Han har varit hjälpsam och det har känts tryggt.
Daniel Mohlin
Daniel Mohlin är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Daniel Mohlin har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Daniel Mohlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 325 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Mohlin har haft 71 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
325 omdömen om Daniel Mohlin
Professionell, engagerad och mycket kunnig mäklare. Alltid lätt att få tag på, tydlig i kommunikationen och trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Jag tycker att Daniel har lyssnat, varit engagerad och varit snabb att svara på frågor och hitta lösningar. Han ger intryck av att vara korrekt samt att ha ordning och reda på allt.
Daniel har varit väldigt professionell och lyhörd för våra önskemål och behov. Han har bemött oss på ett personligt plan, han har inte varit påträngande utan snarare tvärtom. Vi har fått förtroende för honom helt enkelt.
Jag sålde min lägenhet med hjälp av Daniel och är otroligt nöjd. Han var professionell, engagerad och gjorde hela processen smidig, trygg och snabb. Överträffade alla förväntningar. Varm rekommendation och en robust 5/5!
Daniel är en väldigt trevlig och mkt kompetent mäklare. Han agerar snabbt och effektivt på kundens önskemål. Superduktig på att besvara kundens ev frågor. Jag skulle absolut vända mig till honom igen vid en husaffär.
Professionell och kunnig, lotsar empatiskt genom processen
Jag rekommenderar Daniel som mäklare. Han har under hela processen agerat mycket professionellt och varit lyhörd för mina önskemål kring försäljningen. Det jag uppskattade mest var den snabba återkopplingen; jag fick alltid tydliga svar på mina frågor utan dröjsmål. En smidig och välhanterad affär från start till mål.
Mycket bra, inga konstigheter.
Vi är otroligt nöjda med Daniel Mohlin och hela processen kring vårt husköp. Daniel har varit professionell, engagerad och väldigt tillgänglig från första kontakten hela vägen fram till köpet. Han har alltid varit snabb på att svara på våra frågor, tydlig i sin kommunikation och fått oss att känna oss trygga genom hela affären. Det märks verkligen att Daniel bryr sig om både köpare och säljare och gör det lilla extra för att allt ska gå så smidigt som möjligt. Ett mycket trevligt och professionellt bemötande som vi uppskattat...