Fastighetsbyrån Malmö Öster

Fastighetsbyrån Malmö Öster

• BadgeElevenYears
1 759
4.8

Malmö är en av Sveriges mest expansiva städer. Här finns både centrala nybyggnationer samt närhet till kontinenten och naturen. Efterfrågan på bostäder i Malmö blir allt större, vilket är något vi på Fastighetsbyrån förstår. Om du är intresserad av stadens östra delar ska du ta kontakt med oss på Fastighetsbyråns kontor på...

1759 omdömen om Fastighetsbyrån Malmö Öster

Sedan starten hos Reco 2017

Eleonora S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ajdin Fatic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Bulltofta

Trevlig, kompetent och lyhörd. Visste exakt hur jag tänkte vid min försäljning och var bra på att återkoppla i den mån jag önskade. Kände mig trygg i min försäljning. Rekommenderar Ajdin starkt och kommer använda honom i framtiden.

Musaj T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ajdin Fatic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Södertorp

Professionellt bemötande, bra blick på marknaden. Bra råd. Snabb om det krävdes. Helt enkelt en mäklare jag skulle rekommendera till alla.

Aldina A
Södertorp

Ajdin är väldigt professionell, tillmötesgående och med service i toppklass! Skulle verkligen rekommendera Ajdin till alla som letar efter en grym mäklare!

Shahrzad H
Slottsstaden

Vi vill rikta vårt varmaste tack för ett exemplariskt genomfört uppdrag. Ajdin visade hög kompetens, ett tydligt lösningsorienterat arbetssätt och en förmåga att skapa både struktur och trygghet genom hela processen. Hans flexibilitet, ärlighet och snabba återkopplingar gjorde att vi kände fullt förtroende genom hela affären. Kombinationen av expertis och engagemang överträffade våra förväntningar. Vi kan därför ge vår starkaste rekommendation till honom som mäklare!

Oscar P
Slottsstaden

Ajdin stöttade oss genom hela processen och skapade trygghet genom sin kunskap, ärlighet och flexibilitet. Han återkopplade alltid snabbt och fanns till hands när vi behövde det. Vi kan varmt rekommendera honom!

Ardwan D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Jeschko Björnsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Lindeborg

Kan starkt rekommendera Jesper som mäklare. Han är supertrevlig och duktig, svarar snabbt och är alltid tillgänglig.

Svar från Jesper Jeschko Björnsson

Tack Ardwan, för det goda omdömet och för en trevlig affär! Kul att det gick så smidigt.

Catalina L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nikola Milakovic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Västra Sorgenfri

Engagerad, angelägen, kunnig mäklare som återkopplar och håller en uppdaterad hela vägen. Kände mig trygg genom hela processessen då jag sålde min lägenhet.

Sébastien P
Slussen

Nikola är en mycket skicklig mäklare som verkligen förstår marknaden. Han är trevlig, engagerad och lyhörd, och han har alltid svarat snabbt på våra frågor. Han guidade oss genom hela processen och var ett stabilt stöd från början till slut. Jag kan varmt rekommendera honom!

Harry B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nikola Milakovic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Slussen

We were very happy that Nikola was the agent that helped us with our first home buying experience. He helped us throughout the process and made us feel very reassured and confident in our decision! Nikola was always professional, making himself available when needed and provided us with advice and information that enabled us to better understand the whole process for buying a home. We would highly recommend Nikola to anyone in a similar position - and he will be our first port of call whenever we may need to buy or sell property again the future!

Ingemar E
Östra Sorgenfri

Väldigt trevlig och ett personligt tilltal

Palwasha M
Gyllins Trädgård

Professionell, kunnig och trevlig bemötande.

Samuel P
Slottsstaden

Mycket bra! Allt har gått smidigt :)

Frida L
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Jeschko Björnsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Johanneslust

Mycket trevlig, tillgänglig, pedagogisk och pålitlig.

Svar från Jesper Jeschko Björnsson

Hej Frida, tack för det positiva omdömet!

Hicham A
Söderkulla

Väldigt smidig att prata med, får hela affären att flyta på och kändes trygg från start till slut.

Chris E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Gyllins Trädgård

Mycket bra mäklare med god kännedom om området och förståelse för marknaden. Tydlig i sin kommunikation och punktlig.

Muamet M

Super mäklare väldigt tillmötesgående

Tommy R
Fosiedal

Bra bemötande. Han gjorde ett bra jobb för att få min lägenhet såld. Det tog lite tid men det gick bra till sist. Tuff marknad.

Kristina T
Västra Sorgenfri

Vi har varit väldigt nöjda med Nikola i och med vårt lägenhetsköp. Han var proffsig, hjälpsam och tillgänglig. Uppskattade även att han alltid var snabb att agera oavsett om det var att ta reda på mer information när vi efterfrågade det och att han var noga med att vi skulle få rätt information. Han har även varit väldigt trevlig oavsett vilken tid på dagen eller vilken dag i veckan vi varit i kontakt.

