Fastighetsbyrån Linköping
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Här i studentstaden Linköping är vi 12 fastighetsmäklare som jobbar helhjärtat och engagerat i varje unik affär. Vi har alla olika erfarenheter och specialiteter och tillsammans förmedlar vi alla typer av fastigheter i och omkring Linköping.
Att vi är många på kontoret gör inte att det blir opersonligt, snarare tvärt om! Varje mäklare bidrar med sin egen unika kompetens och du kan hitta någon som du litar på som verkligen kan det här med villor, skog eller vilken typ av fastighet du funderar på att köpa eller sälja.
Vi hoppas att du ska komma in till oss på kontoret eller kontakta oss för att berätta om dina bostadsplaner!
Utmärkelser
2835 omdömen om Fastighetsbyrån Linköping
Sedan starten hos Reco 2013
sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Strömberg en del av Fastighetsbyrån Linköping
Hjätte bra angaskerad och proffsig vänlig och rar
sålde sitt hus med hjälp av Sebastian Karlsson en del av Fastighetsbyrån Linköping
Bra information, bra kundbemötande, förtroendeingivande
Trots sin unga ålder är Lovisa en mycket erfaren och bestämd mäklerska. Har styrt upp vår försäljning till största belåtenhet. Alltid tillmötesgående och ofta tillgänglig för frågor och extra visningar. Har resolut avisat icka seriösa köpare. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekomendera henne till andra som vill ha en bra mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Strömberg en del av Fastighetsbyrån Linköping
Lovisa är en väldigt härlig och varm person. Vi kände oss mycket bekväma och trygga under hela processen. Trots att vi bara har känt henne under en kort tid, så råder det ingen tvekan för oss att hon vill göra sitt allra bästa för att vi som köpare och de andra som säljare ska känna sig nöjda inför denna process. Det är verkligen 5/5.
sålde sin lägenhet med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Professionell.
Smidig, lyckad affär i en pressad marknad.
Kan starkt rekommendera! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Srdjan är en både proffsig och supertrevlig mäklare. Fångade snabbt upp våra behov och lyckades på bara några dagar hitta ett objekt som var exakt det vi letade efter!
skrev om Martin Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Linköping
Professionell i kontakten, erfaren och förtroendeingivande vid bedömning. Kändes tryggt att få en väl övervägd och rättvis värdering av vårt hus.
köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Jonsson en del av Fastighetsbyrån Linköping
Tydlig kommunikation, snabb handläggning och mycket trevligt bemötande!!
Han var mycket vänlig och agerade både snabbt och professionellt. Mycket positivt intryck!
Srdjan är kunnig, trygg och lyhörd. Lyssnar in och bemöter kunden på ett professionellt och avslappnat sätt.
Proffsig, ser kund och köpare, mycket bra bemötande
sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Jonsson en del av Fastighetsbyrån Linköping
Anton gjorde ett väldigt bra jobb, lugn och saklig genom hela processen. Lyhörd för de önskemål som jag hade som säljare, och kom med goda råd inför försäljningen.
Mycket bra bemötande. Trevlig och professionell.
Förväntningarna levdes upp på bästa sätt.
Smidigt köp av bostaden. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Majken Lundh en del av Fastighetsbyrån Linköping
Majken är en superhärlig person och väldigt kunnig, jag känner mig prioriterad och lugn när hon skötte affären av min nyköpta bostad..
Bra bemötande, snabb handläggning av försäljningen, inga problem.
Professionell och kunnig, kan varmt rekommendera Srdjan som mäklare !
skrev om Anton Jonsson en del av Fastighetsbyrån Linköping
Proffsig och tillgänglig. Inget att anmärka på.
Trevlig, proffsig, tillmötesgående
köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Karlsson en del av Fastighetsbyrån Linköping
Trevligt bemötande, tillmötesgående och professionellt agerande rakt igenom.
sålde sin lägenhet med hjälp av Majken Lundh en del av Fastighetsbyrån Linköping
Vi är otroligt nöjda med Majken Lundh som vår mäklare.
Vi har varit super nöjda med vår mäklare Sebastian Karlsson både med köp av vårt nya hus och även försäljning av vårt egna hus.
Sebastian är tydlig i sin kommunikation och man märker att han har koll på läget.
Vi har känt oss trygga genom hela resan.
En klippa & jag kan verkligen rekommendera honom! -
köpte sitt hus med hjälp av Tobias Landin en del av Fastighetsbyrån Linköping
Vi blev bra bemött av Tobias vid visning av bostaden, han frågade vad vi tyckte om bostaden och svarade på alla frågor vi hade.
Lovisa var lugn, trevlig, noggrann och kunnig. Det var lätt att ställa frågor. Hon har alltid svarat i telefonen när vi har haft frågor.
Hela köpet har gått smidigt. -
Trevligt bemötande.
