Ajdin Fatic

Ajdin Fatic

Ajdin Fatic är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Öster

Ajdin Fatic har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Ajdin Fatic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 453 omdömen med ett betyg på 4.9. Ajdin Fatic har haft 88 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

453 omdömen om Ajdin Fatic

Sedan starten hos Reco 2019
Dzani M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ajdin Fatic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Söderkulla

Bästa Meklare i hela sverige!

Lotta E
Folkets Park

Ajdin lyckades sälja min lägenhet för utgångspris i ett dåligt säljläge på 11 dagar. Snabb på att svara och snabba ryck. Otroligt nöjd med val av mäklare

Arvid George Harry K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ajdin Fatic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Folkets Park

Väldigt trevlig och tillmötesgående. Verkat öppen och ärlig. Smidig affär

Julian W
Slottsstaden / Erikslust

Han skötte det bra från början till slut, kändes tryggt hela tiden.

Helin D
Högaholm

Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fick av Ajdin. Han var inte bara kunnig och professionell, utan tog sig verkligen tid att lyssna på mina önskemål och behov genom hela processen. Det märktes tydligt att han hade både erfarenhet och ett genuint engagemang – vilket skapade ett stort förtroende från start. Jag kände mig trygg i varje steg och uppskattade verkligen den personliga servicen. Kan varmt rekommendera Ajdin till alla som söker en engagerad och lyhörd mäklare!

Arnes P
Nydala

Hjälpte mig med allt jag frågade om och löste det snabbt, bästa mäklaren gjorde min köpupplevelse till 10/10!

Fitim B
Segevång

Fantastisk duktig mäklare samt människa. Hjälper en med allt man behöver och jobbar hårt för att få saker gjort! Starkt rekommenderat mäklare!

Sara Elisabeth Nathalie P
Rosengård/apelgården

Professionell, service minded, trevlig och effektiv. Mycket nöjd.

Markus Erik Otto J
Sofielund

Vi blev rigtig bra bemötta av Ajdin. Han var öppen, snäll och förklarande. Köpet har varit en fantastisk upplevelse.

Therese Indiane N
Sofielund

tar hand om det hela. Är snabb och flexibel, tillmötesgående och trevlig. Svarar på alla frågor inom mycket kort tid och går gärna den extra milen för att allt ska lyckas.