Daniel Mohlin

Daniel Mohlin

Daniel Mohlin är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Daniel Mohlin har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Daniel Mohlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 230 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Mohlin har haft 66 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

230 omdömen om Daniel Mohlin

Sedan starten hos Reco 2021
Muafak A
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Smedby

Kunnig och har stor erfarenhet inom branschen.

Simon T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt

Alltid lätt att nå och hjälper gärna till att bolla frågor som dyker upp längs vägen.

Kenneth R
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Svärtinge

En lugn och saklig mäklare, inget pressande, vi är mycket nöjd med samarbetet med Daniel.

Jonas B
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Svärtinge

Superproffs, trygg och allert hela vägen!

Marcus Å
Sandtorp

Daniel är kunnig och man känner sig trygg i kontakten med honom. Bra hela vägen från start till mål i försäljningen av vår lägenhet.

Elin Å
Sandtorp

Daniel är kunnig och ger ett lugnt och tryggt intryck. Han är bra på att uppdatera kring vad som händer och lätt att komma i kontakt med.

Neta L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Sandtorp

Proffsig och enkel och ha att göra med.

Cecilia N
Eneby Centrum

Helnöjd, väldigt professionellt och det blev en rätt snabb försäljning

Christer K
Smedby

Verkade saklig och kunnig har inget emot honom. Utmärkt

Nicki H
Krokek

Vi bytte mäklare då vår bostad var väldigt svårsåld enligt tidigare mäklare. Daniel tog över uppdraget och gick noggrant igenom hur hela processen skulle gå till. Efter endast tre månader hade Daniel genom sitt stora kontaktnät hittat en köpare till vår bostad, och på fyra dagar efter visning så hade vi påskriva kontrakt. Rekommenderar verkligen Daniel Mohlin!