Vi köpte nyligen vårt hus via Fabian och är jättenöjda med hela upplevelsen. Han var otroligt proffsig, lyhörd samt snabb på att svara på våra frågor under hela processen. Varma rekommendationer!
Fastighetsbyrån Linköping
Här i studentstaden Linköping är vi 12 fastighetsmäklare som jobbar helhjärtat och engagerat i varje unik affär. Vi har alla olika erfarenheter och specialiteter och tillsammans förmedlar vi alla typer av fastigheter i och omkring Linköping. Att vi är många på kontoret gör inte att det blir opersonligt, snarare tvärt om! Varje...
3995 omdömen om Fastighetsbyrån Linköping
Sedan starten hos Reco 2013
Wilma bemöter mig med respekt och på sitt professionella sätt. Mycket bra att samarbeta med henne. Hon tar hänsyn till mina önskemål och håller mig uppdaterad varje vecka under försäljningen. Jag är jättenöjd.
Social, trevlig, kompetent, bra tillgänglighet och återkoppling, kändes genuin. Väldigt nöjd😊
Tusen tack för de fina orden! Det betyder mycket att höra att du uppskattade min tillgänglighet och återkoppling under processen. Stort grattis till ditt nya hem och lycka till framöver! 😊
Augin har varit en exceptionell mäklare för mig och min hustru under vår försäljning hos er. Han har gjort allt i sin makt för att få affären igenom och lyckades tillslut! Kan varmt rekommendera
Vi tyckte att Srdjan gjorde ett toppen jobb. Vi som förstagångsköpare upplevde alltid en stor tydlighet i vad vi höll på med och inget blev stressat eller upplevdes som påtvingat. I övrigt en väldigt bra och trevlig mäklare.
Jättetrevligt bemötande, ingav verkligen stort förtroende. Fixade affären toppenbra
Trevlig och bra på att visa runt men också ge en tid att själv kolla.
Allt har varit superbra med ett proffsigt och stöttande bemötande från första kontakten.
Stort tack för ditt fina omdöme, Linnéa. Det har varit så roligt att få vara med och hjälpa dig med försäljningen av din fina lägenhet. Vi ses snart på frånträdet!
Väldigt proffsig, bemötande, förstående och enkel att ha och göra med. Svarar fort på sms och samtal, man känner sig prioriterad vilket är väldigt roligt när man köper lägenhet för första gången!
Tack snälla William! Det har varit ett nöje att få hjälpa dig med köpet av din första bostad. Önskar dig en fortsatt fin dag och stort lycka till i ditt nya hem!
Från första kontakten till kontraktsskrivningen har Lovisa varit fantastisk. Hon är väldigt trevlig, engagerad, kunnig och enkel att ha att göra med. Hon svarade tydligt på våra frågor och såg till att vi kände oss välinformerade genom hela processen. Rekommenderar henne varmt!
Tack snälla Ellen för ditt fina omdöme. Roligt att få vara med på ditt första bostadsköp. Önskar dig en fortsatt fin dag! :)
Bra hjälp och snabba med svar på alla möjliga frågor!
Lovisa är en fantastisk professionell / driven / ödmjuk / kunnig/ organiserad och uppdaterande mäklare. Hon är tillgänglig för svar på frågor och ringer upp om hon inte har tid senare. Hon har förmåga att få alla känna sig sedda och skapar trevliga möten med både säljare o köpare. Jag rekommenderar henne varmt till andra.
Tack snälla Karin för dina fina ord, vad glad jag blir! Har varit roligt att få hjälpa dig med försäljningen!
Srdjan skötte vår bostadsförsäljning på ett mycket bra sätt. Han var proffsig, kommunikativ och gjorde att processen kändes trygg. Allt från första kontakt till kontraktsskrivning. Rekommenderar starkt!
Srdjan var engagerad, proffsig och fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Bra kommunikation och tillgänglighet. Rekommenderar verkligen Srdjan!
Robin gick igenom kontraktskrivningen på ett metodiskt och tryggt sätt. Kändes professionellt och personligt.
Mycket bra bemötande och Beatrice uppdaterade oss kontinuerligt under hela köpeprocessen.