Lätt att ha att göra med
Noggrann
Kunnig -
Väldigt professionell och hjälpsam
Tydlig och trevlig. Mycket nöjd!
sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Kohlmeier en del av Fastighetsbyrån Linköping
Otroligt proffsig och trevlig! Vi är supernöjda och rekommenderar verkligen Robin!
sålde sitt hus med hjälp av Anton Jonsson en del av Fastighetsbyrån Linköping
Anton är mycket engagerad och professionell samt har ett fint bemötande. Vi kände oss trygga genom hela processen.
Robin var väldigt professionell och engagerad under hela försäljningen. Alltid trevligt bemötande och ärlig i alla situationer. Robin överträffade alla förväntningar vi hade innan första mötet!
Trevlig, positiv, hjälpsam och framför allt
Kompetent. Skötte uppdraget på ett mycket bra sätt. -
Srdjan har varit tillgänglig, lyssnande och eftertänksam. Samarbetet har fungerat väl.
köpte sitt hus med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Proffesionellt bemötande! Kunnig och tydlig vid kontrakt skrivningen vilket gav trygghet i affären.
Bemötandet av Majken var verkligen helt utan anmärkning, hon skötte det väldigt snyggt och professionellt tycker jag. Hur jag såg på de innan och efter var stor skillnad då jag förväntade mig en dryg mäklare som jag bemött tidigare men med Majken så var det raka motsatsen, hon levde upp till de bästa förväntingarna då hon hade kunskapen och ambitionen där och visade verkligen att hon hörde alla frågor man ställde till henne. Så sammanfattningsvis så tror jag inte att jag kommer stöta på en så skicklig mäklare någonsin. Rekomenderar henne starkt till nära och kära vid köp av lägenhet!!
Med Majken kan man känna sig trygg.
sålde sitt hus med hjälp av Lovisa Strömberg en del av Fastighetsbyrån Linköping
Tyckte hon skötte allt mycket proffsigt
Kunnig och trevlig och inte stresande
Robin var rak och ärlig med vad vi kunde förvänta oss vilket uppskattades. Han var alltid tillgänglig för frågor och visningar. Han skötte allt bra.
Han är mycket trevlig. Men kanske lite väl snabb, hinner inte tänka efter utan att det ska gå snabbt. Kan vara en fördel då vi blev lyckliga ägare till en ny lägenhet. Men ibland behövs lite mera tid för att känna sig helt trygg och säker på ett så viktigt köp som en ny bostad är.
Proffsigt bemötande med flexibilitet!
Ständig återkoppling under processen
Jag är väldigt nöjd med mäklarens agerande under perioden från första samtal till avslut -
Snällt och hjälpsam rekommenderar.
Proffsig och korrekt saknade inget
Trevligt professionellt bemötande i alla lägen !!
Jag är jätte nöjd för att hittade den lägenheten som jag ville ha med hjälp av Mäklaren.
köpte sitt hus med hjälp av Majken Lundh en del av Fastighetsbyrån Linköping
Vi är otroligt nöjda med Majken som mäklare. Hon bemötte oss på ett trevligt, jordnära, ärligt och professionellt sätt. Det kändes även väldigt tryggt och skönt att vi kunde höra av oss när som helst med funderingar samt att vi snabbt fick svar på våra frågor. Vi är väldigt nöjda med vårt köp!
köpte sitt hus med hjälp av Majken Lundh en del av Fastighetsbyrån Linköping
Sammanfattningsvis är Majken en väldigt ärlig och hjälpsam mäklare.
Då hela köpprocessen var i en mycket snäv tidsram, var det särskilt uppskattat av oss att vi snabbt fick svar på frågor och funderingar.Ja det gick undan i denna köpprocess och det känns bra att ni upplevt att ni fick svar på det ni ville ha svar på innan papperna skrevs under, det är viktigt för mig! Uppskattar ert fina omdöme och är glad att ni hittat hem i Ullstämma! Ser fram emot att ses igen när ni får nycklarna. Ha det gott till dess, Majken
Majken Lundh -
Vi blev bemötta väldigt bra och proffesionellt av Majken. Under hela processen blev vi uppdaterade och hade en bra dialog om allt som skedde och är väldigt nöjda.
Majken var professionell, håll tiderna, ringde när hon sa att hon skulle göra det, punktlig, trevlig, kunnig. Jag blev bemöt med respekt och vänlighet.
Mvh,
Indira Stefanovic -
Proffsig
Väldigt trevlig och hjälpsam. -
Srdjan är en engagerad, kunnig, lyhörd, intresserad och trevlig mäklare. Srdjan förutsåg våra behov och agerade därefter. Vad vill lämna våra varmaste rekommendationer
fantastisk bra bemötande,alla mina förväntningar gick i mål!
från våran första kontakt innan visningen var Majken tillmötes och hjälpte hela vägen tills köpet genomfördes.
Jätte nöjd med Majken,underbar människa .