Nasma N
Lönngården

Alltid tillgänglig på telefon och för frågor. Förklarar processen inför kontrakten när jag skulle köpa min första lägenhet. Pedagogisk och förklarar samt hjälpsam. Rekommenderar stark

Sofia M
Nobeltorget

Bra bemötande och tillmötesgående. Snabb i återkoppling vid frågor och professionell i sitt arbete. Vi är mycket nöjda!

Filip E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Annamaria Svensson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Segevång

Otroligt enkel, trevlig och vänlig!

Aidin P
Klagshamn

Ajdin är den enda mäklare framöver för mig. Duktig och informativ . Rekomenderar starkt.

Annika J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Johansson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Södervärn

Är nöjd med Jessica som mäklare 👍👍

Sara B
Håkanstorp

Ajdin har ett väldigt gott bemötande. Han är informativ och vill gärna svara på alla frågor man har. Han följer även upp innan och efter köpet vilket är väl uppskattat.

Birgitta P
Riseberga

Allting gick smidigt. Bra förklaringar. Huset såldes snabbt.

Svar från Jesper Jeschko Björnsson

Hej Birgitta, tack för omdömet. Kul att vi lyckades få upp slutpriset i budgivning med 530.000 kr över utgångspriset.

Gabriel L
Virentofta

Väldig proffsig. Tydlig plan och kommunicera bra under hela processen. Rekommenderar starkt.

Svar från Jesper Jeschko Björnsson

Tack för det trevliga omdömet Gabriel, det uppskattas! Och tack för en trevlig affär så här långt. Kul att det gick så smidigt trots en tuff marknad!

Dorontina R
Högaholm

Jag är supernöjd med Ajdin! Han fick mig att känna mig viktig och prioriterad hela vägen, vilket verkligen betyder mycket. Han är lätt att prata med, lyssnar verkligen och tar sig tid att förklara allt på ett enkelt sätt. Dessutom är han väldigt engagerad, svarar snabbt på meddelanden och finns där för att ge bra råd. Han gjorde hela processen stressfri väldigt för mig. Kan varmt rekommendera honom till alla som vill ha en kunnig och pålitlig mäklare som bryr sig!

Shahad K
Högaholm

Tycker att Ajdin kan verkligen sitt jobb, kunnig och förklarar på ett professionellt sätt så att det blir enkelt att förstå alla steg/punkter man behöver göra innan man köper en lägenhet.

Alex B
Citadellskajen

Försäljningen av min lägenhet gick smidig och stressfri. Rekommenderar starkt, professionella och effektiv service! Fem stjärnor!”

Devi E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Almvik

Gea är en bra kille och den som är viktig är bra säljare. Han vet mycket väl sitt jobb. Jag är jättenöjd med honom tack

Weam A
Köpte sitt hus med hjälp av Jesper Jeschko Björnsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Virentofta

Mycket bra engagemang och bemötande

Svar från Jesper Jeschko Björnsson

Tack för det positiva omdömet. Det uppskattas!

Niclas B
Gula Höja

Personlig och tillmötesgående mäklare som har glimten i ögat. När det hängde upp sig lite vid fotograferingen så erbjöd Nikola extra tider och var beredd på att offra av sin egen tid för att göra det så smidigt som möjligt för oss. Affären kändes professionell och trygg från början till slut. /Niclas & Josefine Bjärnlycke

Tim P
Slottsstaden

Ajdin är en otroligt kompetent och engagerad mäklare. Han höll oss uppdaterade hela tiden, gav goda råd och skapade en trygg försäljningsprocess. Vi är mycket nöjda med hans insats och rekommenderar honom starkt.

Sanaz B
Slottsstaden

Mycket bra mäklare som överträffade våra förväntningar. Vi kunde inte varit nöjdare!

Dragos C
Bulltofta

“Gea överträffade alla förväntningar” Att jobba med Gea har varit en fantastisk upplevelse från första samtalet till avslutad affär. Han är otroligt engagerad, kommunikativ och alltid ett steg före i processen — men framför allt inger han ett stort lugn och gör att man känner sig trygg hela vägen. Gea har gjort allt – och lite till – för att säkerställa en lyckad försäljning, och hans professionalism gjorde hela resan både enkel och smidig för oss. Med tanke på bostadsmarknadens läge känns utfallet väldigt bra och jag är...

Nikolche J
Gula Höja

En professionell person i sitt arbete, vilket är sällsynt att möta idag. Mannen imponerade helt enkelt på mig och jag tackar honom från djupet av mitt hjärta !

