Ajdin bemötte mig med samma respekt och lyhördhet som säljaren. Alltid korrekt, trevlig glad och väldigt hjälpsam. Om jag kommer att behöva en mäklare i framtiden kommer jag klart att vända mig till Ajdin Stort tack Ajdin - Du är en pärla! Vänligen Matts
Ajdin Fatic
Ajdin Fatic är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Öster
.Ajdin Fatic har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Ajdin Fatic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 394 omdömen med ett betyg på 4.9. Ajdin Fatic har haft 76 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
394 omdömen om Ajdin Fatic
Enkel. Rak. Tydlig. Allt gick så smidigt och bra. Pratar inte för mkt. Är Noggrann. Tummen upp alla dagar i veckan för Ajdin Fatic
Trevlig, tillmötesgående, professionell och kommunicerar bra.
Mycket professionell och tillmötesgående. Agerade och svarade snabbt på frågor. 😃 /Mikael
Jag har köpt och sålt många lägenheter i flera år och har hittat min bästa mäklare här. Ajdin är mycket proffsig, aktiv, vänlig och hjälpsam., smidig kommunikation. Jag ge en starkt rekommendation A+++
Otroligt trevlig och engagerad mäklare! Kan varmt rekommendera Ajdin.
Bra kommunikation och mycket engagerad!
Jag tycker han är en av de bästa mäklaren. Jag skulle rekommendera han till alla.
Ajdin ger ett avslappnat men ändå väldigt professionellt intryck från första sekund. Han överträffade våra förväntningar då han gjorde allt för att vi skulle få vårt drömhus. Processen har varit smidig och enkel tack vare honom. Han är så hjälpsam och det är tydligt att han brinner för sitt jobb. Han får helt klart våra varmaste rekommendationer!
Trevlig mäklare som jag rekommenderar varmt. Han gjorde det vi förvänta oss och när där dök upp oklarheter och missförstånd så löste han de utan några konstigheter.