Fabian har varit lyhörd, flexibel och seriös genom hela processen. Eller processerna faktiskt, vi både köpte och sålde med hjälp av Fabian.
Fastighetsbyrån Linköping
Här i studentstaden Linköping är vi 12 fastighetsmäklare som jobbar helhjärtat och engagerat i varje unik affär. Vi har alla olika erfarenheter och specialiteter och tillsammans förmedlar vi alla typer av fastigheter i och omkring Linköping. Att vi är många på kontoret gör inte att det blir opersonligt, snarare tvärt om! Varje...
3879 omdömen om Fastighetsbyrån Linköping
Sedan starten hos Reco 2013
Ödmjuk och lugn inte på för mycket samt kompetent och trevlig.
Kunnig, saklig, personlig, gott bemötande och ser till både säljare och köpare. Väldigt nöjd!
Bra bemötande. Hon var trävlig mannänska
Mycket sympatisk. Arbetar med noggrannhet, är tydlig o pedagogisk, snabb o tillmötesgående och mycket kunnig
Bra bemötande och lugn. Ser både till köpare och säljare.
Proffsigt och ärligt bemötande genom hela processen! Mäklaren var lyhörd för våra funderingar, hjälpte till med bankkontakter och såg till att vi kände oss trygga med vårt bostadsköp. Hon gjorde verkligen sitt yttersta för att svara på alla frågor och gav oss ett mycket positivt intryck. Rekommenderas varmt!
Tack snälla Ameer för dina fina ord, vad glad jag blir!! Önskar dig en fin dag! :)
Lovisa är inget mer än suverän, super hjälpsam och ärlig, hon svarade på näst intill alla frågor jag hade och de frågor jag ställde som hon inte kunde svara på där och då fick jag ändå svar på efteråt när hon var säker på svaret. Vi visste inte hur allt gick till som nya kunder, Lovisa hjälpte förstås till och gjorde hela processen enkel hos både oss som köpare och för säljaren. Skulle rekommendera Lovisa starkt om någon är i behov av någon mäklare!
Tack snälla Mohamed för ditt fina omdöme. Roligt att få vara med på ditt första bostadsköp. Önskar dig en fortsatt fin dag! :)
Srdjan var till en början vänlig, visade stort intresse för bostaden och talade om dess potential. Värderade till ett lockande pris och erbjöd enbart fast, konkurrenskraftigt arvode. När försäljningen var igång blev han en annan person. Talade om att vi måste lura in köpare i budgivning för att han där menade man tappar omdömet, då kommer priset trissas upp. Det kändes inget vidare att han skulle manipulera köpare på det sättet. När det till slut bara blev en intressent vände han sig mot oss och sa att vi måste ta det...
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att du känner dig missnöjd med processen och ännu mer att du upplevt att jag inte varit på er sida under försäljningen. Jag vill samtidigt bemöta några delar i recensionen som jag inte tycker ger en rättvis bild av hur arbetet gick till. Värderingen baserades på tidigare försäljningar i området och låg enligt min bedömning inom ett rimligt marknadsspann – inte som ett medvetet “lockpris”. Det utgångspris vi valde diskuterades utifrån rådande konkurrens på marknaden...
Jag är otroligt nöjd med hjälpen jag fick vid köpet av vår lägenhet. Hon var väldigt professionell, engagerad och hjälpsam genom hela processen. Hon svarade snabbt på alla frågor, förklarade allt tydligt och fick mig att känna mig trygg från början till slut. Man märker verkligen att hon bryr sig om sina kunder och gör sitt bästa för att allt ska gå smidigt. Jag kan varmt rekommendera Lovisa till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare!
WOW vilket fint omdöme Nasrat, vad glad jag blir!! Hoppas ni ska trivas bra i nya lägenheten. Vi ses på tillträdet! :)
Trevlig och tillmötesgående vid alla tillfällen
J Svensson Jag sålde mitt hus med hjälp av sibastian Karlsson som sålde det på en månad det är nog det snabbaste ja vet STORT TACK👍😛👌
- Beatrice är trevlig, socialt kompetent, och exceptionellt karismatisk. - Beatrice själv tog massor av ansvar, men utan att undanhålla någon information. Detta tillät mig att lugnt luta mig tillbaka och invänta uppdateringar. - Hon håller stenkoll på allt och informerar om allt relevant i god tid. (Skönt för folk som mig som har svårt att hålla fler bollar i luften samtidigt) - Beatrice jobbar hårt och till synes också nästan dygnet runt. Detta är speciellt bra då hon är flexibel i sitt schema, och villig att t.ex hålla...
Tack för ditt fina omdöme, det gör mig verkligen glad att läsa! Jag har tyckt att det har varit fantastiskt kul att få hjälpa dig genom säljprocessen, och det känns extra bra att vi tillsammans hittade ett upplägg som passade dig så bra 😊 Önskar dig all lycka framåt!
Mycket trevlig och kompetent! Ledde oss som säljare genom hela processen och vi kände oss väldigt trygga och nöjda!
Jättebra , det funkade bra med kontakten.
