Kunnig, trevlig och tillgänglig!
Jessica Johansson
Jessica Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Öster
.Jessica Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Jessica Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 239 omdömen med ett betyg på 4.7. Jessica Johansson har haft 59 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
Att det är ett socialt och spännande arbete med variation gällande arbetsuppgifter. Man möter nya människor varje dag och det är ditt driv som avgör hur långt du vill nå.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag blev Årets mäklare 2017 på Fastighetsbyrån Malmö! Genom personligt engagemang och stort driv strävar jag efter samarbeten med hög kvalitet, där både säljare och köpare ska känna sig trygga men framför allt nöjda efter varje avslutad bostadsaffär.
2022-10 - 2023-09
239 omdömen om Jessica Johansson
Mycket lugn och säker. Gör allt i lagom takt, inte för lite o inte för mycket
Tack Eva :) Skönt att affären gick så smidigt för er. Kommer bli hur bra som helst. Vi ses snart igen!
Varm och trevlig mäklare. Väldigt kunnig i både område och marknad. Okomplicerad försäljning. Mycket nöjd helt enkelt!
Så glad att ni är nöjda, jättebra samarbete :)
Personligt och trevligt bemötande. Engagerad och mån om att hålla kontakten och visa väg framåt utan att vara påträngande.
Jättetrevlig, tydlig och lätt att ha o göra med!
Bra. väldigt snabb på att svara på meddelanden och gav oss goda rekommendationer om hur vi kunna strukturera ägandet av bostaden.
Tack snälla Michael :) Glad att kunna hjälpa till. Vi ses och hörs!
Vi rekommenderar absolut inte Jessica som mäklare. Vi har inte haft bra kontakt med henne under tiden som vår lägenhet var publicerad för försäljning. Jessica verkar har haft många bostäder ute samtidig för försäljning och därför hade hon inte tid för vår lägenhetsförsäljning. Jessica hade bland annat inte lagt ut planritningen i annonsen i flera veckor trots att jag påminde henne att göra det. Jag och min fru känner det var slöseri med tid och pengar för att vi anlitade henne som mäklare.
Mycket kunnig professionell och skicklig
Tack för det fina omdömet, uppskattar det verkligen :) Kul att vi fick en så fin affär ihop!
Bra och kunnig bemötande samtidigt var mäklaren professionell.
Tack snälla Adam :) Vi hoppas du kommer att trivas i ditt nya boende.
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Bra insikt i marknaden och vad jag som säljare kunde förvänta mig. Förväntningarna var smidig försäljning och det lyckades hon med. Sammantqget en bra upplevelse av Jessica och försäljningen av bostaden. Kändes tryggt med henne som mäklare.
Tack snälla Lisa. Glädjer mig att du är lika nöjd som jag är med affären :) Vi ses och hörs snart.