Sofia Stolth

12 år i branschen
Fastighetsbyrån Norrköping
Affärer senaste året

Sofia Stolth är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Sofia Stolth har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Sofia Stolth har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-11 och har fått 317 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Stolth har haft 39 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

317 omdömen om Sofia Stolth

Sedan starten hos Reco 2019
Adrian W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Stolth en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt

Engagerad, neutralt förmedlare mellan säljare och köpare. Alltid tillgängligt för frågor, och transparent i alla steg inom köpsprocessen och villkor som gäller. Visningen och budgivningen samt avtalsteckningen gick smidigt och professionellt. Stort tack för detta!

Svar från Sofia Stolth

Tack Adrian för din fina recension! Vad glad jag blir att det har känts bra för er! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!

Miguel A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Stolth en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt

Sofia skötte försäljningen av vår lägenhet riktigt bra! Hon är alltid glad och trevlig, men framförallt är hon väldigt tydlig och rak i sin kommunikation. Vilket vi uppskattade. Vi hade helt klart kunnat jobba med henne igen när vi säljer bostad nästa gång.

Svar från Sofia Stolth

Tack Miguel för en väldigt fin recension! Vad glad jag blir att det har känts bra för er! Ha det fint så länge så hörs vi lite längre fram!

Sara T
Centralt

Otroligt trevlig, tålmodig. Är ärlig om marknaden på bästa sätt och ger inga falska förhoppningar. Vi kände oss trygga hela vägen!

Svar från Sofia Stolth

Tack Sara för dina fina ord! Vad glad jag blir! Ha det bra nu så hörs vi längre fram!

Carin W
Eneby

Sofia är en glad, trevlig och positiv person. Är oerhört professionell, kunnig, och driven i sitt yrke. Lätt tillgänglig för frågor. Någon att lita på. Ser verkligen till både säljare och köpare på bästa sätt att få till en bra affär. Det gick snabbt och över mina förväntningar i dessa lite tröga tider. Rekommenderar varmt Sofia till andra att göra bostadsaffärer med. Jag har nu gjort 2st bostadsaffärer med Sofia. Lika nöjd båda gångerna. Med vänlig hälsning, Carin Wallin

Svar från Sofia Stolth

Tack Carin för en väldigt fin recension! Vad glad jag blir av att få höra det! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!

Anna L
Vidablick

Kunnig och driven. En mäklare man kan känna säga sig trygg med.

Svar från Sofia Stolth

Tack Anna för en fin recension! Ha det fint så hörs vi lite längre fram!

Gabriella V
Eneby Centrum

Vi är mycket nöjda med Sofia Stolth. Hon har ett trevligt bemötande, tillgänglig, svarar på förfrågningar inom kort, tar reda på information om den inte framgår. Verkar väldigt engagerad i sitt arbete och professionell. Skulle varmt rekommendera henne om någon skulle fråga om en bra mäklare.

Svar från Sofia Stolth

Tack Gabriella för en väldigt fin recension! Vad glad jag blir! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!

Toni J
Eneby Centrum

Mäklaren Sofia är tydlig, noggrann och mycket trevlig i sitt bemötande. Hon är professionell, lyhörd och engagerad, svarar snabbt på frågor och gör hela försäljningsprocessen enkel, trygg och smidig från början till slut.

Svar från Sofia Stolth

Tack Toni för en väldigt fin recension! Vad glad jag blir över att få höra det. Ha det fint så hörs vi längre fram!

Robin C
Eneby Centrum

Engagerad och drivande. Trevligt bemötande och såg alltid för det bästa för oss som säljare. Rekommenderas tusen gånger om att ha Sofia som mäklare.

Svar från Sofia Stolth

Tack Robin för en väldigt fin recension! Vad glad jag blir att få höra att det har känts bra för er! Ha en fin sommar så hörs vi lite längre fram!

Agneta H
Haga

Sofia Stolth gjorde ett utmärkt jobb, jag är mycket nöjd!

Svar från Sofia Stolth

Tack Agneta för en fin recension! Ha det fint så hörs vi längre fram!

Hanna S
Haga

Tillmötesgående och väldigt kunnig! Alltid tillgänglig när vi tog kontakt och alltid vänlig och förstående. Vi är jättenöjda!

Svar från Sofia Stolth

Tack Hanna för er fina recension! Vad glad jag blir att det har känts bra för er! Ha det fint så hörs vi lite längre fram!