Sofia Stolth

Sofia Stolth

Sofia Stolth är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Sofia Stolth har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Sofia Stolth har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-11 och har fått 177 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Stolth har haft 31 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

177 omdömen om Sofia Stolth

Sedan starten hos Reco 2019
Irene N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Stolth en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Åby

Väldigt tillmötesgående och hjälpsam. Lätt att få kontakt med.

Svar från Sofia Stolth

Tack Irene för den fina recensionen! Ha det fint så hörs vi snart igen!

Joel K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Stolth en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Åby

Varit en längre säljprocess men har alltid hållt mig regelbundet uppdaterad. Väldigt enkel och ingen stressad mäklare

Svar från Sofia Stolth

Tack för din recension Joel! Roligt att höra det! Ha det bra så hörs vi längre fram!

George T
Eneby / Karlshov

Proffsigt bemötande och hantering av försäljningen. Nöjd köpare!

Svar från Sofia Stolth

Tack George för din recension! Vad glad jag blir att få höra det! Ha det bra så hörs vi längre fram!

Anita H
Eneby / Karlshov

Sofia hjälpte oss vid en lägenhetsförsäljning för en del år sedan. Det var bara positivt och därför ville vi återigen låta henne ta hand om försäljningen. Allt har fungerat jättebra. Sofia har regelbundet hållit kontakt med oss och hållit oss informerade om läget. Det har skett på ett trevligt och korrekt sätt. Anita och Herbert

Svar från Sofia Stolth

Tack Anita och Herbert för er fina recension! Väldigt roligt att får hjälpa er ännu en gång och vad roligt att få höra att processen har känts bra för er! Ha det bra så hörs vi längre fram!

Håkan K
Svärtinge

Sofia är en mäklare som är engagerad, flexibel, lätt att få tag på och att diskutera med och vi är väldigt nöjda.

Svar från Sofia Stolth

Tack Håkan för dina fina ord! Vad glad jag blir! Ha det bra så hörs vi längre fram!

Maria T
Eneby / Karlshov

Blev bra bemött av Sofia. Fick tydliga svar på våra frågor och önskningar. Smidig affär. Väldigt nöjd med köpet.

Svar från Sofia Stolth

Tack Maria för din recension! Vad roligt att höra! Ha det fint så hörs vi lite längre fram!

Tommy H
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Stolth en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Tack Sofia. Vi är helt nöjda, kände oss delaktiga i hela försäljningen. Fick all hjälp som vi behövde. Sofia skötte proffsarbetet perfekt. Kände verkligen personlig närvaro o stort engagemang. Dessutom mycket trevlig mot både oss o köpare. Nu väntar vårt nästa projekt. Tack / Eva och Tommy.

Svar från Sofia Stolth

Tack Eva och Tommy för era fina ord! Vad roligt att det har känts bra för er under försäljningen! Ha det bra så hörs vi snart igen!

Agnetha G
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Stolth en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Vi har blivit mycket väl bemötta av Sofia och hon har verkligen gjort det som vi förväntar oss av en mäklare. Det som drar ner betyget är att prospektet innehöll felaktiga uppgifter. Det uppdaterades vid flera tillfällen och sista gången vid avtalsmötet.

Svar från Sofia Stolth

Tack Agnetha för din recension, vad glad jag blir! Jag håller med dig, det ska inte vara felaktigheter i prospekten, det var bra att vi fick se det så det gick att rätta till. Ha det fint så hörs vi snart igen!

Sebastian S
Vilbergen

Sofia utmärkte sig med att vara trevlig och väl förberedd inför visningen. Hon hade stenkoll på lägenheten, området, föreningen och alla tillhörande lokaler. Om du letar efter en mäklare som kan få både säljare och köpare trygga är Sofia ett självklart val.

Svar från Sofia Stolth

Tack snälla för din fina recension Sebastian! Vad roligt att höra! Ha det fint så hörs vi längre fram!

Rasmus A
Vilbergen

Sofia var väldigt kunnig och kunde utan problem svara på alla frågor som ställts. Sofia var väldigt trevlig och är väldigt bra på att få folk att känna sig lugna.

Svar från Sofia Stolth

Vad roligt att höra Rasmus! Tack för dina fina ord! Ha det bra så hörs vi längre fram!