Sebastian Karlsson
Sebastian Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Sebastian Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Sebastian Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 201 omdömen med ett betyg på 4.7. Sebastian Karlsson har haft 89 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 201 Läs vad Sebastian Karlsson
2021-01-19Verifierad kund
Jag har köpt ett radhus och sålt ett kedjehus. Sebastian har varit mäklare för båda objekten. Jag uppfattar honom som kunnig, serviceinriktad och trevlig.
köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Karlsson en del av Fastighetsbyrån Linköping -
2021-01-19Verifierad kund
Sebastian hjälpte oss att sälja vårt hus. Extremt engagerad mäklare som gör allt för både köpare och säljare. Han gjorde sitt yttersta för att knyta ihop affären när diverse frågor dök upp sent.
Med hans breda kontaktnät lyckades affären att stängas och alla parter blev nöjda. I särklass Linköpings bästa mäklare, rekommenderas i alla kategorier. Mvh, Larssålde sitt hus med hjälp av Sebastian Karlsson en del av Fastighetsbyrån Linköping -
2021-01-18Verifierad kund
Sebastian är proffsig, trevlig och har stenkoll på villaförsäljningar. Rekommenderas varmt!
2020-12-10Verifierad kund
Vi köpte en villa och fick utmärkt bemötande av mäklaren!
2020-12-10Verifierad kund
Sebastian är duktig, förtroendegivande och kompetent. Jag är mycket nöjd med all den hjälp jag fick under hela försäljningsprocessen.
2020-11-26Verifierad kund
Kanonbra mäklare, har redan rekommenderat till andra.
2020-11-25Verifierad kund
Sebastian på Fastighetsbyrån hjälpte oss att sälja vår villa. Han är lyhörd, engagerad och erfaren. Rekommenderar att ni använder honom som mäklare.
2020-10-29Verifierad kund
Mycket trevlig mäklare med hög kompetens. Hela processen kändes trygg och stabil.
2020-10-28Verifierad kund
Köpt en villa genom Sebastian. Mycket smidigt och proffsigt bemötande. Vi kan bara ge positiv feedback!
2020-10-22Verifierad kund
Framåt, rak och tillgänglig i kommunikationen. Detta både då jag stod som köpare och senare som säljare av bostad. Verkade för att det ska bli en affär som båda parter tycker är bra.