Jag träffade Robin endast när vi skrev under avtalet, för jag var inte med på själva visningen. Vid avtalsskrivandet var han trevlig och kunde besvara de frågor vi ställde om lägenheten och om fastigheten. Robin var mycket flexibel då jag hade svårt att komma ifrån mitt jobb för att skriva på avtalet. Vi kunde då istället avtala en tid som inte var arbetstid, vilket förenklade för mig.
Bra bemötande, kunde svara på alla frågor, verkade ha god kontakt med säljaren inför visningen. Lugn och hjälpsam när vi gick igenom kontraktet inför signeringen och vi känner oss trygga i att kunna kontakta henne eller hennes kollega Julia vid funderingar.
Vi är mycket nöjda med samarbetet med Robin som mäklare. Han är professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Alltid tillgänglig för frågor och gav tydlig information som skapade trygghet i affären.
Professionell och bra bemötande!
Superbra stöd när jag köpte lägenhet. Det fanns komplicerade omständigheter som hon löste galant!
Stort tack! Det betyder mycket att du känner dig trygg och nöjd. Ses på tillträdet 😊
Trygg, trevlig och serviceinriktad!
Trevlig, tydlig och hjälpsam mäklare. Det blev ett mycket smidigt köp!
Vi köpte vår drömvilla av Sebbe som gav en privatvisning med extra allt. Så nöjda och rekommenderar varmt.
Fabian var behjälplig hela vägen och proffsig, tillgänglig, trevlig och skötte både köp och sälj av bostad riktigt smidigt och bra! Tack Fabian! 🌟
Trevlig, kunnig Inte för stressande med beslut.
Vi undersökte omdömen om flera mäklare i Linköping innan vi intervjuade två av dem, och sedan valde Sebastian. Han hade goda resultat och utstrålade kompetens och tillförsikt. Vi uppfattade initialt även samsyn om prisfrågorna. Den avmätta och tröga marknaden för stora villor i Linköping överraskade oss, även om Sebastian var tydlig på den punkten. De åtta månader som försäljningsprocessen tog behövdes för att få oss att acceptera ett sänkt utgångspris som var förutsättning för försäljningen. Sebastian med sin kunskap och...
Trevlig mäklare som förklarar allting man behöver veta inför försäljning.
Trevlig och smidig att samarbeta med. Mycket nöjda med försäljningen av vårt hus.
Han verkade påläst och kunnig, inget att klaga på. Artig o trevlig på alla sätt.
Snabb och smidig process. Rekommenderar starkt!
Tog väl hand om oss. Gav oss bra tips kring vår försäljning. Lyhörd och dedikerad.
Alltid trevlig, kunnig och känns professionell.
Jag har hittills upplevt att Robin agerat professionellt och varit till stor hjälp. Han har utan dröjsmål kunnat svarat på mina frågor. Då detta är mitt första större bostadsköp så visste jag inte vad jag skulle förvänta mig. Däremot upplever jag att Robin har varit mycket vägledande och tillmötesgående i denna snabba process.
Super lätt att kommunicera med honom, fantastiskt att han klämde in en extra visning så jag hade möjlighet att se den igen där jag tog beslutet att lägga bud och köpa den.
Professionellt bemötande med lyhördhet för säljarens önskemål. Smidig och lättsam affär.
Från start till mål var det ett nöje att samarbeta med Wilma. Allt var enkelt och bara flöt på. Det jag hade som tanke och önskemål förstod hon och kunde komma med bra åtgärdsförslag och tidsplan. Rekommenderar verkligen Wilma med personligt engagemang och mycket proffsig.
Proffsigt bemötande och utförande. Bra digitala tjänster som gjorde det enkelt att komma igenom hela säljprocessen.
Jag upplevde Srdjan Vejnovic som kompetent, trevlig och tillmötesgående.
Mycket bra jobbat med försäljningen av fastigheter
Trevlig, kunnig, engagerad med personligt bemötande. Jag är i trygga händer!
Bara positivt.Förklsrar allt lugnt och sansat
Väldigt trevlig och engarerad och gjorde ett bra jobb och kan verkligen rekomendera Beatrice!
Tack snälla för ett fint samarbete, det har varit kul att få hjälpa er med försäljningen 😊
Mycket trevlig och hjälpsam. Blev en snabb o enkel affär.
Tack för fina ord och stort grattis till nya lägenheten!😊
God kommunikation under budgivning, tydligt och effektivt agerande under kontraktsskrivning.
Hej! Vi har bara gott att säga om Fabian. Visning och försäljning av vårat hus har gått väldigt smidigt. Kontakten mellan oss har varit bra och vi har inget negativt att säga.
Vi valda Robin för att sälja samma lägenhet som vi köpte av honom. Mao så är Robin seriös mot båda parter och har en förmåga att bygga förtroende hos alla. Robin var ett mycket bra bollplank att ha och guidade samt sa emot mig när han tyckte annat vilket var mycket uppskattat från min sida. Seriös och förtroendeskapande!
Bra kommunikation och väldig förstående. Smidig och alltid fått svar på våra frågor och återkoppling. Rekommenderar starkt!
Trevligt bemötande och lätt att nå när det behövs som mest. Även behjälplig i frågor kring köpet i allmänhet. Rekommenderas!