Fabian Landstedt

Fabian Landstedt

Fabian Landstedt är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping

Fabian Landstedt har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Fabian Landstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 4.8. Fabian Landstedt har haft 33 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

22 omdömen om Fabian Landstedt

Sedan starten hos Reco 2024
Kenneth K
Köpte sitt hus med hjälp av Fabian Landstedt en del av Fastighetsbyrån Linköping

Han är trevlig och lätt att prata med , visar sig kunnig och påläst om husförsäljning och verkar vara hjälpsam mot både säljare och köpare....

Jonas B
Linghem

Inga problem, svarade snabbt och hade en bra kommunikation.

Irfan S

Väldigt nöjd med samarbetet! Var alltid tillgänglig, professionell och hjälpsam genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Saga S
Åtvidaberg

Jättebra, vi är så nöjda och rekommenderar Fabian varmt!

Björn H
Sålde sitt hus med hjälp av Fabian Landstedt en del av Fastighetsbyrån Linköping
Åtvidaberg

Kunnig, lätt att samarbeta med och mycket trevlig!

Roaa T

Fabian Landstedt var otroligt hjälpsam och professionell genom hela husköpet. Snabb respons, tydlig kommunikation och ett varmt bemötande gjorde processen både smidig och trygg. Rekommenderas varmt!

Caroline S

Fabian har tillmötesgått våra önskemål och varit lätt att samarbeta med. Mycket trevlig och har skött vår fastighetsaffär på absolut bästa sätt.

Peder M
Hjulsbro

Det var en svår tid att sälja, men han gjorde så gott han kunde.. och till slut sålde vi, han höll mig underrättad i alla steg.. bra jobbat..

Basel L

Fabian var väldigt professionell och hjälpsam genom hela processen. Han fanns alltid tillgänglig för frågor och gav ett tryggt och seriöst intryck. Rekommenderas varmt!

Jan Andreas P

Fabian är en klippa. Skulle kunna ge hur många superlativ som helst. Men kortfattat är han en riktigt duktig mäklare som är väldigt personlig i sitt bemötande, proffsig i sitt utförande och ser till att allt fungerar super smidigt. Jag uppskattar också att han är rak och ärlig med de frågor man har.