Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
5 793
4.8

Välkommen till Fastighetsbyrån i Karlstad & Hammarö! Oavsett om du ska köpa eller sälja bostad i området är vi engagerade och välutbildade mäklare som vill hjälpa dig till din bästa bostadsaffär. Genom vårt nära samarbete med Swedbank får du svar på alla ekonomiska frågor kring affären snabbt och smidigt. Vi känner både områdena...

5793 omdömen om Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Sedan starten hos Reco 2013

Veronica D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Björkman en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skoghall

Jag blev mycket trevligt bemött. Helt nöjd. Visserligen fick jag inte det belopp jag förväntat mig, men det är väl inte Emmas fel. Nu har jag ingen större erfarenhet av att sälja/köpa lägenhet, så jag hade inget att jämföra med. Därför dåligt med förväntningar. Hälsningar Veronica Dellwik

Tora B
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Magnusson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Romstad

Engagerad, trygg och fantastiskt inkännande! Varit ett bollplank om högt och lågt genom vår ”husresa”! ⭐️ Rekommenderar både starkt och varmt!!

Fredrik T
Romstad

Trygg, erfaren och rådgivande!

Freddy L
Sålde sitt hus med hjälp av Kristin Bryntesson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skoghall

Kristin har varit superproffsig genom hela processen. Mycket tack vare henne har vår försäljning gått smidigt, och vi har hela tiden känt oss trygga i att ha henne som bollplank och hjälp i alla steg av försäljningen.

Ulrika L
Skoghall

Vi kunde inte varit mer nöjd med en mäklare. Kristin är mycket kunnig, kommunikativ, lyhörd och tillgänglig. Märks tydligt att hon har många års erfarenhet och kombinerar detta med fingertoppskänsla som krävs i en förtroendebransch som denna. Hon har följsamt guidat oss igenom vår resa att sälja - vi har känt oss i trygga händer hela vägen. Tack Kristin!!

Noah W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Centrum

Vi är otroligt nöjda med att ha haft Amanda vid vår sida när vi köpte vår första bostad. Från första stund var hon lyhörd, ödmjuk och professionell, och hon hjälpte oss att hitta helt rätt. Som förstagångsköpare uppskattade vi särskilt hur trygg och smidig Amanda gjorde hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som söker en engagerad och kunnig mäklare!🌟

Gabriel F
Centrum

Väldigt trevlig att ha att göra med. Hjälpte oss genom hela processen med köpet av bostad och svarade snabbt på alla frågor vi hade. Kan varmt rekommendera Amanda till både köpare och säljare!

Mattias S
Sålde sin lägenhet med hjälp av André Byström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Norra Färjestad/jägartorpet

André är mycket trevlig, lyhörd och är aktiv genom hela försäljningsprocessen. Tryggt, enkelt och professionellt. Jag kan varmt rekommendera både André och fastighetsbyrån i Karlstad.

Mathilda J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ellen Larsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Alster

Mycket trevlig, flexibel och hjälpsam.

Peter E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jones Alizada en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Positivt möte och Jonez kunde sin sak. Kan rekommenderas

Ann U
Sålde sin lägenhet med hjälp av Valentina Hoti en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Sundsta

Upplever Valentina kunnig, driven med en behaglig personlighet.

Daniel C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Norrstrand

Otroligt proffsig och kunnig. Lätt att prata med och man fick snabbt förtroende för Amanda.

Emma L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Valentina Hoti en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Sundsta

Trevlig och bemötande, alltid snabb kontakt och hjälpsam. Har inga klagomål utan rekommenderar starkt! 🌟

Peter L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jones Alizada en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Tullholmsviken

Jones ordnade med en extra visnig eftersom jag var bortrest på jobb visningdagen. Han svarade i telefon på en lördag för vi ville lägga ett bud som säljarna godtog. Han förhandlade fram en bra inflyttningsdag som passade oss. Ett mycket bra utfört arbete. Högsta betyg

Daniel H
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Linsell en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Lorensberg

Jonas var väldigt trevlig och tillmötesgående genom hela affären.

Maria W
Lorensberg

Trevlig, sympatisk, kunnig och empatisk. Tack!

Inga-Lill N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Linsell en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Inre Hamn

Insatt och engagerad. Han bidrog till att hela sälj/köp processen fungerade väl.

Jan-Erik Mikael H
Inre Hamn

Mycket trevlig och tillmötesgående. Ställde upp och fixade en extra visning som uppskattades. Mycket engagerad i processen då vi var beroende av våra köpare på huset hur det gick med deras försäljning sin lägenhet.

Oliver L
Bryggudden

Amanda är en professionell och duktig mäklare. Amanda har alltid med sig god kunskap, är alltid förberedd och har alltid leendet med sig. En trygg och stabil mäklare som skapar förtroende hos både säljare och köpare. Vi är tacksamma för allt Amanda hjälpt oss med !

Delil D
Kronoparken

Jättebra kommunikation och hjälpsam under hela processen!

Oskar G
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Linsell en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Kronoparken

Jonas har alltid ett varmt och trevligt bemötande. På ett tydligt, bra och enkelt sätt har han styrt försäljningen. Många gånger har man avslutat ett samtal med ett leende på läpparna.

Pelin D
Kronoparken

Väldigt lätt att få tag på, lyhörd och engagerad. Gav ett tryggt och smidigt intryck genom hela processen.

Mido M
Våxnäs

Kan verkligen starkt rekommendera Amanda Arvidsson, vi kändes oss i trygga händer sen dag ett. Har varit nervös process men med Amanda har fått oss att känna oss lunga och har guidat oss steg för steg och vi har hela tiden varit delaktiga och har betytt verkligen mycket för oss. Amanda är en proffsig mäklare och vet vad hon gör!!! Vi är mer än nöjda och glada att vi valde henne Tack för du har gjort ett fantastiskt jobb

Felicia K
Marieberg

Amanda är en toppen mäklare! Engagerad, förstående och trevlig. Rekommenderas starkt 🤩

Christian Jan S
Köpte sitt hus med hjälp av Valentina Hoti en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Edsgatan

Mycket kompetent! Kan rekommenderas.

