En trevlig person lyssnar informerar om allt som tillhör att göra husaffärer
Andreas Magnusson
Andreas Magnusson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
.Andreas Magnusson har varit registrerad mäklare sedan 2004-12. Andreas Magnusson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-07 och har fått 312 omdömen med ett betyg på 4.7. Andreas Magnusson har haft 43 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
312 omdömen om Andreas Magnusson
Jag kände mig trygg från början till slut och upplevde att jag fick ett stort förtroende för hela processen. Jag fick alltid snabb, tydlig och utförlig återkoppling på mina frågor, och det märktes att han verkligen tog sig tid att hjälpa och förklara när något var okla Mvh Ahmed Aldbibi
Att Andreas har över 300 omdömen på bara Reco med 4,7 i snittbetyg säger det mesta. Det är en kvittens på hur rutinerad han är och framförallt på hur omtyckt han är av sina kunder. Vi har alltid varit supernöjda och han är för oss det självklara valet av mäklare i Karlstad. Andreas är snabb med återkopplingar, lyhörd för både köpare och säljare och hans branschkompetens gör honom också väldigt lösningsorienterad när det behövs.
Professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Överträffade mina förväntningar med god kommunikation, trygg vägledning och starkt resultat. Skapade förtroende från start till avslutad affär.
Vi kan varmt rekommendera Andreas! Som köpare kände vi oss trygga från start till mål. Andreas är mycket kunnig och ser till att ta reda på alla detaljer snabbt. Eftersom det var vårt första bostadsköp uppskattade vi särskilt hans förmåga att inge lugn och att han var så proaktiv med information. Han är engagerad, lösningsfokuserad och har ett genuint trevligt bemötande. Man känner sig aldrig som en i mängden, då han alltid tar sig tid för frågor.
Bra, saklig. Det var mitt/vårt första husköp och Andreas kunde lägga fram allt på en nivå som gjorde köpet tryggt och mottagligt för oss.
Mäklaren har varit tydlig och väldigt hjälpsam och snabb återkoppling genom hela affären.
Helt okey, ganska bra faktiskt.
Proffsionell mäklare med närvarande kontakt hela processen.
Andreas är mycket engagerad och professionell som var med oss hela vägen i husköpet. Alltid tillgänglig för frågor, tydlig i sin kommunikation och skapade ett stort förtroende genom hela processen. Vi kände oss trygga från visningen till kontraktsskrivningen och kan varmt rekommendera honom.