Han är super cool mäklare och väldig odmjuk att förklara köpen. Han gör ditt jobb lättare. Han hjälpte hitta ratt bank och lån.
Srdjan Vejnovic
Srdjan Vejnovic är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Srdjan Vejnovic har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Srdjan Vejnovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 368 omdömen med ett betyg på 4.9. Srdjan Vejnovic har haft 74 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
368 omdömen om Srdjan Vejnovic
Proffesionell i sitt bemötande mot kunder, mycket sakkunning i sälj- och köpprocessen
Srdjan är kunnig, professionell och trevlig! Affären gick snabbt och smidigt och kändes väldigt trygg. Kan varmt rekommendera Srdjan som mäklare!
En mycket trevlig kille och påläst
Jag kände mig väl bemött av mäklaren och väl omhändertagen. Han visste vad han pratade om och var väl förberedd för alla frågor samt dokumentation. Dock så kunde han presenterat lite mer detaljrikt lägenheten än vad han gjorde men överlag var det bra
Denna extremt duktiga mäklare bemötte mig på mina villkor och var en väldigt god lyssnare!! Överträffade mina förväntningar på samtliga områden!
Ett bra första intryck. - Kunnig - Genuin - Proffsig Vi hade egentligen inte allt för mycket förväntningar. Trots det levde Srdjan upp till förväntningarna, han till och med överträffade dem. Betyg: 8.3/10 Rekommenderar helt klart Srdjan
Pålitlig och duktig på sitt jobb. Resonerar och låter mig ha slutordet. Berättar hur situationen ser ut med försäljning i området och har koll på liknande objekt bra. Toppentrevlig som varmt rekommenderas. Kanske lovade lite för mycket vid första samtalet vad jag kunde få för lägenheten.
Professionellt och trevligt bemötande, ger mycket information och är förtroendeingivande. Väldigt nöjd!
Lätt att jobba med. Professionell och grym kommunikation. Tumme upp!