Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

• BadgeThirteenYears
  • BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
5 975

Välkommen till Fastighetsbyrån i Karlstad & Hammarö! Oavsett om du ska köpa eller sälja bostad i området är vi engagerade och välutbildade mäklare som vill hjälpa dig till din bästa bostadsaffär. Genom vårt nära samarbete med Swedbank får du svar på alla ekonomiska frågor kring affären snabbt och smidigt. Vi känner både områdena...

5975 omdömen om Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Sedan starten hos Reco 2013

Sissi P
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Svensson Blandon en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Molkom

Maria är en fantastisk människa! Redan från första stund fick jag förtroende för henne. Som mäklare är hon kommunikativ, lyhörd och engagerad. Jag är glad att jag valde henne som mäklare och hon har mina varmaste rekommendationer. Hon har stenkoll på marknaden, kan sin grej och är dessutom otroligt trevlig. Jag har känt mig trygg och välinformerad under hela resans gång och det slutade såklart med en lyckad försäljning.

Fia J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Valentina Hoti en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Sundsta

Vi är supernöjda med Valentinas hjälp i samband med försäljningen av vår lägenhet! Från första kontakt har hon varit lyhörd, lätt att få tag på, engagerad och proffsig. Hon gav verkligen det lilla extra i varje moment och gjorde försäljningsprocessen trygg och smidig. En fantastisk mäklare helt enkelt!

Linda H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Björkman en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skoghall

Bryr sig verkligen och bra kommunikation! Rekommenderar Emma!

Sofia N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ellen Larsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Molkom

Mycket engagerad och tillmötesgående. Har lyssnat fint på oss och våra förutsättningar.

Monika W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Englund en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Våxnäs

Trevligt bemötande alltid lätt att få tag i via SMS eller telefon

Filippa W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Linsell en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Norrstrand

Supertrevlig, allt har gått snabbt och smidigt och kommunicerats bra

Moa P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Valentina Hoti en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Centrum

Väldigt bra mäklare som har ett bra svar på alla frågor.

Azadeh T
Molkom

Maria är pålitlig, engagerad, snabb, proaktiv och resultatinriktad. Supernöjd med hennes insats och rekommenderar henne varmt.

Toby L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Centrum

From the first phone call with Amanda to the signing of the contract, Amanda was "can do" and "everything is possible." Her attitude was constructive and positive throughout. She responded quickly to messages, both via email and WhatsApp, and was easy to speak with in English (which is my mother tongue). She was good at listening and provided professional advice. Well done!

Carolina L
Lamberget

Valentina har under hela bostadsaffären hållit oss uppdaterade och kommit med kloka och konkreta förslag kring vägen framåt. Som resultat hann vi med att sälja lägenheten innan sommaren var slut något vi knappt kunnat drömma om. Vi är otroligt nöjda från start till slut. Valentina är mycket trevlig, lyhörd och kompetent. Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Pär-Åke O
Skoghall

Jag upplever att Emma Björkman har precis de egenskaper man ska ha som mäklare. Hon är kunnig om marknaden, affärsinriktad, driven, ärlig, noggrann, trevlig som person, komunikativ och lätt att prata och samarbeta med. Därför får hon högsta betyget ! Mvh. Pär-Åke Olsson

Sandra P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Trevlig, förtroendeingivande, kunnig, serviceinriktad

André D
Köpte sitt hus med hjälp av Kristin Bryntesson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Sommarro

Mycket kompetent och trevlig. Rekommenderar Kristina starkt

Cecilia J

Proffesionell och kunnig. Överlag mycket nöjd

Camilla G
Yttre Hamn (kanikenäsholmen)

Trevlig och proffsig, köpet gick utan problem. Inget att anmärka på.

Monika H
Sålde sin lägenhet med hjälp av André Byström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Kvarnberget

André skötte försäljningen av vår lägenhet snabbt, enkelt och kommunicerade löpande med goda råd och professionellt bemötande. Toppenbra service och jag kan bara rekommendera!

Svar från André Byström

Stort, stort tack för ett fint omdöme och att du vill rekommendera mig vidare Monika! Det uppskattar jag verkligen :) / André

Jimmy D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Björkman en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skoghall

Kunnig och lyhörd för kundens behov

Ann W
Rud Karlstad

Trevlig och lättsam, lätt att kommunicera med

Lena L
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Magnusson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Kvarnberget/Bullerbyn

Otroligt trevlig, seriös och vettig person. Ingen inställsamhet utan helt normalt vuxet bemötande. Känns väldigt tryggt och affärsmässigt.

Agneta J
Våxnäs

Ellen är en positiv o "öppen" tjej som jag varmt kan rekommendera till andra bostadsköpare.

Fredrik G
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Magnusson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Kvarnberget/Bullerbyn

Andreas är en mycket proffsig och rutinerad mäklare som vi med största förtroende köpte vår nya bostad av. Han har varit lättillgänglig och bra genom hela affären.

Magnus A
Köpte sin lägenhet med hjälp av André Byström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Kronoparken

Väldigt proffsigt bemötande och trevlig , tydlig genomgång av köpekontraktet

Tack för ett jättefint omdöme Magnus! Det värmer :) /André

Rebecka B
Centrum

En proffsig flexibel och vänlig mäklare

Marie A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Björk en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Lillängshamnen

En mycket trevlig kontakt. Som var så lagom försäljningsaktig

Gunn-Britt N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Björk en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Lillängshamnen

Mycket trevlig och gör ett bra arbete. Kan rekommendera till andra som söker bostad!

