Lovisa Strömberg

Lovisa Strömberg

Lovisa Strömberg är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping

Lovisa Strömberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Lovisa Strömberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 4.7. Lovisa Strömberg har haft 24 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

29 omdömen om Lovisa Strömberg

Sedan starten hos Reco 2022
Kristina D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Strömberg en del av Fastighetsbyrån Linköping
Sturefors

Jag blev bemött på ett proffesionellt och jättefint sätt av Lovisa! Jag har alltid varit nöjd med Fastighetsbyrån i Linköping. Kände ett stort stöd ifrån Lovisa! Så proffsig, ödmjuk och lätt att prata med. Kan bara rekommendera Lovisa mycket varmt, samt Fastighetsbyrån i Linköping!

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Kristina för ditt fina omdöme! Det betyder mycket. Ta hand om dig, så ses vi på tillträdet!

Pierre W
Sålde sitt hus med hjälp av Lovisa Strömberg en del av Fastighetsbyrån Linköping
Malmslätt/Björkliden

Mycket bra, trevligt bemötande . Glad och positiv.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack Pierre för det fina meddelandet och förtroendet att få hjälpa er med försäljningen. Ha det fint så ses vi på tillträdet!

Ryan G
Köpte sitt hus med hjälp av Lovisa Strömberg en del av Fastighetsbyrån Linköping
Malmslätt/Björkliden

Jätte Trevlig och lätt att ha att göra med.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla för det fina omdömet. Vi ses på tillträdet!

David M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Strömberg en del av Fastighetsbyrån Linköping
T1/Valla

Lovisa var mycket trevlig, kompetent, påläst och ödmjuk i sin framtoning. Något som kanske inte är så vanligt inom mäklarskrået. Hon var mycket professionell från första visningen fram till och med kontraktsskrivningen och jag har inget att anmärka på. Rekommenderas varmt!

Svar från Lovisa Strömberg

Tack David för ditt fina omdöme. Har varit roligt att få vara med på eran resa. Ha en fin sommar så ses vi på tillträdet! Ta hand om er!

Lars N
Vidingsjö

Lovisa är en mycket positiv person, lött att få kontakt med och snabb att ringa tillbaka om man sökt henne. Vi är mycket nöjda med sättet hon genomförde försäljningen och kan varmt rekommendera henne.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Lars för dina fina ord. Har varit roligt att få hjälpa er med försäljningen av eran pärla. Ta hand om er och hälsa Birgitta så gott!

Marcus J
Ullstämma

Uppfattade att Lovisa hade ett gott bemötande till alla som var där på visningsdagarna, ville gärna diskutera huset med gästerna men kunde också ge rum för de som kollade på huset att vara ensamma, vilket var skönt. När vi ställde frågor om bostaden så hade hon inte alltid svar på dessa frågor men kunde ta reda på de svaren och svarade någon dag eller två senare vilket var bra. Super härlig och trevlig att ha och göra med.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Marcus för din fina feedback! Kul att det har känts bra hittills i processen, vi ses snart på tillträdet!

Sara B
Ullstämma

Fått ett toppenbra intryck av Lovisa! Hon har funnits tillgänglig genom vårat köp och kunnat svara på våra frågor/funderingar.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Sara för ditt fina omdöme, det värmer!

Bernt E
Kisa

Lyhörd och förstående. Professionell trevlig och väldigt snäll.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack för dina fina ord Bernt! Ses på tillträde!

Erika C
Gottfridsberg

Jag tyckte Lovisa Strömberg var oerhört trevlig. Hon var väldigt kunnig och gjorde ett bra jobb.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack för ditt fina omdöme Erika! Roligt att få vara med på ditt första lägenhetsköp! Ses på tillträdet!

Niklas C
Gottfridsberg

Påläst, entusiastisk, glad och trevlig. Det man hoppas på.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack för de fina orden Niklas!