Magnus Eklind

Magnus Eklind

Magnus Eklind är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Magnus Eklind har varit registrerad mäklare sedan 2009-02. Magnus Eklind har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 324 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Eklind har haft 47 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är att ingen dag är den andra lik och att man får möjligheten att hjälpa människor i en av deras största affärer.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är en engagerad, professionell och hårt arbetande mäklare som brinner för att få nöjda kunder.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden är jag helst tillsammans med min familj ute i skärgården eller så tar jag gärna med dem en sväng till fjällen.

2024-05 - 2025-04

324 omdömen om Magnus Eklind

Sedan starten hos Reco 2017
Benjamin C
Djurön

Professionell och angelägen att vi skulle känna oss så trygga med vårat köp som möjligt.

Kerstin K
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Eklind en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Jag känner mig otroligt nöjd med bemötandet och försäljningen av min fastighet, som förmedlats genom Magnus Eklind. Allt har genomförts på ett väldigt smidigt och föredömligt sätt och därför kan jag varmt rekommendera Magnus.

Kim T
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Eklind en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Rak och tydlig information genom hela bostadsaffären samt mycket bra på att återkoppla.

Magnus B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Eklind en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Söder

Hej Har ingen direkt uppfattning om hans kunnande , men har upplevt betydligt mer drivna och engagerade mäklare vid andra köp och försäljningar vi gjort.

Farida H
Svärtinge

Jag blev bemött på ett professionellt, trevligt och engagerat sätt. Magnus var lyhörd och tog sig tid att svara på alla mina frågor, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Jag hade förväntningar på tydlig information, god tillgänglighet och en smidig affär – och Magnus levde verkligen upp till dessa. Han var transparent i sin kommunikation och höll oss uppdaterad hela vägen. Sammantaget var min upplevelse av Magnus mycket positiv. Han var kunnig, tillmötesgående och skapade en trygg och smidig köpupplevelse....

Linnéa T
Svärtinge

Vi som säljare är mycket nöjda med Magnus som mäklare! Han har alltid varit kontaktbar, gett snabb återkoppling och fått en svår försäljning möjlig! Vi rekommenderar Magnus starkt! Med honom blir man ingenting annat är supernöjd! Tack för din stora insats 🙏🏻

Robert H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Eklind en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt / Strömmen

Väldigt bra mäklare. Alltid närvarande vid behov, informerar om situationen och jag gillar att man kan diskutera öppet med honom om vilken strategi som vi ska ha framåt. Gillar även att han är ärlig och delar med sig av sina erfarenheter som underlättar vid försäljning.

Karl Håkan J
Rambodal

Kompetent, trevlig, snabb, rak och ärlig. Magnus lyssnar in och agerar.

Jesper N
Rambodal

Snabb återkoppling , trevligt bemötande !

Margareta S
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Eklind en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Lugn, metodisk, realistisk, förtroendeskapande. Min samlade bild är att han genomförde uppdraget med såväl säljare som köpares bästa för ögonen