Tack snälla! Det glädjer mig att ni är nöjda 😊
Wilma mötte oss med värme och professionalism från första stund. Hon skapade trygghet genom att hålla en nära kontakt med oss under hela processen fram till kontraktsskrivning. Vi är mycket nöjda och glada över att ha haft Wilma som ansvarig mäklare.
Wilma är kommunikativ, lyhörd och gör allt för att du ska lyckas i din affär. Hon har ett imponerande engagemang och höll nära kontakt under processen. Skulle varmt rekommendera!
Wilma är kunnig, lyhörd och engagerad! Hon gjorde ett strålande jobb och var väldigt flexibel och alltid nåbar oavsett tid! Wilma är medmänsklig med fötterna på jorden och hon är sig själv i varje situation, vilket ger en trygghet för kunden.
Väldigt trevlig och hjälpsam tjej, rekommenderar starkt
Tack så jättemycket, det gör mig glad att höra! Jag önskar dig stort lycka till med studierna och nya lägenheten 😊
Beatrice är otroligt duktig, lyhörd och engagerad. Vi har varit nöjda och känt oss omhändertagna genom hela processen. Alltid snabb på att svara på frågor, höra av sig och återkoppla. Vi kan varmt rekommenderar Beatrice!
Det gör mig verkligen superglad att höra att ni är nöjda med mitt arbete! Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag hoppas att allt flyter på smidigt framöver i ert husletande. Lycka till och jag håller tummarna för att ni hittar rätt!😊
1. Vi blev bemötta på ett otroligt proffsigt, varmt och engagerat sätt från första stund. Mäklaren var extremt lyhörd för våra önskemål, höll oss kontinuerligt uppdaterade och visade vad hon går för i sitt arbete. Det märktes verkligen att hon brydde sig om både oss som säljare och att göra en så bra affär som möjligt enligt våra önskemål. 2. Våra förväntningar var höga då vi inte ville gå med stor förlust. Vi hoppades på en smidig process och ett bra försäljningspris i en utmanande marknad. Hon var strategisk, drivande...
Tack snälla för dessa ord! Det har varit fantastiskt roligt att få hjälpa er under hela processen och det gör mig superglad att ni är nöjda med mitt arbete 😊 Önskar er all lycka framåt!
Wilma har bemött oss väl. Hon har visat ett stort intresse när det gäller de extra visningarna vi efterfrågade. Även under själva köpet visade hon ett intresse för både oss som köpare och säljarna. Hon är proffesionell och engagerad.
Wilma är en mäklare med fantastiskt engagemang, stort tålamod och väldigt professionell! Vi är väldigt väldigt nöjda och tacksamma för allt jobb Wilma la ner vid vår försäljning.
Från första stund så har Wilma varit engagerad och tillgänglig. Hon har varit inlyssnande utifrån våra behov som säljare och varit ett bra bollplank i alla konversationer. Hennes proffesionalitet ledde till en väldigt lyckad försäljning.
Vi köpte vår lägenhet via Srdjan och var jättenöjda den gången. Därför blev det ett enkelt val att välja honom när vi nu skulle sälja lägenheten två år senare. Professionell & trevlig mäklare som vi varmt kan rekommendera!
Majken är en duktig och kunnig mkt trevlig person får en femma av mig
Riktigt otroligt sjukt bra, fick precis det jag ville ha gällande pris, tillträde och en snabb försäljning
Tydlig och kommunikativ i alla skeden. Rekommenderas !
Kunnig och väldigt trevlig. Gav oss bra information och stöd
Beatrice, vilken stjärna som mäklare, från start till slut. Om alla skulle jobba så hårt och intensivt med varje boendevisning som hon gör så förstår jag att folk väljer henne som mäklare till 110%. Det roliga att hon gör det lilla extra, fixade även badrumsbesiktning med gott varsel, innan kontraktskrivningen. Väldigt glad, possitiv man märker att detta är hennes jobb brinner för det lilla extra,.
Tack snälla för dessa fina ord! Jag är glad att jag har kunnat hjälpa dig genom hela processen. Hoppas att du ska trivas bra i stan och lägenheten 😊
Jag såld min lägenhet med Srdjan, det funkade smidigt och försäljningen gick över förväntan. Jag skulle rekommendera Srdjan till andra!
