Mycket trevlig, alltid öppen till att hjälpa till med det som behövs.
Fastighetsbyrån Linköping
Här i studentstaden Linköping är vi 12 fastighetsmäklare som jobbar helhjärtat och engagerat i varje unik affär. Vi har alla olika erfarenheter och specialiteter och tillsammans förmedlar vi alla typer av fastigheter i och omkring Linköping. Att vi är många på kontoret gör inte att det blir opersonligt, snarare tvärt om! Varje...
3827 omdömen om Fastighetsbyrån Linköping
Sedan starten hos Reco 2013
Tack snälla Hugo för dina fina ord! Jag hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten! Vi ses på tillträdet! :)
Engagerad, trevlig, omtänksam, kunnig, påläst.
Tack snälla Marianne för dina fina ord, har varit roligt att få hjälpa dig med försäljningen av din bostad. Vi ses på frånträdet!
Tar alltid sin tid och svara när man hör av sig. Väldigt rak och ärlig hjälper till med allt
En väldigt service inriktad mäklare. Har varit flexibel och tillmötesgående. Har svarat snabbt på våra förfrågningar. Vi är väldigt nöjda med Mats.
världens bästa mäklare enligt mitt tycke!
Vi är väldigt nöjda med Wilma. Hon har varit hjälpsam, tydlig och alltid lätt att nå under hela processen. Allt har känts tryggt och smidigt. Rekommenderas varmt!
Wilma har uppfyllt alla mina förväntningar Kompetent, mycket trevlig i alla kontakter, bra på att informera om olika faser i arbetet och mycket effektiv. Hon får allra bästa tänkbara betyget av mej!
Jag är väldigt nöjd. Mäklaren var professionell, tillgänglig och snabb på att svara. Jag upplevde honom som kunnig och engagerad genom hela processen. Rekommenderas!
Glad och trevlig tjej. Väldigt kunnig och professionell som mäklare. Snabb återkoppling och uppföljning. Ulla-Britt och vi är väldigt nöjda ☀️ Mvh Arne
Väldigt trevlig och bemötande. Jag hade lite administrativa problem med banken som drog ut på tiden , men hittade lösningar för att det så kändes tryggt. Pålitlig och kunnig på sitt jobb. Väldigt nöjd som köpare.
Har varit mycket bra med ett fint bemötande och information om allt som händer.Hälsingar från Barbro.
Tack snälla Barbro för ditt fina omdöme, vad glad jag blir! :)
Jag är mycket nöjd med Beatrice arbete. Hon är sympatisk, engagerad, trevlig och samtidigt en driven resultatorienterad yrkeskvinna. Hon var t.ex. från början helt uppriktig med den aktuella prisbilden, vilket bidrog till att vi lade ut min bostad för rätt pris och - som jag önskat - fick till en snabb försäljning. Hon rekommenderas således varmt! Med vänlig hälsning Johan L
Stort tack för dina fina ord, det betyder mycket att höra! Det har verkligen varit ett nöje att få arbeta tillsammans med dig. Ta hand om dig så ses vi vid tillträdet 😊
Det var en mycket positiv upplevelse att samarbeta med henne. Hon är förstående, tålmodig och väldigt hjälpsam, och lägger ner tid på att stötta på bästa sätt. Hennes bemötande är vänligt och professionellt, och hon gör hela processen med att köpa bostad både enklare och tryggare. Jag kan varmt rekommendera henne.
Tack så mycket för ert fina omdöme, det uppskattas verkligen! Jag hoppas att ni kommer att trivas bra i lägenheten 😊
Både professionell och samtidigt personlig. Glad, trevlig och tillmötesgående, känns äkta. Smidig kommunikation. Avslappnad stämning men har samtidigt full koll på papper och liknande. Bara positivt att säga om både Lovisa som person och hennes arbetsinsats.
Tack snälla Karin för dina fina ord! Jag hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten! Vi ses på tillträdet! :)
Jag är supernöjd med Lovisa. alltid trevlig! Snabb återkoppling och har full koll på hela processen. Kan varmt rekommendera henne.
Tack snälla Linn för dina fina ord, har varit roligt att få hjälpa dig med försäljningen av din bostad. Vi ses på frånträdet!
Mycket trevlig och engagerad. Kunnig
Fabian har tagit hand om vårt köp av fastighet samt försäljning av vår fastighet. Fabian är lätt att kommunicera med och han har glimten i ögat samtidigt som han är realist. Han drev vår försäljning i "snabb takt" Eva o Claes-Uno
Vi är mycket nöjda med kontakten och samarbetet. Mäklaren har varit professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Vi har särskilt uppskattat tillgängligheten, det goda bemötandet och den tydliga kommunikationen. Sammantaget har vi fått ett mycket positivt intryck och känner oss trygga i samarbetet.
Mycket bra bemötande. Proffsigt och smidigt hanterat hela processen.
Trevlig, verkligen insatt i allt, tydlig, förklarar bra och snabb och duktig
Han var trevlig och proffsig. Han kändes väldigt öppen och ärlig. Om vi ska sälja något mer i framtiden så kommer han kontaktas. Kan varmt rekommendera honom.
