Ajdin Fatic

Ajdin Fatic

Ajdin Fatic är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Öster

Ajdin Fatic har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Ajdin Fatic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 524 omdömen med ett betyg på 4.9. Ajdin Fatic har haft 100 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

524 omdömen om Ajdin Fatic

Sedan starten hos Reco 2019
Nurcan A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ajdin Fatic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Högaholm

Jag kan varmt rekommendera Ajdin som fastighetsmäklare! Hela processen från start till försäljning kändes trygg, professionell och väldigt smidig. Ajdin var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och tog sig tid att svara på alla frågor längs vägen. Jag upplevde ett stort engagemang och en genuin vilja från Ajdins sida att göra ett riktigt bra jobb. Försäljningen sköttes med hög kompetens, god lokalkännedom och ett lugnt, förtroendeingivande bemötande. Jag kände mig väl omhändertagen genom hela affären och är mycket...

Rabiye A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ajdin Fatic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Högaholm

Jätte trevligt människa, fick jätte mycket information av honom.

Cornelia V
Värnhem

Ajdin är inte bara supertrevlig utan är en man på helt rätt arbetsplats. Noggrann, tydlig och professionell. Jag kan starkt rekommendera Ajdin till alla som går i säljtankar.

Malva T
Värnhem

Fantastisk! Trevlig och otroligt hjälpsam med allting!

Ulrika T
Värnhem

Trevlig, kunnig, väldigt hjälpsam och engagerad. Mycket bra mäklare som jag rekommenderar strakt!

Maria-Pia G
Kirseberg

I processen att sälja min lägenhet har Ajdin sedan flera år varit vänlig, professionell, tillgänglig och förtroendeingivande. En mäklare som kan området Kirseberg utan och innan. För oss som familj har det känts mycket tryggt och bra att ha Ajdin som vår personliga mäklare och vi kan varmt rekommendera honom och Fastighetsbyrån Malmö Öster.

Lena-Karin Gertrud F
Håkanstorp

Ajdin visade ett trevligt bemötande vid vårt lägenhetsköp. Förstod vad vi önskade och kunde informera om de uppgifter vi behövde, allt har gått så smidigt. Vi har nu lämnat vårt hus till honom för försäljning.

Hama J
Håkanstorp

Tillmötesgående, enkel att ha att göra med, uppfyller alla krav man kan ha på en mäklare + lite till

Zanticole M
Söderkulla

Ajdin har gjort ett fantastiskt jobb för oss. Han har varit väldigt engagerad, driven och tagit stort ansvar genom hela processen. Vi har känt oss trygga från start till mål och haft fullt förtroende för att han alltid agerat i vårt bästa intresse. En mäklare som verkligen gör det lilla extra – rekommenderas varmt.

Dzenana D
City

Är mycket nöjd med Ajdin som visade stor kunskap och var mycket insatt samt engagerad under tiden som han förmedlade vår lägenhet. Rekommenderar starkt!