Trevlig, kunnig och drivande, lätt att få tag på oavsett tid.
Tack Cecilia för fina ord! Det har varit superkul att få hjälpa dig 😊 Önskar ett stort lycka till med bostadsletandet!
Ett väldigt välkomnande och proffsigt bemötande från första stund vilket gav en trygg känsla genom hela processen. Våra förväntningar möttes och överträffades, vi kan inte vara nöjdare. Han var väldigt tydlig och det var en enkel process trots att det var vårat första bostadsköp.
Robin gav en tro på vårt objekt som stack ut från andra mäklare. Han stärkte även sin trovärdighet genom att anpassa uppdragsavtalet utifrån detta, vilket gav oss ett ännu starkare förtroende. Vi följde Robins strategi och när vi väl landat alla bitarna så visade det sig att hans plan och strategi gav utdelning. I övrigt supertrevlig och enkel att nå när vi haft frågor och funderingar.
Försäljningen gick snabbt och smidigt. Marknadsföringen var mycket bra, visningen genomfördes professionellt och förhandlingen sköttes skickligt. Kommunikationen var tydlig och snabb genom hela processen. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt Robin som mäklare.
Jag har hittills tecknat kontrakt, har alltså inte köpt lgh ännu. Dessutom har jag haft ganska lite att göra med mäklaren i dessa semestertider. Men det lilla jag haft med honom att göra är helt okej.
Oliver var lyhörd och verkligen lyssnnade på oss. Han la upp en strategi efter vårt möte som passade oss. Han återkom hela tiden för att uppdatera oss. Efter 8 dagar på Booli så var huset sålt! Vi är supernöjda. Vi kan varmt rekommendera Oliver!
Beatrice har varit supertrevlig och har gjort köpet av min första lägenhet en jättebra upplevelse, hon var engagerad, tydlig och jag som förstagångsköpare kände mig trygg hela vägen. Hon var super kommunikativ och allt gick super smidigt. Tack för all hjälp!! 😊😊
Tack snälla Mina! Hoppas att du ska trivas bra i lägenheten och stan 😊 Ses på tillträdet!
Trevlig och professionellt bemötande, alltid anträffbar och hjälpsam person. Varmt rekommenderar honom som en toppen mäklare ! Med vänlig hälsning Barbara Sjölin
Sebastian har varit helt fantastisk genom hela processen vid försäljningen av vårt hus. Imponerad av hur duktig han är!
Trevlig, proffesionell och hjälpsam mäklare!
Tack snälla! Det har varit superroligt att få hjälpa er med försäljningen 😊 Önskar er all lycka med bostadsletandet framåt!
Sebastian är engagerad och samarbetet har funkat utmärkt! Det blev en snabb affär vilket vi var tacksamma för. Tror inte vi kunde ha valt bättre, kan varmt rekommendera!
Mycket trevlig och hjälpsam mäklare. Snabb och smidig i alla kontakter när vi köpte bostadsrätt.
Trevlig och hjälpsam. Lär sig saker om bostaden för att kunna svara på frågor (till skillnad från vissa andra mäklare). Inte för pushig - man får ta tid på sig att tänka och känna efter utan klagomål, men inte heller så passiv att man känner sig nerprioriterad.
Majken är supertrevlig, vänlig och hjälpsam. Hon hjälpte mig genom alla steg i bostadsaffären och förklarade klart och tydligt hur de går till, så att affären känns trygg och säker även för mig som förstagångsköpare utan någon erfarenhet. Jag har inte upplevt några som helst bekymmer eller problem under affären tack vare henne. Hon gör sitt jobb som mäklare felfritt. 5/5
Genuin och väl bemötande mäklare fick våran bostadsförsäljning att kännas så trygg och smidig som möjligt . Rekommenderar!
Verkligen äkta och genuint bemötande som gavs all anledning att känna att vår bostadsförsäljning hanterades i trygga händer.
Glad positiv trevligt bemödande, svarade snabbt på mina frågor och informerade vad som hände i processen.
Tack snälla för fina ord! Vi ses på tillträdet 😊
Snabbt och smidigt. Lätt att få kontakt med Robin.