Nikola Milakovic

Nikola Milakovic

Nikola Milakovic är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Öster

Nikola Milakovic har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Nikola Milakovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-10 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 5.0. Nikola Milakovic har haft 15 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

33 omdömen om Nikola Milakovic

Sedan starten hos Reco 2022
Kajsa J
Köpte sitt hus med hjälp av Nikola Milakovic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Bulltofta

Trevligt och personligt bemötande. Förtroendeingivande och tillmötesgående.

Veronica P
Sålde sitt hus med hjälp av Nikola Milakovic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Bulltofta

Trevlig och kunnig! Mycket hjälpsam . Tack för ett bra samarbete.

Emma D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nikola Milakovic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Eriksfält

Nikola har varit till fantastisk hjälp med både försäljning av min lägenhet och köp av den nya. Trots tuffa tider så lyckades till och med Nikola med att ta föreningsrekord genom att sälja min lägenhet och ingen är lyckligare än jag. Otroligt kunnig på sitt fält och med ärlighet kring vad som är bäst för mig som både säljare och köpare så kan jag inte säga något annat än att jag är väldigt glad över att ha Nikola som min mäklare och rekommenderar till alla som går i tankar på att både sälja och köpa.

Joel R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nikola Milakovic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Eriksfält

Mycket trevlig kille med snabbt och bra bemötande. Det gjorde att mitt bostadsköp gick riktigt smidigt!

Tahar M

Trevlig Mäklare!! Allt gick lätt och smidig !! Tack Nikola

Giuliano G
Skrev om Nikola Milakovic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster

Trevlig kille som är duktig på sin sak

Nikola M gillar detta
Mara R
Skrev om Nikola Milakovic en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster

Väldigt engagerad och tillförlitlig mäklare!

Nikola M gillar detta
Ali S
Nya Bellevue

Mycket nöjd med Nikola , kunnig , proffsig, samt tillmötesgående, varmt rekommenderas

Max H
Almhög

Nikola har varit mycket tillmötesgående och förstående. Rekommenderar honom varmt som mäklare!

Gun M
Almhög

Nikola var engagerad utöver förväntat, snabb till återkoppling, fanns till hands och genomförde köpet, så att jag som säljare kände mig totalt trygg. Jag tror att köparen kände samma