Väldigt trevligt! Upplever att hon är väldigt kunnigt och duktig på det hon gör.
Merna Majid
Merna Majid är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Merna Majid har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Merna Majid har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 4.7. Merna Majid har haft 29 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-01
43 omdömen om Merna Majid
Trevlig, målmedveten, uthållig
Allt gick snabbt och smidigt. Trevlig och tillmötesgående.
Stort tack för tipset att gå på visningen på Flöjtgatan. Du hade rätt, det var ett radhus som vi gillade :)
Merna Majid är fantastisk. Vi hade haft en annan mäklare under lång tid när vi slutligen valde att byta till Merna. Merna är ödmjuk och lyhörd samtidigt som hon är väldigt driven och professionell. Våra bästa rekommendationer.
Proffsig, kunnig och effektiv och rolig! Väldigt bra att ha att göra med hela vägen och mån om att göra ett bra jobb.
Engagerad och lätt att kommunicera med. Merna var toppen 👍
Trevligt och positivt bemötande från första mötet och genom hela försäljningsprocessen!
Rak och tydlig. Uppskattade ett extra tydligt möte när vi skrev på kontrakt då vi är förstagångsköpare.
Rak och tydlig. Var hjälpsam och gav oss som nya köpare bra information. Upplevde att hon var ärlig mellan oss som köpare och säljarna.