Kent Åke A
Lillängshamnen

Informativ, lyhörd, lösningsorienterad, vänlig framtoning etc etc

Felix H
Köpte sitt hus med hjälp av Wilma Jardler en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skattkärr

Jättebra! Tydlig kommunikation under hela processen och lyhörd för våra önskemål.

Mats P
Norrstrand

Proffsigt bemötande. Har fått svar på alla frågor vi undrat över. Trevlig kille!

Stort tack för ett jättefint omdöme Mats! Det uppskattas :) /André

Eva-Britt I
Herrhagen

Mycket trevlig och tillmötesgående hon var toppen tycker jag!

Rasmus M
Sålde sitt hus med hjälp av André Byström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

På alla sätt och vis en fantastisk mäklare!

Stort tack för ett kortfattat och fantastiskt omdöme! Det värmer :) /André

Krister A
Köpte sitt hus med hjälp av André Byström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Jag är supernöjd med André. Han var snabb och rak i sin kommunikation genom hela processen. Tack vare hans tillgänglighet gick hela vår process väldigt snabbt.

Svar från André Byström

Stort tack för ett jättefint omdöme! Riktigt kul att ni uppskattar min tillgänglighet och förstår värdet av det :) /André

Agnes W

Vi är mycket nöjda med vår mäklare. Genom hela processen var mäklaren professionell, engagerad och lätt att få kontakt med. Vi fick tydlig information, snabba svar på våra frågor och kände oss trygga från första mötet till avslutad affär. Vi kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som ska köpa eller sälja bostad.

Svar från André Byström

Stort tack för ett otroligt fint omdöme! Att ni vill rekommendera mig vidare anser jag vara absolut bästa betyg och tackar ödmjukast för det:) /André

Cecilia B
Vågmästaren

Han var bra och fick den hkälp vi behövde.

Tack för ett bra omdöme. Kul att ni uppskattar hjälpen :) /André

Gunnel S
Finnsnäs

bra tillgänglighet snabb på att svara känner att hon är intresserad av mig och sitt jobbg

Viktoria K
Kvarnberget

André har under hela processen av försäljningen av lägenheten varit ytterst professionell, trevlig och lättsam. Han har ofta tagit sig tid till att uppdatera mig om vilket läge vi befunnit oss i och gjort sitt yttersta för att hitta en köpare. Vi har haft bra och framgångsrika diskussioner som alltid slutat i ett beslut som gynnat alla parter. Jag skulle vilja påstå att han är en av Sveriges bästa mäklare. Kunnig, snabb, lugn, tillmötesgående och lätt att få kontakt med. Det som varit mest utmärkande är hans närvaro under...

Svar från André Byström

Stort, stort TACK för ett otroligt fint omdöme! Jag blir genuint glad och tacksam över att du skriver så fina ord om mig :) /André

Amanda M
Lamberget

Mycket professionell med genuint bemötande. Superbra!

Malin L
Södra Råtorp

Hej André hjälpte till med min försäljning på bästa sätt. * Enkel och tydlig information/ kommunikation. * Han var mycket snabb med att ställa samman uppgifter till Prospektet samt att publicera på webben.

Tack för ett bra omdöme och en fin rekommendation Malin! :) /André

Daniel N
Alster

Trevligt bemötande med snabba svar vid frågor. Gjorde sitt yttersta för att bemöta förväntningarna

Oliver K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jones Alizada en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Vålberg

Snabb respons när man kontaktar och trevligt bemötande.

Ingemar E
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Har upplevt honom som mycket engagerad Har informerat oss löpande. Fungerat mycket bra

Brent R
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Svensson Blandon en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Molkom

Hon är en mycket trevlig och omtänksam person som tar sig tid för sina kunder. Hon avbröt till och med sin semester för att kunna träffa oss.

Hanna C
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Hälltorp

Fredrik har varit snabb att få kontakt med och inkännande kring farhågor vid köp. Han har varit lösningsfokuserad och haft ett trevligt bemötande. Vi är väldigt nöjda

Eva N
Alster

Trevlig, kunnig och service inriktad!

Annika N
Skattkärr

Bra och snabb återkoppling! Trevligt bemötande. Vi har varit supernöjda! Rekommenderas

Conny R
Finnsnäs

trevlig o hjälpsam instruerar bra toppen tjej

Ann W
Norrstrand

Väldigt bra ! Lätt att komma i kontakt med, härlig personlighet, lätt att prata med och fått information hela vägen. Mycket nöjd !

Daniel A
Lorensberg

Som förstagångs säljare fick vi all hjälp vi behövde för en trygg & smidig försäljning. Vi valde Maria efter att vi fått rekommendation. Och efter första mötet kändes det helt rätt att anlita henne och Fastighetsbyrån.

Karl Anders N
Sålde en tomt med hjälp av Kristin Bryntesson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Önnerud

Kristin går in för sitt arbete med en gnista, glädje och engagemang som är slående och beundransvärt. Hon står för sina åtagande och löften. Hon är helt enkelt genomproffsig vilket vi som säljare har både glädje och trygghet av. Hon har nyligen genomfört en tomtförsäljning och det återstår två tomter som hon bergsäkert fixar till. Karl Anders Nilsson

Leena M
Hagaborg

En jättetrevlig man som enkelt förklarade hur köpprocessen går till. P.S: Tycker att det är lite tidigt att göra ett omdöme redan nu innan affären är klar, men hitintills har allt varit toppen.

Svar från André Byström

Tack för ett jättefint omdöme Leena! Kul att du är nöjd med processen så här långt :)

Mattias H

Bara bra 👍🏻. Inga konstigheter