Beatrice Lebel

Beatrice Lebel

Beatrice Lebel är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping

Beatrice Lebel har varit registrerad mäklare sedan 2025-06. Beatrice Lebel har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-09 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.9. Beatrice Lebel har haft 9 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-05

14 omdömen om Beatrice Lebel

Joel S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Beatrice Lebel en del av Fastighetsbyrån Linköping
Övre Johannelund

Precis perfekt avslappnat men ändå professionellt samt kunnigt bemötande.

Tack Joel för fina ord! Hoppas att ni ska trivas bra 😊

Alfred S
T1

Beatrice var fantastisk i alla steg genom hela processen!

Svar från Beatrice Lebel

Tusen tack, det glädjer mig att höra! Hoppas att du ska trivas bra i nya lägenheten😊

Helena S
T1

Beatrice Lebel är proffsig och tydlig. Allt gick snabbt och smidigt.

Svar från Beatrice Lebel

Tack för ditt fina omdöme! Det gör mig glad att ni haft en positiv upplevelse 😊

Magnus S
T1

Beatrice är tydlig och professionell i sitt bemötande.

Svar från Beatrice Lebel

Tack snälla för fina ord! Det var kul att hjälpa er 😊

Isak H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Beatrice Lebel en del av Fastighetsbyrån Linköping
Johannelund

- Beatrice är trevlig, socialt kompetent, och exceptionellt karismatisk. - Beatrice själv tog massor av ansvar, men utan att undanhålla någon information. Detta tillät mig att lugnt luta mig tillbaka och invänta uppdateringar. - Hon håller stenkoll på allt och informerar om allt relevant i god tid. (Skönt för folk som mig som har svårt att hålla fler bollar i luften samtidigt) - Beatrice jobbar hårt och till synes också nästan dygnet runt. Detta är speciellt bra då hon är flexibel i sitt schema, och villig att t.ex hålla...

Svar från Beatrice Lebel

Tack för ditt fina omdöme, det gör mig verkligen glad att läsa! Jag har tyckt att det har varit fantastiskt kul att få hjälpa dig genom säljprocessen, och det känns extra bra att vi tillsammans hittade ett upplägg som passade dig så bra 😊 Önskar dig all lycka framåt!

Mikael B
Johannelund

Superbra stöd när jag köpte lägenhet. Det fanns komplicerade omständigheter som hon löste galant!

Svar från Beatrice Lebel

Stort tack! Det betyder mycket att du känner dig trygg och nöjd. Ses på tillträdet 😊

Karolina Y
Kvinneby

Väldigt trevlig och engarerad och gjorde ett bra jobb och kan verkligen rekomendera Beatrice!

Svar från Beatrice Lebel

Tack snälla för ett fint samarbete, det har varit kul att få hjälpa er med försäljningen 😊

Lenita U
Kvinneby

Mycket trevlig och hjälpsam. Blev en snabb o enkel affär.

Svar från Beatrice Lebel

Tack för fina ord och stort grattis till nya lägenheten!😊

Johan L
Skäggetorp

Jag är mycket nöjd med Beatrice arbete. Hon är sympatisk, engagerad, trevlig och samtidigt en driven resultatorienterad yrkeskvinna. Hon var t.ex. från början helt uppriktig med den aktuella prisbilden, vilket bidrog till att vi lade ut min bostad för rätt pris och - som jag önskat - fick till en snabb försäljning. Hon rekommenderas således varmt! Med vänlig hälsning Johan L

Svar från Beatrice Lebel

Stort tack för dina fina ord, det betyder mycket att höra! Det har verkligen varit ett nöje att få arbeta tillsammans med dig. Ta hand om dig så ses vi vid tillträdet 😊

Georges B
Skäggetorp

Det var en mycket positiv upplevelse att samarbeta med henne. Hon är förstående, tålmodig och väldigt hjälpsam, och lägger ner tid på att stötta på bästa sätt. Hennes bemötande är vänligt och professionellt, och hon gör hela processen med att köpa bostad både enklare och tryggare. Jag kan varmt rekommendera henne.

Georges B och Beatrice L gillar detta
Svar från Beatrice Lebel

Tack så mycket för ert fina omdöme, det uppskattas verkligen! Jag hoppas att ni kommer att trivas bra i lägenheten 😊