Srdjan Vejnovic

Srdjan Vejnovic

Srdjan Vejnovic är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping

Srdjan Vejnovic har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Srdjan Vejnovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 303 omdömen med ett betyg på 4.9. Srdjan Vejnovic har haft 74 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

303 omdömen om Srdjan Vejnovic

Sedan starten hos Reco 2019
Peter S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Vallastaden

Mycket proffsigt bemötande från första kontakt till tillträde, både mot mig som säljare samt köparen.

Sigrid N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Centralt

Vänlig, tillmötesgående, påläst. Serviceinriktad men utan att bli för påträngande. Vi kommer att rekommendera honom till alla vi känner!

Kerstin E
Sålde sitt hus med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Lambohov

Mycket bra bemötande. Lugn och saklig. Våra förväntningar infriades. Smidig försäljning. Förklarade oklarheter.

Harald B
Övre Vasastaden

Srdjan har varit professionell och hjälpsam genom hela säljprocessen och gett bra råd kring t.ex. möblering inför visning och liknande, vilket ledde till en bra affär.

Lars-Ove K
Centralt

Trevlig och proffsigt bemötande.

Anette B
Centralt

Vi upplevde Sradjan som trevlig, lugn och snbb på att återkoppla, Vi kunde inte se bostaden vi köpte men det fanns en förinspelad film som underlättade bostadsköpet. Smidigt att skriva kontrakt trots att vi befann oss i olika städer. Både Sradjan och Fastgighetsbyrån gav oss ett mycket bra intryck!

Linnea F
Hejdegården

Han var väldigt trevlig och professionell!

Samuel N
Gottfridsberg

En personlig mäklare som ger en ärlig och genuin visning och försäljning

Thirakit P
Kvinneby

Gjorde mitt första fastighet köpt hos Srdjan, har vart på några andra visningar tidigare med flera märkare som inte vill lägga så mycket tid på en. Srdjan stiga ut än de flesta där fick man tydligt förklaring och härligt bemötande av honom. Under hela processen av köpet så lägga han verkligen energi på en. Bra jobbat Srdjan !

Alicia B
Duvkullen/Johannelund

Super trevlig, enkel att ha att göra med och väldigt kompetent. Jätte nöjd med mitt val av mäklare, har absolut ingenting att klaga på! 😀👍🏽