Emma Zacharian

Emma Zacharian

Emma Zacharian är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Öster

Emma Zacharian har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Emma Zacharian har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-02 och har fått 185 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Zacharian har haft 38 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att det är ett jobb med både variation, omväxling och massor av spännande möten.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Vill man ha en driven, envis och aktiv mäklare som dessutom är engagerad, ödmjuk och glad ska man definitivt välja mig. Jag blev utnämnd till årets rookie 2012 och årets mäklare 2015.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden gillar jag främst att umgås med min familj.

Hur ser din drömbostad ut?
Ett litet mysigt hus på fantastiska Sicilien, gärna med havsutsikt!

2024-06 - 2025-05

185 omdömen om Emma Zacharian

Sedan starten hos Reco 2013
Anders Per H

Emma har full koll på både område och processen, vi har bara gott att säga om Emma och fastighetsbyrån i Malmö, rekommenderas varmt.

Darko K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Zacharian en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Gyllins Trädgård

Redan vid första konsultationsmötet lämnade hon ett mycket gott intryck. Allt gick snabbt och som överenskommet svarar hon alltid snabbt på samtal och meddelanden. Med tanke på den sämre situationen på marknaden lyckades vi hitta en köpare och komma överens så att båda parter är nöjda. Hon är en väldigt positiv person och jag rekommenderar henne varmt.

Mateja K
Gyllins Trädgård

Jag är verkligen nöjd! Emma har varit verkligen inkluderat och aktiv under hela processen. Klar och tydlig kommunikation, svarar på alla frågor och funderingar inom några minuter, gjorde försäljningen till en rolig och enkel upplevelse för oss som säljare. Man får verkligen allt (och mer) som Emma lovar att leverera vid första mötet.

Amir H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Zacharian en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Gyllins Trädgård

Emma är fantastisk att samarbeta med - hjälpsam, kompetent, tillgänglig och trevlig. Jag kände mig trygg genom hela processen och är supernöjd med resultatet. Rekommenderas varmt!

Nathalie N
Gyllins Trädgård

Vi är otroligt nöjda med Emma som mäklare! Hon var professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med genom hela försäljningsprocessen. Emma höll oss ständigt uppdaterade, svarade snabbt på våra frågor och skapade ett stort förtroende från start. Tack vare hennes erfarenhet och driv såldes vår lägenhet både snabbt och smidigt, och vi kände oss trygga hela vägen. Vi kan varmt rekommendera Emma till alla som går i säljtankar!

Kamilla J
Bulltofta

Snabb återkoppling och lättillgänglig

Linus B
Dockan

Bra och trevligt första möte. Detta var min första lägenhet och processen kändes trygg och smidig.

Mustafa N
Dockan

Emma var superproffsig från start tydlig, snabb och alltid tillgänglig. Hon kändes genuin och hade full koll genom hela processen, hon levererade verkligen. Försäljningen av lägenheten gick snabbt och smidigt, kunde inte varit mer nöjd. Rekommenderar henne starkt!

Christina F
Vita Höja

Emma är helt outstanding, hon löser allt kvickt och lätt!

Bo G
Sålde sitt hus med hjälp av Emma Zacharian en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Kvarnby

Från första kontakten med Emma och genom hela processen har vi blivit bemötta på ett bra och trevligt sätt. Jag har haft massor med frågor och funderingar genom ”resan” och har varje gång fått bra och sakliga svar. Sammanfattningen blir att vi är väldigt nöjda med hur väl allt har fungerat och alla tips och råd vi fått från start till mål.

Svar från Emma Zacharian

Tusen tack Bosse för ditt dina omdöme. Glad att jag kunde hjälpa och att det gick så smidigt :) Lycka till med allting framöver!