Malin Fingal

Malin Fingal

Malin Fingal är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Malin Fingal har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Malin Fingal har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Fingal har haft 14 försäljningar sen 2022-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-08 - 2023-02

38 omdömen om Malin Fingal

Sedan starten hos Reco 2022
    2023-03-20 Verifierad kund
    Malin skötte vår fösäljning av huset mycket proffsigt!
    Malin var väldigt engagerad och drivande, vi fick snabb info om hur försäljning låg till
    Väldigt nöjd med Malin
    2023-03-20 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, professionellt mottagande, lätt att få kontakt med, är mycket nöjd.
    Tack Roger för rekommendationen. Äntligen kom er tur att hitta drömhuset, stort grattis 😊 Malin Fingal
    2023-03-18 Verifierad kund
    Mycket skicklig och erfaren och kunnig har bara gott att säga om malin
    Tack Stefan för förtroendet & för de fina orden. Jag är så tacksam att jag fick äran att förmedla ditt hus. Det är är första gången jag sålt ett hus som varit inom samma familj i 100 år. Det är coolt. Malin Fingal
    2023-03-17 Verifierad kund
    Malin är trevlig ,socialt begåvad och mycket lätt att tycka om. Hon är kunnig i sitt yrke och mycket driven. Vårat förtroende för Malin har varit 100%. Vi är absolut nöjda och vi rekommenderar Malin starkt som mäklare till andra.
    Tack Sandra för förtroendet 🙏🏽 och tack för den fina rekommendationen ☺️☺️ Malin Fingal
    2023-03-10 Verifierad kund
    Malin har varit mycket engagerad och professionell under hela processen. Ett fint och trevligt bemötande och jag har fått bra information!
    Kan varmt rekommendera Malin!
    Tack Tindra ☺️🙏🏽 det värmer. Malin Fingal
    2023-03-06 Verifierad kund
    För att försöka hitta rätt mäklare bjöd jag hem 4 mäklare för att låte dem göra en egen presentation av sig själva. Detta var ett bra sätt för efter att ha träffa dem så stack Malin Fingal ut som en person med energi, engagemang och ett mycket personligt bemötande. Jag upplevde även ett sunt seende på fastighetsmarknaden svängning och att man inte skulle skynda för fort fram, vilket gjorde mig trygg då jag inte letade efter en mäklare som letar efter snabba avslut för att tjäna pengar.
    Ska ni välja mäklare så kan jag lugnt rekommenderar Malin Fingal.
    Henrik tusen tack för ett bra samarbete & ett väldigt fint omdömde. Jag blir oroligt glad & varm i hela hjärtat av läsa det ☺️🙏🏽 Malin Fingal
    2023-03-01 Verifierad kund
    En oerhört engagerad och professionell mäklare! Har haft Malin tidigare och sökte upp henne igen för denna försäljning då jag var så nöjd med hennes insats. Den bästa mäklare jag har haft någonsin! Jag har fått tydlig och korrekt information och varit uppdaterad under hela processen.
    Wow 🤩 det värmer i mitt hjärta att läsa det☺️ tack 🙏🏽 Malin Fingal
    2023-02-26 Verifierad kund
    Tydlig, trevlig och bästa mäklaren. 👍😊
    ☺️☺️tack snälla för fina ord 🙏🏽 Jag är glad över att fått vara med er i ert köp av ert nya fina hem. Malin Fingal
    2023-02-26 Verifierad kund
    Bra bemötande. Kunnig. Har endast träffat henne en gång.
    Mvh B.Eriksson
    En jätte duktig mäklare
    Tydlig med vad hon säger
    Tack snälla för att du uppskattat mitt arbetssätt ☺️stort grattis till ert fina radhus. Malin Fingal