Wilma Jakobsson

Wilma Jakobsson

Wilma Jakobsson är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping

Wilma Jakobsson har varit registrerad mäklare sedan 2025-08. Wilma Jakobsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-10 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 5.0. Wilma Jakobsson har haft 12 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-10 - 2026-05

23 omdömen om Wilma Jakobsson

Henrik J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Wilma Jakobsson en del av Fastighetsbyrån Linköping

Vänlig, ordningssam, rask, glad

Anna E
Vallastaden

Proffsigt och trevligt bemötande från start! Vi är supernöjda med Wilma!

Carolina K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Wilma Jakobsson en del av Fastighetsbyrån Linköping
Vallastaden

Wilma var mycket hjälpsam och tillgänglig under hela processen!

Ludvig R
Vallastaden

Wilma har ett varmt bemötande, och inger förtroende. Snabb och noggrann!

Charlotte J
Hejdegården

Trevlig och engagerad, snabb och hörde av dig med feedback snabbt. Hade god kontakt direkt med både köparen och vår hyresgäst. Smidiga lösningar. Professionell och kunnig. Avtalsskrivandet tog hon i lugn och ro, hade alla svar och ingen stress. Hon lät oss ta beslut, gav goda råd och försäljning gick snabbt. Vi är helt nöjda.

Jan O
Hejdegården

Wilma har varit mycket serviceminded, tydlig, snabb och trevlig.

Kajsa L
Hejdegården

Väldigt nöjd! Trevlig, snabb och smidig kontakt. Första bostadsrätten för min del, så allt var nytt och lite läskigt men Wilma fanns där hela vägen som stöttning ifall något var oklart.

Lizette M
T1

Trygg, trevlig och serviceinriktad!

Erika L
T1

Trevlig, tydlig och hjälpsam mäklare. Det blev ett mycket smidigt köp!

Linda F
Sålde sitt hus med hjälp av Wilma Jakobsson en del av Fastighetsbyrån Linköping
Tallboda

Från start till mål var det ett nöje att samarbeta med Wilma. Allt var enkelt och bara flöt på. Det jag hade som tanke och önskemål förstod hon och kunde komma med bra åtgärdsförslag och tidsplan. Rekommenderar verkligen Wilma med personligt engagemang och mycket proffsig.