Tim gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet på en konkurrensutsatt marknad. Hans kommunikation genom hela processen var utmärkt – han var alltid lätt att få tag på, tydlig och höll oss väl informerade. Han förklarade de olika stegen på ett enkelt och tryggt sätt och gav oss bra och realistiska råd under hela försäljningen. Vi kände att han verkligen arbetade för att uppnå bästa möjliga resultat för oss. Tim är professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Vi är mycket nöjda med hela processen och kan varmt rekommendera honom.
Tim Johnsson
Tim Johnsson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Tim Johnsson har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Tim Johnsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.9. Tim Johnsson har haft 21 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
36 omdömen om Tim Johnsson
Tim har känts genuin och tydlig med allt. Han har även varit behjälplig i köparprocessen.
Toppen! Vi är jättenöjda med hela upplevelsen!+++
Engagerad, hungrig och trevlig! +++++
Det känns bra. Vi fick tydliga svar på våra frågor. Trevlig bemötande.
Tim was a very good and helpful broker and helped in every possible way way
Tim var en proffsig och kommunikativ mäklare. Rekommenderar starkt!
Jag fick ett mycket bra bemötande av Tim. Han är noggrann, lätt att kommunicera med och bra på att återkomma med återkoppling. Min förväntan att ha en mäklare som är lätt att få tag på, bryr sig och är bra på att lyssna uppfylldes med råge. Jag kommer att rekommendera honom till mina vänner som ska köpa eller sälja sin bostad.
Jag fick svar på alla frågor som jag hade. Tim är mycket bra på att både lyssna men också att förklara de svar som han ger. Tim har en mycket professionell framtoning och jag upplevde att han inte försökte pressa mig till beslut utan var lyhörd och gav ett lugnt intryck.
Hej, Tim Johnsson är mycket professionell, noggrann och pålitlig. Han förklarade allt tydligt och gjorde hela processen trygg och enkel. Kommunikation och bemötande var på högsta nivå. Jag rekommenderar honom varmt och med fullt förtroende. Med vänliga hälsningar, Shams