Trevlig mäklare som förklarar allting man behöver veta inför försäljning.
Fabian Landstedt
Fabian Landstedt är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Fabian Landstedt har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Fabian Landstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 4.8. Fabian Landstedt har haft 42 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
42 omdömen om Fabian Landstedt
Trevlig och smidig att samarbeta med. Mycket nöjda med försäljningen av vårt hus.
Han verkade påläst och kunnig, inget att klaga på. Artig o trevlig på alla sätt.
Mycket bra jobbat med försäljningen av fastigheter
Bara positivt.Förklsrar allt lugnt och sansat
Hej! Vi har bara gott att säga om Fabian. Visning och försäljning av vårat hus har gått väldigt smidigt. Kontakten mellan oss har varit bra och vi har inget negativt att säga.
Tar alltid sin tid och svara när man hör av sig. Väldigt rak och ärlig hjälper till med allt
Jag är väldigt nöjd. Mäklaren var professionell, tillgänglig och snabb på att svara. Jag upplevde honom som kunnig och engagerad genom hela processen. Rekommenderas!
Fabian har tagit hand om vårt köp av fastighet samt försäljning av vår fastighet. Fabian är lätt att kommunicera med och han har glimten i ögat samtidigt som han är realist. Han drev vår försäljning i "snabb takt" Eva o Claes-Uno
Vi är mycket nöjda med kontakten och samarbetet. Mäklaren har varit professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Vi har särskilt uppskattat tillgängligheten, det goda bemötandet och den tydliga kommunikationen. Sammantaget har vi fått ett mycket positivt intryck och känner oss trygga i samarbetet.