Miroslava J
Gula Höja

Från första kontakten med Nikola, blev vi lyssnade på vad och hur vi sökte. Som kunder var det viktigt för oss att ha någon som bemötte oss professionellt och med stor förståelse. Han lyssnade på oss in i det sista och gjorde sitt bästa för att vi skulle vara mer än nöjda. Den här typen av lägenhet var vår dröm för många år sedan, och han hjälpte oss till största delen att förverkliga den drömmen. Min familj och jag har inget annat än beröm för Nikola och jag skulle rekommendera honom till alla som vill att deras dröm...

Hanna Hejde S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Johansson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Södervärn

Jessica kan alla delar av fastighetsmäkleri och är en person som är på hugget hela tiden. Hon utstrålar positivism i alla lägen, och vår affär gick snabbt och enkelt. Hon kommer att göra fler affärer för oss i framtiden och vi kan varmt rekommendera henne.

Svar från Jessica Johansson

Så kul att få hjälpa er igen med er bostadsaffär :) Jag hoppas också vi ses igen!

Selma B

Ajdin var både noggrann och lätt att samarbeta med. Han var tillgänglig och snabb med väldigt fint bemötande. Vi uppnådde mer prismässigt än vad vi hade hoppats på. Det är allt man kan önska i en bostadsaffär!

Ryszard A
Sålde sitt hus med hjälp av Annamaria Svensson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Oxie

Samarbete med Annamaria var (är) mycke bra. Det började med en tydlig förklarning av alla etapper av hela processen. Och efteråt gick allt ganska snabt och smidigt. Vi är nöjda och väntar på avslutning av affären enligt överkommelse.

Mahmoud A
Söderkulla

Snabbt och smidigt affär , rätt förklaring steg för steg , rekommenderar varmt , Väldigt kunnig mäklare

Svar från Jesper Jeschko Björnsson

Tack Mahmoud, för rekommendationen och för ännu en trevlig affär. Kul att få förtroendet hjälpa dig att sälja en andra gång!

Natasa R
Dalaplan

Ajdin Fatic was very professional, approachable, and attentive throughout the entire process. He made sure to keep me informed at every step and was always available to answer questions or provide guidance. I expected clear communication, transparency, and support during the purchase — and Ajdin absolutely delivered. He exceeded my expectations by being proactive, detail-oriented, and genuinely invested in making the process smooth and stress-free.My experience with Ajdin Fatic was excellent. He made the entire buying process...

Zoran K
Rosengård/apelgården

Very very good meklare. Everything go easy.

Samira M
Rosengård/apelgården

En mäklare där jag är köpare i detta fallet. Riktigt smidig i kommunikationen och svarar snabbt på alla mina frågor! Mäklaren var också mycket flexibel och väldigt tillgänglig! Så smidigt det gick, man vill ju nästan köpa en bostad till!

Enxhi G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Jeschko Björnsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster

Mäklaren visade prov på hög professionalism, starkt engagemang och en utmärkt förståelse för mina behov under hela bostadsprocessen. Genom tydlig kommunikation, god tillgänglighet och ett lösningsorienterat arbetssätt skapade han trygghet och förtroende från första kontakt till avslutad affär. Jag rekommenderar honom varmt till andra som söker en kunnig och pålitlig mäklare.

Svar från Jesper Jeschko Björnsson

Hej Enxhi, tack själva för det fina omdömet och för en trevlig affär. Vi ses vid tillträdet!

Eleonora J
Västra Kattarp

Flexibel och lätt att nå. Snabb och tillmötesgående för visnings tider.

Svar från Jessica Johansson

Tack för fint omdöme Eleonora :)

Matilda R
Sålde sitt hus med hjälp av Ajdin Fatic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Videdal

Ajdin är jättetrevlig och enkel att ha att göra med, rekommenderar varmt!

André S
Sålde sitt hus med hjälp av Ajdin Fatic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Videdal

Han är professionell och personlig samtidigt.

Welmarie B
Köpte sitt hus med hjälp av Annamaria Svensson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Oxie

Everything went well and smooth! Annamaria Svensson helped all through out the whole process. So happy with the purchase at Fastighetsbyrån.

José C
Borgmästaregården

Hej! Jag vill vara ärlig och berätta hur allt gick till. Vi tog kontakt med en säljare som tog bilder, fixade allt och sa att lägenheten skulle läggas ut som kommande objekt. När vi väl bestämde oss för att sälja var allt klart – men tyvärr slutade hon 😪 Då ringde Nikola oss och presenterade sig. Han berättade att han kunde hjälpa oss att sälja lägenheten och att han redan hade bilderna. Han var säker på att det skulle gå utan problem! Vi förklarade att vi först behövde hitta en ny bostad, vilket tog nästan ett år. Sedan...