Johanna Meyer

Johanna Meyer

Johanna Meyer är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City

Johanna Meyer har varit registrerad mäklare sedan 2019-03. Johanna Meyer har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 214 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Meyer har haft 53 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

214 omdömen om Johanna Meyer

Sedan starten hos Reco 2019
Linn P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Meyer en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Ribersborg

Johanna har varit toppen under hela försäljningsprocessen. Hon är inte bara rolig utan också väldigt professionell och kompetent. Johanna har hela vägen peppat och varit positiv, alltid tillgänglig för att svara på frågor eller hålla en visning.

Pernilla N
Lönngården

Jag kan varmt rekommendera Johanna. Hon är ytterst professionell och ser till både köparens och säljarens intresse. I mitt fall tog det lite tid att få min lägenhet såld. Under tiden höll Johnna flera visningar, inklusive bokade sådana med intressenter, och hade hela tiden en utmärkt kommunikation med mig som säljare.

Lisa O
Östra Sorgenfri

Det var tryggt att ha Johanna genom hela försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera Johanna!

Anna W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Meyer en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Södra Sofielund

Toppen, trevlig, rolig och påläst

David S
Dalaplan

Allt jättebra! Påläst och kommunikativ!

Amra K
Kirseberg

Professionell, alltid tillgänglig och trevlig att bemöta! Rekommenderas.

Kristina P
Söderkulla

Har bara gott att säga om Johanna. Fantastisk mäklare på alla sätt Kan varmt rekommendera henne

Clara R
Östra Sorgenfri

Väldigt trevlig. Förtroendeingivande och hjälpsam. Det har känts tryggt hittills genom hela processen.

Frida R
S:t Knut

Johanna Meyer är en otroligt professionell mäklare som är varm, ärlig och transparent. När min försäljning tog längre tid än jag hoppats på har hon peppat och engagerat fortsatt med planering för att få till försäljningen. Ett otroligt bollplank och stöd i hela processen!

Frida J
Folkets Park

Fantastiskt duktig och proffsig! Bra på att förklara så man förstår, enkel att kommunicera med, och uppskattar verkligen att hon kunde hjälpa oss i kontakten med Swedbank.