Engagerad, trevligt bemötande, professionell ger trygghet.
Malin Fingal
Malin Fingal är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Malin Fingal har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Malin Fingal har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 117 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Fingal har haft 29 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
117 omdömen om Malin Fingal
Vi har anlitat henne några gånger då hon inger ett proffisionellt bemötande mot oss som klienter.
Gott bemötande och kunnig! Jag anlitar Malin om det blir aktuellt för mej att sälja någon dag! Mvh Anne-Marie O
I en tuff tid på bostadsmarknaden föll valet att sälja vår villa på Malin Fingal. Efter hårt arbete gick det vägen och vi är mer än nöjda med Malins prestation. Malin är väldigt professionell och hängiven sitt arbete. Hon bemöter kunder med värme och tvekar inte att göra mer än vad som krävs av henne. Vi är väldigt nöjda med valet av mäklare och skulle anlita henne igen.
Malin gav ett professionellt och varmt bemötande redan vid första kontakten. Hon uppfattades väldigt mån om att både vi som köpare och de som säljare skulle känna oss nöjda och trygga med affären. Extra eloge till hennes engagemang, entusiasm och personliga bemötande.
Sänder ett varmt tack till Malin som med sin ljusa personlighet färgar sin yrkesskicklighet till trygghet och stöd att förverkliga köpares livsdrömmar till hem.
Tillmötesgående, inlyssnande, varm, glad med mycket humor !
Malin kändes som en seriös och bra mäklare som inger förtroende och tillvaratar både säljares och köpares intressen.
Engagerad, lyhörd och proffsig. Lätt att få kontakt med. Svarar alltid med vändande post.
Proffesionellt bemötande och utförande!