Andreas Bielkhammar
Andreas Bielkhammar är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Andreas Bielkhammar har varit registrerad mäklare sedan 2005-09. Andreas Bielkhammar har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 236 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Bielkhammar har haft 34 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
236 omdömen om Andreas Bielkhammar
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sitt hus med hjälp av Andreas Bielkhammar en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Previously, we had a pretty bad experience with mäklarens. Andreas exceeded our expectations and he was nice and polite to us the whole time.
He also seemed to be quite honest, which is hard to find in mäklarens sometimes. :-) -
Korrekt och noggrann, köpet uppleves säkert och ordningsssamt genomfört.
sålde sitt hus med hjälp av Andreas Bielkhammar en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Andreas är en av dom bästa lugn proffsig väldigt tillmötesgående som är mycket uppskattat och försäljningen gick hur smidigt och enkelt som helst kommer anlita Andreas vid nästa försäljning
Proffesionellt bemötande av Andreas som är väldigt kunnig inom branschen. En trygg affär från början till slut.
köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Bielkhammar en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Lättillgänglig trevlig driven upplevdes proffsig
sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Bielkhammar en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Andreas är väldigt professionell, lyhörd och kompentent. Vi kände oss trygga med att ha honom som mäklare och att han gav alltid sin ärliga åsikt när vi hade frågor. Han uppfyllde alla våra förväntningar och vi skulle varmt rekommendera honom.
Jag har tidigare lämnat ett omdöme som köpare.
Hänvisar till detta omdöme. -
Trevlig, tillmötesgående, professionell. Inget att klaga på.
Andreas levde upp till alla förväntningar.
Trevligt bemötande och effektiv. -
Han är fantastiskt bra på det han gör. Han lovade mig att få lägenheten såld och det löste han på mindre än en månad. Går alltid att nå och ger alltid sin ärliga professionella åsikt. Proffsig!