Jonas Linsell

Jonas Linsell

Jonas Linsell är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Jonas Linsell har varit registrerad mäklare sedan 2013-07. Jonas Linsell har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-07 och har fått 479 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonas Linsell har haft 61 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Kontakten med mina kunder! Plus att det är väldigt kul att göra affärer. Speciellt då man når ett slutresultat där både säljarna och köparna är riktigt nöjda.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har mycket högt kundfokus och jobbar hårt för att nå kundernas önskemål. Med många år inom yrket och många genomförda affärer under åren har jag fått stor erfarenhet. Detta har hjälpt mig att tackla många olika eventuella situationer på ett bra sätt.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Som mäklare är jag hungrig, noggrann och engagerad.

2022-03 - 2023-02

479 omdömen om Jonas Linsell

Sedan starten hos Reco 2015
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Linsell en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
    • Herrhagen
    2023-03-21 Verifierad kund
    Kan varmt rekommendera Jonas som mäklare!
    • Våxnäs
    2023-03-20 Verifierad kund
    Mäklaren har haft ett mycket trevligt och bra bemötande. Lätt att få tag på och har hållit kontinuerlig kontakt med mig. Jag har högsta förtroende för honom. Han har visat respekt för mina önskemål och varit följsam. Peppat mig när det har känts lite hopplöst. Han har levererat planer och hela tiden i samförstånd med mig. Detta har gjort att jag känt mig lugn och trygg under processens gång. Jag upplever mäklaren Jonas Linsell vara mycket professionell och skulle utan tvekan anlita honom igen om jag skulle sälja.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Linsell en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
    • Södra Råtorp
    2023-03-15 Verifierad kund
    Snabb på att återkoppla.
    Lugn, saklig och tydlig.
    Stor vilja att få till bästa lösning för både köpare och säljare.
    Ingav ett stort förtroende.
    • Centrum
    2023-03-08 Verifierad kund
    Sympatisk, lyhörd, saklig i sitt bemötande

Jonas motsvarade förväntningarna och sökte aktivt på flera sätt efter köpare.

Är mycket nöjd med mäklaren på alla sätt och vis.
    2023-02-20 Verifierad kund
    Jonas är en fantastisk mäklare och person. Alltid glad och positiv.
    Tar sej tid att lyssna, svara på frågor.
    Har gjort ett mycket bra jobb vid försäljning av våran bostad.
    2023-02-20 Verifierad kund
    Positiv, proffsig, toppenbra mäklare som vi varmt kan rekommendera.
    Mycket nöjda.

Mvh
    Anette Rahmqvist
    Mycket bra
    Han gjorde ett mycket bra jobb
    Mycket bra pöjk
    • Våxnäs
    2023-02-10 Verifierad kund
    Otroligt trevlig och hjälpsam. Fick hjälp med allt jag behövde och snabb kontakt. Mycket nöjd!
    • Råtorp
    2023-01-30 Verifierad kund
    Valde Jonas denna gång för vi var nöjda med honom vid vår förra försäljning. Väldigt duktig, både på att hålla kontakten med oss och själva försäljningsbiten. Driven och har kontakt med potentiella köpare på ett bra sätt.
    Vid eventuell flytt kommer han kontaktas igen!
  • Sabrine T
    • Råtorp
    2023-01-23 Verifierad kund
    Trotts svåra tider så gav han aldrig upp hoppet när man tvivlade. Återkopplar alltid, uppdaterar hela tiden sånt som vi älskar. Vi har använt oss av Jonas i två försäljningar och skulle aldrig välja någon annan mäklare. Toppen betyg till
    Jonas!! Nu hoppas jag dock att vi stannar här minst 20 år i vårt nya hus!!