Från start till mål var det ett nöje att samarbeta med Wilma. Allt var enkelt och bara flöt på. Det jag hade som tanke och önskemål förstod hon och kunde komma med bra åtgärdsförslag och tidsplan. Rekommenderar verkligen Wilma med personligt engagemang och mycket proffsig.
Wilma Jakobsson
Wilma Jakobsson är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Wilma Jakobsson har varit registrerad mäklare sedan 2025-08. Wilma Jakobsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-10 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 5.0. Wilma Jakobsson har haft 7 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-10 - 2026-03
14 omdömen om Wilma Jakobsson
Trevlig, kunnig, engagerad med personligt bemötande. Jag är i trygga händer!
Bra kommunikation och väldig förstående. Smidig och alltid fått svar på våra frågor och återkoppling. Rekommenderar starkt!
Supertrevlig och hjälpsam! Tillgänglig hela tiden, inte bara kontorstider, vilket var superskönt när man är ganska ivrig och vill ha svar snabbt. Bara supernöjda med Wilma!
Wilma var både trevlig och hjälpsam i bemötandet när vi skulle köpa vår bostadsrätt. Hon svarade på alla frågor och funderingar vi hade och kunde hänvisa till rätt instanser när hon själv inte satt på svaren. Vi är supernöjda över hur smidigt affären gick!
Vi är väldigt nöjda med Wilma. Hon har varit hjälpsam, tydlig och alltid lätt att nå under hela processen. Allt har känts tryggt och smidigt. Rekommenderas varmt!
Wilma har uppfyllt alla mina förväntningar Kompetent, mycket trevlig i alla kontakter, bra på att informera om olika faser i arbetet och mycket effektiv. Hon får allra bästa tänkbara betyget av mej!
Glad och trevlig tjej. Väldigt kunnig och professionell som mäklare. Snabb återkoppling och uppföljning. Ulla-Britt och vi är väldigt nöjda ☀️ Mvh Arne
Väldigt trevlig och bemötande. Jag hade lite administrativa problem med banken som drog ut på tiden , men hittade lösningar för att det så kändes tryggt. Pålitlig och kunnig på sitt jobb. Väldigt nöjd som köpare.