Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

• BadgeThirteenYears
  • BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
6 039

Välkommen till Fastighetsbyrån i Karlstad & Hammarö! Oavsett om du ska köpa eller sälja bostad i området är vi engagerade och välutbildade mäklare som vill hjälpa dig till din bästa bostadsaffär. Genom vårt nära samarbete med Swedbank får du svar på alla ekonomiska frågor kring affären snabbt och smidigt. Vi känner både områdena...

6039 omdömen om Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Sedan starten hos Reco 2013

Sven-olov S
Sålde sitt hus med hjälp av Wilma Jardler en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Molkom

Kunnig, lyhörd, ödmjuk. Allt i ett nötskal!

Mikael E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ellen Larsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Haga

Ellen har ett proffesionellt sätt att genomföra försäljningen samt en mycket öppet förfarande med information under processen

Björn C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Centrum

Fungerat utmärkt från första kontakt. // björn

Anton H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Linsell en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Herrhagen

Jonas var trevlig, proffsig och hjälpte till med en trygg affär.

Joakim H
Haga

Fantastiskt, från start till mål!

Sofia M
Köpte sin lägenhet med hjälp av André Byström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Norrstrand

En supertrevlig och genuin person som är på rätt plats. Är mitt första köp av bostadsrätt och jag har känt mig trygg från visningen, till att lägga bud och skriva kontrakt. Jag känner förtroende för André och kan ställa dumma första-gångs-köpar-frågor och få superbra rekommendationer och svar. Jättenöjd!

Svar från André Byström

Jag blir så fantastiskt glad över att få läsa en sån här fin rekommendation :) Stort tack! /André

Kent K
Sålde sin lägenhet med hjälp av André Byström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Norrstrand

Mycket bra mäklare. Lyhörd och hängiven. Jag har både köpt och sålt via André så jag har varit på båda sidorna. Och jag har alltid blivit bra bemött.

Svar från André Byström

Stort tack för ett jättefint omdöme Kent! Otroligt kul att ni uppskattar mitt jobb som både säljare och köpare :) /André

Sofie H
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Götetorp

Jag kan varmt rekommendera Fredrik! Han har varit en trygghet genom hela försäljningsprocessen.

Johanna J
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Svensson Blandon en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Kronoparken

Trevlig och kunnig mäklare som även hjälpte oss med barnen under visning. Skulle rekommendera henne till andra.

Marie J
Kronoparken

Proffsig, hjälpsam och trevlig. Skulle absolut rekommendera henne till andra.

Jimmy B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Björk en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Bärstad

Trovärdig, inlyssnande och kunnig. De orden sammanfattar Jonas bra!

Jenny L
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Magnusson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Lorensberg

Fantastisk mäklare som kombinerar professionalism med ett lugnt och tryggt bemötande. Han är lyhörd, jordnära och genuint engagerad genom hela processen. Jag rekommenderar honom starkt.

Alexander J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Forsman en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skoghall

Tydlig och kunnig lättsam människa

Inger B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Björkman en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Lillängshamnen

Mycket bra, hon var informativ och påläst, hon jobbade verkligen för oss

Erika J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jones Alizada en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Herrhagen

Trevlig och lätt att kommunicera med!

Per H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ellen Larsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Orrholmen/mariebergsviken

Ellen är tillmötesgående, påläst och ett proffs!

Anna-lena B
Orrholmen/mariebergsviken

Trevlig, entusiastisk och proffsig.

Denis Y
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Svensson Blandon en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Kronoparken

Maria Svensson Blandon 👍 Hon har varit professionell, engagerad och trevlig genom hela processen. Maria har varit lätt att få tag på, lyssnat på våra önskemål och hållit oss uppdaterade på ett tydligt och bra sätt. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Maria!

Rickard B
Orrholmen/mariebergsviken

Bra bemötande, oerhört engagerad och duktig.

Inger H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Björkman en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Lillängshamnen

Blev trevligt bemött av Emma. Hon var ärlig när vi pratade med henne och gav ett intryck av att hon kunde sin sak. Hon hörde alltid av sig direkt när vi försökte nå henne och svarade ärligt på våra frågor. En bra mäklare

Cathrine J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Linsell en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Färjestad

Jonas har bemött mig mycket respektfullt och professionellt. Det har varit väldigt enkelt, tydligt och med god kommunikation. När jag köpte lägenheten på Bäckebogatan 2020 var det Jonas som förmedlade affären, för mig var det självklart att be honom om att förmedla den vidare. Jonas är lugn, inkännande och professionell, han skapar trygghet som är viktig för mig både som köpare och säljare.

Ulrika S
Norrstrand

Proffsig, kunnig, hjälpsam och trevlig.

Ken H
Norrstrand

Mycket trevligt bemötande och saklig Var kunnig i både området och fastigheten Vi är väldigt nöjda med hur hela affären har utförts.

Eva W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Björk en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skoghall

En omtänksam och proffsig mäklare som gjorde att köpet kändes tryggt, och allt hanterades snabbt och smidigt!

Carl J
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Hammar

Jag upplever hela processen som stabil och bra från visning till kontrakt

Nora S
Haga

Väldigt nöjda med vår upplevelse med Jonas som mäklare. Trevlig och tillmötesgående!

Bashir K
Kronoparken

Han är bästa märlklare som jag har träffat

Tack för de fina orden! Det uppskattas verkligen :) /André

Lena R
Norrstrand

Amanda är enormt serviceinriktad och professionell i sitt bemötande. Hon känns mycket trygg att ha att göra med, är alltid lugn och tydlig och inte minst kunnig i sitt område. Amanda lever upp till alla förväntningar man kan ha på en mäklare.

Fredrick N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jones Alizada en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Gruvlyckan

Bra och proffsigt bemötande mot mig som köpare och likaså för säljande part.

