Srdjan Vejnovic

7 år i branschen
Fastighetsbyrån Linköping
Affärer senaste året

Srdjan Vejnovic är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping

Srdjan Vejnovic har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Srdjan Vejnovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 500 omdömen med ett betyg på 4.8. Srdjan Vejnovic har haft 72 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

500 omdömen om Srdjan Vejnovic

Sedan starten hos Reco 2019
Christin S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Södra Ekkällan

Tack vare att min mäklare fick en köpare att vända från att fokusera från det negativa, tex att ugnen inte var 100 % rengjord i hennes tycke, till att se och känna vad som är positivt så fick vi igång en budgivning vilket gjorde att priset höjdes på min lgh. Annars hade min lgh gått för utgångspriset. Är tacksam för hans insats.

Ing-Marie P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Södra Ekkällan

Mycket trevligt bemötande. Kan rekommenderas

Ludvig G
Vidingsjö

Proffsig, kunnig, trevlig och superenkel att ha och göra med.

Johan G
Hejdegården

Påläst och tillgänglig när de behövts så har han svarat snabbt på uppkomna frågor.

Jesper L
Sålde sitt hus med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Harvestad

Trevlig och professionell med god kännedom av den lokala marknaden. Enkel att arbeta med och vi fick all den hjälp vi önskade.

Camilla R
Johannelund

Engagerad i sitt arbete och gör sitt yttersta för mig som kund. Vi tycker inte alltid samma men har ett gott samarbete i alla fall.

Ester A
Centralt

Vi tyckte att Srdjan gjorde ett toppen jobb. Vi som förstagångsköpare upplevde alltid en stor tydlighet i vad vi höll på med och inget blev stressat eller upplevdes som påtvingat. I övrigt en väldigt bra och trevlig mäklare.

Linn B
Hejdegården

Trevlig och bra på att visa runt men också ge en tid att själv kolla.

Richard M
Övre Vasastaden

Srdjan skötte vår bostadsförsäljning på ett mycket bra sätt. Han var proffsig, kommunikativ och gjorde att processen kändes trygg. Allt från första kontakt till kontraktsskrivning. Rekommenderar starkt!

Sanja M
Övre Vasastaden

Srdjan var engagerad, proffsig och fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Bra kommunikation och tillgänglighet. Rekommenderar verkligen Srdjan!