Sofia har varit helt fantastisk lätt att arbeta tillsammans med. Hennes snabba återkoppling har gett mig trygghet i min försäljning. Hon har på ett tydligt sätt förklarat försäljningsprocessens alla steg.
Sofia Stolth
Sofia Stolth är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Sofia Stolth har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Sofia Stolth har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-11 och har fått 243 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Stolth har haft 47 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
243 omdömen om Sofia Stolth
Tack snälla Caroline för en fin recension! Ha det bra då hörs vi snart igen!
Utmärkt bemötande av Sofia som var tillgänglig, professionell och engagerad genom hela processen.
Tack Niklas för en väldigt fin recension! Ha det bra så hörs vi längre fram!
Trevligt bemötande, bra återkopplingar. Smidigt avslut av affären. Tydlig och saklig information vid kontraktsskrivning. Detta är vår första fastighetsaffär på närmre 25 år. Vi är nöjda
Tack snälla för en fin recension! Ha det bra så hörs vi snart igen!
Sofia är en mycket trevlig och kunnig mäklare hon är snabb med åter koppling och förklarar bra om det är något man undrar över jag skulle absolut rekommendera henne till mina vänner hälsningar Mona Jonsson
Tack Mona för din fina recension! Vad glad jag blir! Ha det bra så hörs vi längre fram!
Snabb återkoppling, trevlig och hjälpsam. Väldigt proffsig. Bara positivt.
Tack Emma för din fina recension! Ha det bra så hörs vi snart igen!
Engagerad, professionell och mkt serviceminded. Kortfattat en mycket bra mäklare.
Tack snälla Matts för dina fina ord! Ha det bra så hörs vi snart igen!
Positiv och snabb med att återkomma med svar på frågor.
Tack för en fin recension! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!
Vi upplever Sofia Stolth som mycket engagerad, lösningsfokuserad, alltid tillgänglig och driven. Tryggt att alltid få snabba svar.
Tack Catharina för en fin recension! Ha det bra så hörs vi snart igen!
Trevligt respektfullt Som förväntat Drivande, snabb och handlingskraftig
Tack Kerstin för fina ord! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!
Väl bemött genom hela processen. Svarade alltid i telefon och återkopplade senare om hon ej var anträffbar för stunden. Jobbade snabbt och effektivt. Är mycket nöjd!
Tack Simon för en fin recension! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!