Ajdin Fatic

Ajdin Fatic

Ajdin Fatic är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Öster

Ajdin Fatic har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Ajdin Fatic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 510 omdömen med ett betyg på 4.9. Ajdin Fatic har haft 91 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

510 omdömen om Ajdin Fatic

Sedan starten hos Reco 2019
Eleonora S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ajdin Fatic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Bulltofta

Trevlig, kompetent och lyhörd. Visste exakt hur jag tänkte vid min försäljning och var bra på att återkoppla i den mån jag önskade. Kände mig trygg i min försäljning. Rekommenderar Ajdin starkt och kommer använda honom i framtiden.

Musaj T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ajdin Fatic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Södertorp

Professionellt bemötande, bra blick på marknaden. Bra råd. Snabb om det krävdes. Helt enkelt en mäklare jag skulle rekommendera till alla.

Aldina A
Södertorp

Ajdin är väldigt professionell, tillmötesgående och med service i toppklass! Skulle verkligen rekommendera Ajdin till alla som letar efter en grym mäklare!

Shahrzad H
Slottsstaden

Vi vill rikta vårt varmaste tack för ett exemplariskt genomfört uppdrag. Ajdin visade hög kompetens, ett tydligt lösningsorienterat arbetssätt och en förmåga att skapa både struktur och trygghet genom hela processen. Hans flexibilitet, ärlighet och snabba återkopplingar gjorde att vi kände fullt förtroende genom hela affären. Kombinationen av expertis och engagemang överträffade våra förväntningar. Vi kan därför ge vår starkaste rekommendation till honom som mäklare!

Oscar P
Slottsstaden

Ajdin stöttade oss genom hela processen och skapade trygghet genom sin kunskap, ärlighet och flexibilitet. Han återkopplade alltid snabbt och fanns till hands när vi behövde det. Vi kan varmt rekommendera honom!

Ingemar E
Östra Sorgenfri

Väldigt trevlig och ett personligt tilltal

Samuel P
Slottsstaden

Mycket bra! Allt har gått smidigt :)

Hicham A
Söderkulla

Väldigt smidig att prata med, får hela affären att flyta på och kändes trygg från start till slut.

Nasma N
Lönngården

Alltid tillgänglig på telefon och för frågor. Förklarar processen inför kontrakten när jag skulle köpa min första lägenhet. Pedagogisk och förklarar samt hjälpsam. Rekommenderar stark

Sofia M
Nobeltorget

Bra bemötande och tillmötesgående. Snabb i återkoppling vid frågor och professionell i sitt arbete. Vi är mycket nöjda!