Helene L
Marieberg

Kunnig och kompetent Trevlig och intresserad

Patrik S
Kartberget

Jonas pratar med ett lugnt och vänligt tonfall, gärna med den där mjuka värmländska dialekten som direkt får folk att känna sig välkomna. Kunskapen märks inte genom att personen “tar över rummet”, utan snarare genom hur han lyssnar först och svarar genomtänkt och tydligt. Det finns en naturlig pedagogik – förklaringar anpassas efter vem som lyssnar, utan att vara nedlåtande. I bemötandet är personen öppen och inkluderande. Ett leende ligger nära till hands, och det är inte långt till ett lättsamt skämt som bryter isen utan...

Claudia Marcela Fonseca A
Edsgatan

Valentina was professional, friendly, and on top of things. She answered our long list of questions with patience and care, looking up information when she was not sure of the answers. She made the experience of buying our first house into something easier to navigate. This was particularly important for me, a person with an international background.

Hussein Z
Vågmästaren

Vi kan verkligen varmt rekommendera Amanda Arvidsson! Från första mötet kände vi att vi var i trygga händer. Att sälja sin bostad är en stor och ibland nervös process, men Amanda har hela tiden fått oss att känna oss lugna och trygga. Hon har gjort ett otroligt proffsigt jobb rakt igenom. Med sitt lugn, sin erfarenhet och sitt tydliga sätt att kommunicera har hon guidat oss genom varje steg. Vi har hela tiden blivit uppdaterade om läget och känt oss delaktiga i processen, vilket har betytt mycket för oss. Amanda är en varm,...

Amanda S
Viken

Med Amanda kändes hela processen trygg och smidig från start till mål. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera!

Sebastian S
Viken

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Amanda. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor genom hela processen. Allt sköttes smidigt och tryggt, och vi kände oss väl omhändertagna från start till mål. Rekommenderas varmt!

Linnea E
Sålde sitt hus med hjälp av André Byström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skattkärr

André är lyhörd och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen honom! ⭐️

Svar från André Byström

Stort tack för ett jättefint omdöme Linnea:) Att ni vill rekommendera mig vidare är det bästa betyg jag kan få! /André

Anna S
Tullholmsviken

Väldigt tillmötesgående, mycket trevlig, hjälpsam, duktig.

Mikael S
Tullholmsviken

Jones bemötande var otroligt fint. Han lyssnade på våra behov och mötte oss i dessa. Förväntningarna var att kunna redogöra för vårt utgångsläge och därefter få hjälp med vad vi kan gå vidare med och hur vi gör det. Detta känner vi att vi fick. Vi fick mycket stöd i allt som handlar om köp av bostadsrätt. Vi är jätteglada för det mycket professionella och samtidigt empatiska bemötande vi fick i samband med köpet.

Thomas R
Tingvallastaden

Trevlig, svarar snabbt och är på. Känns som hon jobbar hårt! Bra mäklare!

Jonas L
Herrhagen

Bra och proffsigt bemötande Kändes tryggt

Christina C
Köpte sitt hus med hjälp av Kristin Bryntesson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Norra Kroppkärr

Jättetrevligt bemötande, engagerad och professionell. Gav bra och klar information om köp- processen. Mycket vänlig och personlig i sin framtoning.

Svar från Kristin Bryntesson

Varmaste tack för de fina orden Christina! Det känns gott att veta att ni är nöjda med både process och bemötande. Ser fram emot att träffa er snart igen!

Jesper A
Köpte sitt hus med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skåreberget

Super duktig, hjälper med alla frågor och funderingar så det kändes enklare med både förberedelse och tankar angående köpet!

Johan H
Sålde sitt hus med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skåreberget

Mycket professionell och lätt att ha att göra med

Emma M
Skåreberget

Amanda är en fantastisk mäklare! Hon är lyhörd, ödmjuk, noggrann och hon kan sitt jobb till 200%. Hon hade svar på alla frågor vi hade som förstagångsköpare och jag har varit jättetrygg med henne.

Lisa K
Norrstrand

Ellen har alltid funnits till hand när vi har behövt svar på frågor osv. Vi är super nöjda med att ha haft Ellen som våran mäklare, både vid såld bostad och köp av den nya.

Madeleine L
Herrhagen

Amanda jobbar med hjärtat och är samtidigt otroligt skicklig och smart i allt hon gör. Vi är jättenöjda vid försäljningen av vår lägenhet!

Josefin G
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Svensson Blandon en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Hultsberg

Maria har varit väldigt hjälpsam och lyhörd under våran process. Maria har alltid varit tillgänglig och lätt att prata med, trevlig och glad.

Birgitta J
Centrum

Trevlig och informativ. Svarade snapt på kontakt.

Kristofer H
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Gunnarskär

Mycket bra bemötande, realistisk i sin värdering samt tydlighet och stor hjälp genom hela affären. Högsta betyg!

Albin O
Herrhagen

Snabb återkoppling, väldigt trevlig och hjälpsam mäklare!

Hamidullah R
Våxnäs

Hon är expert på sitt jobb och professionell. Bemötande väl snäll och trevlig person.

Julia T
Norrstrand

Jättebra säljupplevelse och snabb affär!

Leif F
Vålberg

En trevlig person lyssnar informerar om allt som tillhör att göra husaffärer

Mia J
Haga

Hon förmedlade en lägenhet som vi köpt tillsammans med vår son