Trevlig, flexibel och engagerad!
Beatrice Lebel
Beatrice Lebel är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Beatrice Lebel har varit registrerad mäklare sedan 2025-06. Beatrice Lebel har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-09 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.9. Beatrice Lebel har haft 26 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
35 omdömen om Beatrice Lebel
Hon uppmärksammade oss när vi bara gick förbi och ordnade så vi kunde få en visning av lägenheten. Fungerat bra vid de möten med säljaren när kontraktet skrevs. Men jag tycker inte om när hon mejlade mig och önskade att jag skulle ge 5 av 5. Med relativt kort erfarenhet borde hon vara angelägen om att få återkoppling som kan vara nyttig i hennes fortsatta arbete.
Flexibel, kundorienterad, ansvarsfull
Mycket duktig och aktiv mäklare. Ger allt och åker på extra visningar trotts att affären igentligen var färdig. Mycket nöjd med henne!
Jag har haft en väldigt bra erfarenhet av Beatrice Lebel på Fastighetsbyrån Linköping. Hon är trevlig, professionell och hjälpsam. Jag är mycket nöjd med bemötandet och servicen.
Tack snälla för detta! Det har varit roligt att få hjälpa dig genom processen 😊
Driven,engagerad och kunnig. God kontakt.
Tack för ett fint samarbete! Njut nu ordentligt av Europa 😊
Trevligt och proffsigt bemötande. Tillgänglig, alltid snabb information och återkoppling.
Vad glad jag blir! Det har varit superroligt att få hjälpa er 😊
Väldigt trevlig, professionell och hjälpsam svarade bra på frågor och gav ett väldigt gott intryck!
Tusen tack! Jag hoppas att du ska trivas i nya lägenheten 😊
Väldigt trevlig mäklare som jag gärna gör fler affärer med. Gick snabbt till affär efter visning.
Tack så mycket för dessa ord! Är glad att du haft en positiv upplevelse och jag hjälper dig gärna framåt 😊
Trevlig, skötte allt snabbt och smidigt.
Kul att höra att du är nöjd! Ses på tillträdet 😊