Amanda Segersten

Amanda Segersten

5.0 / 5 baserat på 3 omdömen

Amanda Segersten är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

.

Amanda Segersten har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Amanda Segersten har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 3 omdömen med ett betyg på 5.0. Amanda Segersten har haft 2 försäljningar sen 2023-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

  • 100%

    Andel tillfrågade kunder

  • 2

    Försäljningar

    2023-08 - 2023-11

Skriv ett omdöme

3 omdömen om Amanda Segersten

Sedan starten hos Reco 2023
Robin S
Sålde sitt hus med hjälp av Amanda Segersten en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Tycker Amanda visade sitt engagemang direkt vid första mötet, lyssnade och förklarade allt på ett bra sätt, hon har lyssnat på oss som säljare hela resan med bra vägledning. Tydligt förklarat varje steg som ledde till försäljning. Även om marknaden är tuff så lyckades vi.

Louise N
Sålde sitt hus med hjälp av Amanda Segersten en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Otroligt fint bemötande, kunnig och gav väsentliga råd. Gett information på ett tydligt och bra sett. Varit in lyssnade och tagit våra beslut som säljare på ett otroligt ödmjukt sätt. Amanda är en kunnig mäklare som ja varmt kommer rekommenderar till andra.

Dzenis H
Köpte sitt hus med hjälp av Amanda Segersten en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Ljunga

Vi träffade Amanda och fick direkt en mycket bra känsla. Vi kände oss väldigt trygga, bra bemötta och väl informerade hur hela processen går till. Under tidens gång har Amanda varit tillgänglig för frågor eller funderingar. Amanda är väldigt genuin och bra mäklare, och människa. Vi vill skicka all form av beröm till Amanda Segersten.