Malin har nu hjälpt oss med försäljning av två fastigheter under det senaste året. Vi är jättenöjda med hjälpen vi fått inklusive Malins mycket trevliga bemötande.
Malin Lunde
Malin Lunde är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Malin Lunde har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Malin Lunde har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 153 omdömen med ett betyg på 4.6. Malin Lunde har haft 68 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
153 omdömen om Malin Lunde
Tack snälla Magnus för ditt fina omdöme. Jag tackar så mycket för förtroendet att få ha hjälpt er med två husförsäljningar. Nu hoppas jag att ni får till det fint på er nya bostad och att ni ska trias där.
Kunnigt och trevligt bemötande. Vi är helt nöjda.
Tack snälla Ingela för ditt fina omdöme. Jag tackar för förtroendet att ha fått hjälpa er med två husförsäljningar. Det är jätteroligt att ni ör nöjda med de nya köparna med och att det blev en ny barnfamilj som ska flytta in i ert hus.
Malin är en utmärkt mäklare! Vårt köp gick smidigt, snabbt och effektivt!
Tack snälla Alina för ditt fina omdöme. Ni har köpt ett toppenhus som jag tror du och din familj kommer att trivas i.
Vi tackar Malin för hjälpen med köpet av ett hus. Det var mycket god erfarenhet!
Tack Andrii för ditt fina omdöme. Det är ett väldigt fint hus som ni har köpt och jag hoppas att du och din familj kommer få många fina år där.
Proffsig, empatisk, och supertrevlig
Tack fina Leon för ditt omdöme. Du är en underbar person så det har varit väldigt trevligt att få hjälpa dig med att hitta rätt köpare till ditt hus.
Bra bemötande och inget att klaga på
Tack Claes-Göran för ditt fina omdöme. Jag tror att ni kommer stormtrivas i ert nya fritidshus.
När jag först kom i kontakt med Malin så kändes allt direkt väldigt tryggt och enkelt. Hon är en sån person som man får förtroende för direkt, utan att hon behöver anstränga sig. Det finns en värme i hennes sätt att möta människor som gör att man känner sig sedd och lyssnad på. För mig betydde det jättemycket, eftersom det här med bostäder och allt runt omkring ofta kan kännas ganska stressigt och förvirrande. Malin har en förmåga att förklara saker på ett lugnt och tydligt sätt. Hon använder inga svåra ord eller gör det...
Wow! Tack snälla Nour för ditt otroligt fina omdöme och att du tog dig tid att skriva så utförligt och fint om vår resa tillsammans. Det är något jag uppskattar med mitt jobb att jag får träffa så otroligt många fina människor och hjälpa dem i deras största affär som är att hitta ett nytt hem! Det är ni fina kunder som gör min vardag extra rolig. Jag är glad att höra att du kände dig nöjd och trygg med min hjälp och guidning genom hela bostadsköpet. Jag hoppas få kunna följa dig även längre fram och se hur du får till huset efter att alla renoveringar och planer är genomförda.
Malin är väldigt trevlig och mån om att man känner sej trygg under affärens gång. Mycket hjälpsam när man har frågor och känner sej lite osäker. Dessutom tycker jag att hon låter mej som köpare ta den tid jag behöver och försöker inte stressa fram något beslut utan kommer i stället med råd och tips hur man kan komma vidare i affären. En i mitt tycke mycket trevlig och bra mäklare!
Tack snälla Yesica för ditt fina omdöme. Då ett husköp är ett stort beslut tycker jag att det är viktigt att man får tid att tänka och känna efter så att det blir rätt.
Malin var väldigt trevligt och tillmötesgående duktig på att svara på våra funderingar och ge oss allt information som behövdes
Tack snälla Susanna för ditt fina omdöme. Som förstagångsköpare kan det vara mycket att hålla reda på och för mig är det då viktigt att man får all relevant information som man bör känna till så att man känner att ni som kunder har fått svar på allt som ni undrar över.
Malin har varit så stöttande o positiv. Inga frågor har kännts obekväma. Hon har jobbat snabbt o effektivt. Där det blev problem har hon hjälpt till och löst det. Jag kan varmt rekommendera henne!
Tack snälla Heidi för ditt fina omdöme och dina fina ord. Det blev några oväntade hinder med föreningen men vi löste det tillsammans. Det finns inga problem som inte går att lösa.