Sofia Stolth

Sofia Stolth

Sofia Stolth är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Sofia Stolth har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Sofia Stolth har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-11 och har fått 243 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Stolth har haft 47 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

243 omdömen om Sofia Stolth

Sedan starten hos Reco 2019
Caroline Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Stolth en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Pryssgården

Sofia har varit helt fantastisk lätt att arbeta tillsammans med. Hennes snabba återkoppling har gett mig trygghet i min försäljning. Hon har på ett tydligt sätt förklarat försäljningsprocessens alla steg.

Svar från Sofia Stolth

Tack snälla Caroline för en fin recension! Ha det bra då hörs vi snart igen!

Niklas Charles Oskar H
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Stolth en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Pryssgården

Utmärkt bemötande av Sofia som var tillgänglig, professionell och engagerad genom hela processen.

Svar från Sofia Stolth

Tack Niklas för en väldigt fin recension! Ha det bra så hörs vi längre fram!

Margareta S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Stolth en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Ektorp

Trevligt bemötande, bra återkopplingar. Smidigt avslut av affären. Tydlig och saklig information vid kontraktsskrivning. Detta är vår första fastighetsaffär på närmre 25 år. Vi är nöjda

Svar från Sofia Stolth

Tack snälla för en fin recension! Ha det bra så hörs vi snart igen!

Mona Elisabeth J
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Stolth en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Loddby

Sofia är en mycket trevlig och kunnig mäklare hon är snabb med åter koppling och förklarar bra om det är något man undrar över jag skulle absolut rekommendera henne till mina vänner hälsningar Mona Jonsson

Svar från Sofia Stolth

Tack Mona för din fina recension! Vad glad jag blir! Ha det bra så hörs vi längre fram!

Emma H
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Stolth en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Loddby

Snabb återkoppling, trevlig och hjälpsam. Väldigt proffsig. Bara positivt.

Svar från Sofia Stolth

Tack Emma för din fina recension! Ha det bra så hörs vi snart igen!

Matts G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Stolth en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Söder

Engagerad, professionell och mkt serviceminded. Kortfattat en mycket bra mäklare.

Svar från Sofia Stolth

Tack snälla Matts för dina fina ord! Ha det bra så hörs vi snart igen!

Beatrice F
Söder

Positiv och snabb med att återkomma med svar på frågor.

Svar från Sofia Stolth

Tack för en fin recension! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!

Catharina Birgitta G
Inre Hamnen

Vi upplever Sofia Stolth som mycket engagerad, lösningsfokuserad, alltid tillgänglig och driven. Tryggt att alltid få snabba svar.

Svar från Sofia Stolth

Tack Catharina för en fin recension! Ha det bra så hörs vi snart igen!

Kerstin L
Eneby

Trevligt respektfullt Som förväntat Drivande, snabb och handlingskraftig

Svar från Sofia Stolth

Tack Kerstin för fina ord! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!

Simon S
Eneby

Väl bemött genom hela processen. Svarade alltid i telefon och återkopplade senare om hon ej var anträffbar för stunden. Jobbade snabbt och effektivt. Är mycket nöjd!

Svar från Sofia Stolth

Tack Simon för en fin recension! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!