Vänligt och genuint bemötande
Robin var proffesionell och inlyssnande.
Trevlig, duktig och enkel att ha kontakt med
Jag upplever Robin som en mycket engagerad och närvarande mäklare med snabba svarstider, stort kunnande och hög servicegrad! Rekommenderas varmt!
Alltid ett trevligt bemötande när man kommer till en visning. Hon är behjälplig att finna rätt objekt man letar efter. Hon är närvarande och finns tillgänglig vid frågor eller problem som uppstår. Det hela har sköts utmärkt.
Vilket fint omdöme Christian, vad glad jag blir! Hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten. Vi ses på tillträdet! :)
Väldigt trevlig och hjälpsam. Hon levde upp till våra förväntningar.Vi rekommenderar verkligen Majken.
Srdjan gjorde ett mycket gott intryck med sin professionalism. Man märker tydligt att han verkligen bryr sig om både köpare och säljares upplevelse och vikten av att alla parter känner sig trygga i processen. Han är varm, noggrann, personlig och mycket trevlig, och det märks att han har lång erfarenhet i sitt arbete. Han är skicklig på försäljning, men gör det på ett subtilt och respektfullt sätt som gör att man även som köpare känner sig trygg – vilket är en viktig egenskap när man kanske står inför en av livets största...
Fabian känns flexibel och kunde på ett bra sätt förmedla mellan köpare och säljare så att alla blev nöjda!
Mats är duktig, hjälper med allt, allt är väl planerade. Det är bara bra. Vi är nöjda med samarbete. Vi är tacksamma. Hälsningar Tomasz och Anna
Hela processen från start till mål har fungerat på ett tillfredsställande sätt även koordineringen avs.det vi köper har fungerat på ett bra sätt Så ett stort tack
Vi tycker att Robbin har levt upp till våra förväntningar och han har varit så professionell. Vi är nöjda kunder
Jättebra ! Lätt tillgänglig och höll oss uppdaterade under hela processen.
Trevlig, noggrann och kunnig mäklare.
Vi blev professionellt och vänligt bemötta. Våra förväntningar på tydlighet och trygghet uppfylldes helt. Köpet av bostaden på Munkhagsgatan 84C kändes smidigt, strukturerat och mycket tryggt genom hela processen.
Tack snälla Ermin för dina fina ord! Jag hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten! Vi ses på tillträdet! :)
Trevlig, positiv och engagerad.
Tack snälla Tommy för ditt fina omdöme, vad glad jag blir! :)
Att sälja huset kändes som ett stort steg, men Fabian gjorde hela processen enkel och trygg. Vi uppskattade särskilt den snabba återkopplingen och att vi alltid kände oss prioriterade. Det märks att han brinner för sitt jobb och bryr sig om både säljare och köpare. En bra mäklare med hjärtat på rätt ställe!
Jättenöjd med Fabian, han fick mig att känna mig väldigt trygg med affären.
Väldigt trevlig och lätt att ha kontakt med. Tydlig i sin kommunikation till mig som köpare. Tydlig information vid kontraktskrivning. Överlag gav hon ett professionellt och samtidigt vänligt bemötande.
Tack snälla Hanna för dina fina ord! Jag hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten! Vi ses på tillträdet!
Trevligt, kunnigt och proffsigt
Han har allt man vill ha i en mäklare, han är intresserad, rolig, lyhörd och självsäker. Inte lik någon av de andra mäklarna vi mött. Rekommenderar starkt!
Jag är verkligen supernöjd med Majken Lundh på Fastighetsbyrån i Linköping. Redan från första kontakten kände jag att jag var i trygga händer. Hon är engagerad, lätt att prata med och väldigt professionell utan att det känns stelt. Under hela processen från visning till slutfört köp höll hon mig uppdaterad och fanns alltid där när jag hade frågor eller funderingar. Att köpa bostad är ju en stor grej och kan vara rätt stressigt speciellt när det är ens första köp, men Majken fick det att kännas lugnt och tryggt. Hon är...
Fabian är enkel att ha att göra med. Flexibel i sitt arbete och svarar snabbt i telefon. Rak i kommunikationen. Försäljningen av Falkstigen 9 gick smidigt och snabbt.
Jag tycker att Fabian har varit Kompetent och lyhörd
Vi köpte vår bostad av Lovisa och vi ville att hon skulle sälja den. Det säger allt. Lovisa är top of the game, lyhörd och resultatorienterad ut i fingerspetsarna. Tusen tack!
Tack Linus! Vilket fint omdöme, vad glad jag blir! Har varit roligt att få hjälpa er med försäljningen!
Lovisa är en mycket engagerad mäklare som visar stort intresse och även är noga med detaljer och att rätt blir rätt. Rekomenderas!
Tack snälla Jonas för ditt fina omdöme, vad glad jag blir! :)
Väldigt trevlig och tillmötesgående.
Fick bra information, snabb affär och bra bemötande
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Ordning och reda.