Väldigt trevlig och lätt att ha kontakt med. Tydlig i sin kommunikation till mig som köpare. Tydlig information vid kontraktskrivning. Överlag gav hon ett professionellt och samtidigt vänligt bemötande.
Fastighetsbyrån Linköping
Här i studentstaden Linköping är vi 12 fastighetsmäklare som jobbar helhjärtat och engagerat i varje unik affär. Vi har alla olika erfarenheter och specialiteter och tillsammans förmedlar vi alla typer av fastigheter i och omkring Linköping. Att vi är många på kontoret gör inte att det blir opersonligt, snarare tvärt om! Varje...
3788 omdömen om Fastighetsbyrån Linköping
Sedan starten hos Reco 2013
Tack snälla Hanna för dina fina ord! Jag hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten! Vi ses på tillträdet!
Trevligt, kunnigt och proffsigt
Han har allt man vill ha i en mäklare, han är intresserad, rolig, lyhörd och självsäker. Inte lik någon av de andra mäklarna vi mött. Rekommenderar starkt!
Jag är verkligen supernöjd med Majken Lundh på Fastighetsbyrån i Linköping. Redan från första kontakten kände jag att jag var i trygga händer. Hon är engagerad, lätt att prata med och väldigt professionell utan att det känns stelt. Under hela processen från visning till slutfört köp höll hon mig uppdaterad och fanns alltid där när jag hade frågor eller funderingar. Att köpa bostad är ju en stor grej och kan vara rätt stressigt speciellt när det är ens första köp, men Majken fick det att kännas lugnt och tryggt. Hon är...
Fabian är enkel att ha att göra med. Flexibel i sitt arbete och svarar snabbt i telefon. Rak i kommunikationen. Försäljningen av Falkstigen 9 gick smidigt och snabbt.
Jag tycker att Fabian har varit Kompetent och lyhörd
Vi köpte vår bostad av Lovisa och vi ville att hon skulle sälja den. Det säger allt. Lovisa är top of the game, lyhörd och resultatorienterad ut i fingerspetsarna. Tusen tack!
Tack Linus! Vilket fint omdöme, vad glad jag blir! Har varit roligt att få hjälpa er med försäljningen!
Lovisa är en mycket engagerad mäklare som visar stort intresse och även är noga med detaljer och att rätt blir rätt. Rekomenderas!
Tack snälla Jonas för ditt fina omdöme, vad glad jag blir! :)
Väldigt trevlig och tillmötesgående.
Fick bra information, snabb affär och bra bemötande
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Ordning och reda.
Vi har fått en mycket fin bild av Lovisa, kunnig noggrann och återkopplar direkt utan att man behöver gå och vänta eller bli nervös. Fem av fem stjärnor! Tack Lovisa,
Tack snälla Josephine för dina fina ord! Vi ses på tillträdet! :)
Informativ under hela processen Och lätt att få kontakt med via SMS eller Mail.
Tusen tack för fina ord, har varit superroligt att få hjälpa er med försäljningen!
Engagerad och ambitiös mäklare med en bra känsla. Visade ett bra driv.
Tack Jonas för dina ord. Glad att jag fick hjälpa dig sälja din fina lägenhet!
Hej! Inledningsvis en del traditionellt säljsnack som jag valde att sila bort men intrycket förbättrades under resans gång. Srdjan ledde mig in på det objekt som jag slutligen valde som blev en lite äldre lägenhet med de bekvämligheter som jag behöver. Bra hantering av pappersexercisen såhär långt. mvh Lennarth
Lovisa var alltid snabb att höra av sig och hjälpa till med det som behövdes under min snabba affär.
Tack snälla Håkan för ditt fina omdöme, vad glad jag blir! :)
Trevlig och kunnig, allt har gått väldigt smidigt.
Majken är mycket trevlig, professionell och kompetent. Hon har genom hela processen varit snabb med återkoppling och kommunikation. Kan rekommendera att anlita Majken.
Majken är trevlig, tydlig och professionell. Det kändes helt rätt att välja henne som min mäklare.
Jag är så nöjd med Lovisas insatser för att sälja vår lägenhet. Hon vägledde oss med allt som behövdes och höll mycket god kontakt med oss genom processen. Alltid trevlig och mycket kunnig!
Tack Linda! Vilket fint omdöme, vad glad jag blir! Har varit roligt att få hjälpa er med försäljningen av er fina lägenhet.
Trevlig och kompetent mäklare, som håller en god dialog med säljaren under hela processen.
Tack för det fina omdömet. Hoppas ni ska trivas bra i nya huset!
En mäklare med fingertoppskänsla som gav oss en genuint ärlig, proffsig känsla från början till slutet av vår säljprocess. Rekommenderas varmt.
Trevlig och lättsam samarbete med bästa mäklare jag har träffat.
Trevlig, lätta att ha att göra med. Tydlig kommunikation.