Richard L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Englund en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Tullholmsviken/orrholmen

Han har varit engagerad och tillmötesgående när vi har träffats. Har han inte haft svar på våra frågor har han återkopplat snabbt.

Eva Helena S
Färjestad

Trevlig och kunnig Hjälpsam och lätt att nå Ger de bästa rekommendationer till Maria

Jonas S
Sålde sitt hus med hjälp av Kristin Bryntesson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skåre

Trevlig, informativ och kunnig.

Ann-Britt E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Englund en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Tullholmsviken/orrholmen

Tydligt och professionellt, enkelt för mig som säljare.

Albertus A
Herrhagen

We got to know Ellen as a really great salesperson. She stands out through her customer-focused approach: she's never pushy, listens carefully and takes us seriously. She also keeps a close eye on the schedule and is straightforward and businesslike when needed. Working with her has been a real pleasure, smooth and professional.

Lars Håkan A
Sålde en tomt med hjälp av Maria Svensson Blandon en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skåre

Maria är väldigt social och trevlig i bemötandet. Det gör det enkelt att ha kontakt med henne. Hon är professionell och duktig och underlättar så mycket för sina kunder. Med tydlighet och uttänkta metoder får vi en uppdatering varje vecka. Sättet att nå ut är också väl genomtänkt. En sådan uppföljning är vida mer professionellt mot det vi stött på tidigare. Vi är mycket nöjda med Maria.

Ivan C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Valentina Hoti en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Centrum

Min första visning någonsin och mitt första möte med en mäklare. Jag är glad att det var Valentina, som gjorde sitt jobb extremt professionellt. Wisning startade och ledde professionellt och var tålmodig med varje fråga vi hade. Jag förväntade mig och fann en professionell och kulturell attityd från mäklaren gentemot sitt arbete. Till slut skrev vi på köpekontraktet i en trevlig atmosfär, och jag vill ta tillfället i akt att tacka Valentina ännu en gång för ett väl utfört och professionellt arbete.

Sandrela B
Centrum

Min upplevelse med Valentina Hoti var exceptionell. Detta är mitt första lägenhetsköp och att känna sig trygg i varje steg av processen är oerhört viktigt. Från det allra första mötet med Valentina, vid visningen, var det tydligt att hon hade hela situationen under kontroll. Hon kom förberedd till visningen och hade svar på alla frågor vi hade. En mycket professionell relation med oss, potentiella framtida kunder och intresse för vad hon gör, gav mig en känsla av trygghet och jag insåg att jag var på rätt plats. Hela processen...

Anton H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Valentina Hoti en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Centrum

Toppenservice från start till slut! Valentina är proffsig, trevlig och kunnig. Hon har svarat på alla frågor och varit en trygg guide genom hela försäljningen. Rekommenderar henne starkt!

Ingela Christina A
Skåre

Maria är kunnig och snabb! Hon har ett fint bemötande och är respektfull. En väldigt bra mäklare som vi rekommenderar å det varmaste!

Mikael E
Tullholmsviken

Hon har tagit hand om vår försäljning på ett mycket proffesionellt sätt

Jonas J
Skrev om Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Jag är ytterst nöjd med Amanda. Hon är kunnig och bra på att lägga fokus där det behövs för att göra bostadsaffären så smidig som möjligt. Det finns en anledning till att hon är den mest anlitade mäklaren – välj henne och få den service du förtjänar.

Conny G
Götetorp

Engagerad o energisk jobbar hårt för att sälja fastigheten

Leena B
Vågmästaren

Mkt bra bemötande. Fick snabbt en tid för förhandsvisning som jag önskade. Det gick snabbt o smidigt fram till kontraktsskrivning.

Thomas R
Norrstrand

Amanda har lotsat oss otroligt professionellt genom hela processen. Hon har varit lyhörd, serviceinriktad, kreativ och oerhört kompetent från dag 1 fram till avslut!

Susanna E
Skåre

Kristin Bryntesson är en fantastisk mäklare! Otroligt professionell, engagerad och lyhörd. Hon är alltid positiv, lätt att få tag på och får hela processen att kännas trygg och smidig. Man känner verkligen att hon bryr sig om både kunden och resultatet. Jag kan varmt rekommendera Kristin – en fantastisk mäklare!

Samuel J
Bärstad

Väldigt bra mäklare har gått igenom tydligt när man har frågor och hjälper mär man behöver. Väldigt trevlig och jag tycker hon har gjort ett suveränt job

Kjell E
Skåre

Kristin Bryntesson är en fantastisk mäklare! Otroligt professionell, engagerad och lyhörd. Hon är alltid positiv, och fruktansvärd glad lätt att få tag på och får hela processen att kännas trygg och smidig. Man känner verkligen att hon bryr sig om både kunden och resultatet. Jag kan varmt rekommendera Kristin – en riktig stjärna! 5 stjärnor 🌟 Tack för ett fantastiskt jobb Kristin.

Martin B
Haga

Proffsig, trevlig och enkel att göra med

Marcus G
Råtorp

Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse av mäklaren vid försäljningen av vår bostad på Ringgatan 53A. Vi blev bemötta på ett professionellt, trevligt och engagerat sätt genom hela processen. Mäklaren var lyhörd för våra önskemål, tydlig i kommunikationen och alltid lätt att få tag på när vi hade frågor. Våra förväntningar var att få en trygg och smidig försäljning med god återkoppling och ett bra resultat, och mäklaren levde verkligen upp till dem. Vi kände oss väl informerade och trygga genom varje steg, från första mötet...

Jonas A
Färjestad

Lugn, trevlig och saklig. Själva signeringen gick väldigt smidigt. Det märks att Jonas har jobbat med detta länge.