Bra kommunikation och inlyssnande
Srdjan Vejnovic
Srdjan Vejnovic är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Srdjan Vejnovic har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Srdjan Vejnovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 482 omdömen med ett betyg på 4.8. Srdjan Vejnovic har haft 76 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
482 omdömen om Srdjan Vejnovic
Srdjan har under hela processen varit tillmötesgående, lyhörd och behjälplig! Kan starkt rekommendera!
Lyhörd, proffsig, tillgänglig.
Mycket bra. Lugn och sansad och inte glassigt påflugen som vissa andra mäklare kan vara. Jag upplevde honom som påläst på objektet och kunde svara på relevanta frågor, . Han tog även upp sådant som kan upplevas dåligt. I detta fall att man hade haft nån vattenläcka samt att föreningen hade behövt höja avgifter mm. Gick också väldigt smidigt med budgivning och kontraktsskrivning.
Närvarande och transparent. Ömdömesgill och pålitlig
Jag kan varmt rekommendera Srdjan. Han var lyhörd, driven och väldigt lätt att ha att göra med. Försäljningen gick snabbare än jag hade förväntat mig. Stort tack för ett jättebra jobb!
Otroligt kunnig, mycket trevlig, lätt att få kontakt med och alltid ett trevligt bemötande Helt fantastisk helt enkelt!
Srdjan är trevlig och enkel att ha att göra med!
Srdjan är en mycket professionell mäklare. Han är transparent, kommunikativ och en bra partner i köpet av min sons lägenhet
Srdjan var professionell, tydlig och hjälpsam genom hela processen. Han var lätt att få tag på, svarade snabbt på frågor och gjorde att affären kändes trygg och smidig.