Rak, tydlig och snabb kommunikation under hela processen. Seriös och trevlig!
Malin Fingal
Malin Fingal är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Malin Fingal har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Malin Fingal har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 228 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Fingal har haft 44 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
228 omdömen om Malin Fingal
En dröm att få arbeta med Malin. Kunde för mitt liv inte föreställa mig att huset skulle bli sålt på bara fyra veckor efter att vi kontaktade Malin. Väldigt professionell och drivande. Förtjänar högsta betyg!
Malin har väglett och guidat oss på ett mycket bra sätt i säljprocessen.
Hon gör det mäklare ska göra, visa och skriva kontrakt. Snabb process.
Malin Fingal är en mycket professionell, förtroendeingivande och trevlig person. Malin återkopplade snabbt och var tydlig i sin kommunikation. Jag kände mig mycket trygg med Malin och vågade äntligen ta steget och köpa ett boende. Stort tack!
Vi fick snabb proffsig hjälp med försäljning av vårt fritidshus.
Proffsig till 100 procent. Glad, berättar hur allt går till så man fattar. Effektiv jobbar hela tiden. Ringer ofta om allt nytt som händer med försäljningen. Vi är JÄTTENÖJDA med hur Malin skött vår försäljning.
Hon var en trevlig och effektiv mäklare som hjälpte mig.
Malin är rak, tydlig och trevlig. Var enkelt att göra business samt att det kändes tryggt vilket är viktigt när det gäller affärer. Känns som hon är van att läsa kunder och gör det hela med rätt mängd humor. Följer också upp snabbt och effektivt vilket ger ökad trygghet. Mao, kanoners och var rädd om henne. Mvh; Björn
Jag uppfattade Malin som insatt och lätt att samarbeta med. Kan varmt rekommendera henne.