Tack snälla Hillevi för dina fina ord! Jag hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten! Vi ses på tillträdet! :)
Idogt arbetande, engagerad och kunnig!
Tack för fina ord! Jag tackar varmt för förtroendet och för ett fint samarbete😊
Fabian har sköt försäljning och kontakter alldeles utmärkt och har "glimten" i ögat varför det samarbetet kan rekommenderas.
Bra bemötande och uppdaterade oss under hela försäljningen. Vi är mkt nöjda
Trevlig, proffsig och lätt att ha att göra med.
Tack snälla Gustav för dina fina ord, jag hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten!
Påläst om objektet, trevligt bemötande och informativ
Tack snälla Gunilla för ditt fina omdöme. Det gör mig väldigt glad. Önskar dig en fortsatt fin start på 2026!
Hade en superbra upplevelse med Srdjan som mäklare! Lätt att nå och fick alltid ett trevligt bemötande.
Ansvarstagande och engagerad mäklare som tog det extra steget för att få till alla parametrar i affären med en frekvent och tydlig återkoppling
Majken Lundh , Mycket bra prsonal, riktig jobb, snäll tjej, bra samarbete och hon är som min dotter och jag respekterar henne och lycka till med på ditt jobb och liv. Mvh Basheer Sharara Linköping
Första mötet med Robin var inte så positivt.Jag har ju erfarenhet av försäljningar tidigare och tyckte nog att han var lite ”uppnäst” Efter klargörande av hur jag tyckte han var så blev det bra. Han var noggrann och uppdaterade mig på ett bra sätt kring försäljningen. Slutresultatet - försäljningen - gick snabbt och bra. Så jag kan varmt rekommendera honom.
Förväntningar var att mäklaren skall: vara proffesionell vara transparant genom att på bästa sätt försöka sälja bostaden till rätt pris, Upplevde att dessa förväntningar helt uppfylldes av mäklaren.
Tack Jan för ditt omdöme, glad att jag kunde uppfylla dina förväntningar. Önskar dig ett Gott Nytt År!
Väldigt tydlig med vad det är som händer i försäljningen samt vad nästa steg är. Fick alltid klart för mig vad det är jag ska göra och fick bra input om vad han tänker att vi ska göra under försäljningsprocessen
Det är min son Chester som har haft kontakten och han har inte klagat, så det har gått bra. Mvh Christer
En bra uppbyggd potentiell kundkrets för vårt område. Bra driv trots en relativt trög marknad. Vi kände oss trygga som kunder att vårt hus skulle säljas till ett förväntat pris.
Sebastian är professionell och kompetent. Har även varit tillgänglig under hela processen och varit mycket tillgänglig. Kan varmt rekommendera honom vid husköp MVH Stefan och Lisa
Lovisa är proffsig, lyhörd och engagerad. Vi är otroligt nöjda med att ha anlitat henne som vår mäklare och kan varmt rekommendera henne!
ÅÅÅ tack Lisa vilket fint omdöme, vad glad jag blir! Har varit roligt att få hjälpa er med försäljningen av er fina lägenhet. Önskar er en fin jul och ett gott nytt! :)
Lovisa va trevlig och professionell genom hela processen. Särskilt smidigt ordnat med visning på kort besked. Inga klagomål från vårt håll!
Tack snälla Erik för dina fina ord, jag hoppas ni ska trivas bra i nya lägenheten!
Lovisa var supertrevlig och flexibel. Vi fick komma och se lägenheten redan samma dag och som förstagångsköpare uppskattade jag verkligen hur enkelt hon förklarade allt. Kände mig trygg hela vägen. Rekommenderar henne!
Vilket fint omdöme Lena, vad glad jag blir. Jag önskar er en fin jul så ses vi på tillträdet! :)
Smidig mäklare som är kompetent inom brf marknaden. Stor tillgänglighet vilket uppskattades. Hade en önskan om en snabb försäljning och fem dagar måste räknas som hon levererade😀. Kan varmt rekommendera
Stort tack för så fin rekommendation! Det värmer :)
Seriös, kunnig och rutinerad. Lätt att få tag i. Kunde guida oss till en bra försäljning i en sval marknad. Mycket nöjda.
Sebastian Karlsson var kunnig och professionell, men tillgängligheten och kommunikationen kunde ha varit bättre.
Tydlig, proffsig, lätt att få kontakt med vid frågor, jättenöjd.
Vi är väldigt nöjda med Wilma. Hon har varit lyhörd genom hela processen och alltid lätt att nå när frågor dykt upp. Återkopplingen har varit snabb och tydlig, och bemötandet proffsigt från start till mål. Vi kan varmt rekommendera henne till andra som ska sälja sin bostad.
Mycket bra bemötande av Robin. Han var tydlig och lätt att prata med och förklarade bra de olika momenten.Robin rekommenderas varmt.
smidigt lätt bra kommunnikation
effektivt och snabbt, rekommenderas
Kanon inga konstigheter där, smidigt och alltid fått svar på mina frågor.