Tim Johnsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.9. Tim Johnsson har haft 12 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-11
17 omdömen om Tim Johnsson
Vi blev bemötta på ett trevligt och professionellt sätt, och han gav tydlig och bra information om både lägenheten och området. Kommunikation har hela tiden varit enkel, han har varit lättillgänglig, snabb på att svara och tydlig i allt han har förmedlat. Processen har från start till mål känts trygg och smidig.
Tim var väldigt trevlig, tydlig och lätt att ha kontakt med genom hela processen. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna, och allt gick smidigt från start till mål. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera honom!
Tyckte att han var trevlig, engagerad och kontaktbar.”
Otroligt lyhörd och stöttande i processen av att sälja bostad
Mycket trevlig och serviceminded.
Tim har ett mycket gott bemötande och är en prestigelös person. Han visade stor flexibilitet och var alltid tillgänglig när det behövdes. Det var enkelt att ha kontakt med honom – han har utmärkta kommunikationsförmågor, är artig och visar ett genuint engagemang för sina kunder. Tim arbetar verkligen från hjärtat och går gärna det lilla extra för att hjälpa till. Han stöttade till och med i kontakten med banken och bidrog till att jag fick ett lån med mycket fördelaktiga villkor.
Jag tog kontakt med Fastighetsbyrån i våras då jag trodde jag hittat en lägenhet i Lund och skulle sälja, men den föll igenom och mäklaren Tim förslog vi tog den till Booli, som jag aldrig hört talas om. Jag blev väldigt vänligt bemött och peppad att fortsätta ha kvar min lägenhet till fösäljning och trots att jag hade svårigheter att hitta hyresbostad och misströstade med allt i omgångar. Mäklaren Tim kom med bra förslag till mig i mitt sökande och kontaktvägar till hyresvärdar, STORT plus till Tim där för han var oerhört...
Tim Johnsson På första visningen upplevde direkt hur han bemötte oss med sitt leende och respekt ,hälsade oss välkomna och med glädje och nöje beskrev han till oss i vilket skick huset är Han var neutral medlare och svarade på alla frågor vi ställde En gång till vill tacka dig Tim för din medling och ditt artiga sätt
Bra och lugn person har gett oss mycket information om huset Var bra medlare