Alltid snabb på att svara, tillmötesgående och rådgivande under hela processen. Vi är nöjda köpare!
Daniel Mohlin
Daniel Mohlin är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Daniel Mohlin har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Daniel Mohlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 271 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Mohlin har haft 60 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
271 omdömen om Daniel Mohlin
Professionell, kompetent, trevligt bemötande.
Väldigt nöjd med Daniel som är kunnig, trevlig och gjorde hela processen väldigt smidig!
Jag är mycket nöjd, speciellt med den snabba återkopplingen från Daniel Mohlin under hela processen! Hälsningar från Anna-Karin Grunnesjö
Jag tycker Daniel har bemött mig och min sambo jätte bra, detta är första gången för oss att köpa lägenhet och jag tycker att han inte stressat på oss på nåt sätt och haft förståelse för att vi ställt mycket frågor.
Daniel är toppen! Kunnig och tydlig i sin kommunikation.
Upplevde Daniel som trygg och erfaren inom branschen. Vi fick snabb återkoppling vilket uppskattas. Har inget att klaga på, kontakten med Daniel flöt på mycket smidigt.
Vi har mycket positiva erfarenheter av kontakten med Daniel Mohlin i samband med försäljningen av vår lägenhet. Framför allt har vi uppskattat den snabba och tydliga återkopplingen under säljprocessen.
Trygg och tillgänglig! Rekommenderar varmt.
Daniel är kunnig, förtroendegivande och professionell. Bra tillgänglighet, kommunikation och ett stort engagemang genom hela affären. Vi har känt oss trygga och bekväma från början till slut. Vi kommer anlita Daniel vid nästa försäljning.