Kristin Bryntesson

Kristin Bryntesson

Kristin Bryntesson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Kristin Bryntesson har varit registrerad mäklare sedan 2016-03. Kristin Bryntesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 191 omdömen med ett betyg på 4.9. Kristin Bryntesson har haft 39 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

191 omdömen om Kristin Bryntesson

Sedan starten hos Reco 2019
Peter L
Sålde sitt hus med hjälp av Kristin Bryntesson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Norra Kroppkärr

Bra bemötande, la upp en plan för försäljningen, höjde utångspriset när hon fick se foton på huset från fotografen. Snabba ryck när vi hade köpt vår nya lägenhet. La ut annonsen på en måndag -sålt på onsdag o kontraktskriving på fredag samma vecka, vi fick 250000:- över utgångspris, mycket nöjda

Ann-marie J
Sålde en tomt med hjälp av Kristin Bryntesson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Önnerud

Mhcket bra bemött av en duktig mäklare. Vi hade väntat oss en snabbare försäljnng men vi har förståelse för rådande läge. Kristin har gjort ett bra jobb för att få en av våra tre tomter i Önnerid såld.

Kjell-Åke N
Önnerud

Hej! Jag tycker att Kristin gör ett mycket bra jobb som mäklare. Hon är trevlig och mycket lätt att prata. Kristin har lagt ned mycket arbete för att sälja våra villatomter och lyckats bra. Vi har en del tomter kvar som ska säljas, tror och hoppas att hon kommer att lyckas bra med detta. Hälsningar Kjell-Åke

Freddy L
Skoghall

Kristin har varit superproffsig genom hela processen. Mycket tack vare henne har vår försäljning gått smidigt, och vi har hela tiden känt oss trygga i att ha henne som bollplank och hjälp i alla steg av försäljningen.

Ulrika L
Skoghall

Vi kunde inte varit mer nöjd med en mäklare. Kristin är mycket kunnig, kommunikativ, lyhörd och tillgänglig. Märks tydligt att hon har många års erfarenhet och kombinerar detta med fingertoppskänsla som krävs i en förtroendebransch som denna. Hon har följsamt guidat oss igenom vår resa att sälja - vi har känt oss i trygga händer hela vägen. Tack Kristin!!

Christina C
Köpte sitt hus med hjälp av Kristin Bryntesson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Norra Kroppkärr

Jättetrevligt bemötande, engagerad och professionell. Gav bra och klar information om köp- processen. Mycket vänlig och personlig i sin framtoning.

Svar från Kristin Bryntesson

Varmaste tack för de fina orden Christina! Det känns gott att veta att ni är nöjda med både process och bemötande. Ser fram emot att träffa er snart igen!

Camilla T
Molkom

Kristin är mycket trevlig, tillgänglig och seriös.

Svar från Kristin Bryntesson

Stort tack för det fina omdömet och förtroendet att hjälpa dig med försäljningen av ditt otroliga hus. Vi hörs och ses snart igen!

Åke H
Molkom

Kristin var mycket bra och informativ i sitt sätt att bemöta oss som köpare.

Svar från Kristin Bryntesson

Stort tack Åke! Fint att veta att ni känner er välinformerade. Vi ses i sommar!

Annica K
Hammarö

Kunnig , personlig, engagerad, positiv, tålmodig , påläst, förberedd , glad ,

Svar från Kristin Bryntesson

Varmaste tack Annica! Vad glad jag blir att få läsa dina fina ord. Du gjorde min dag! Vi hörs och ses snart igen :)

Cecilia F
Lorensberg

Jag har känt mig trygg med Kristin som mäklare och hon har svarat tålmodigt på alla möjliga och omöjliga frågor. Kristin är alltid glad och positiv, ger tydlig och bra information.

Svar från Kristin Bryntesson

Varmaste tack för det fina omdömet Cecilia. Det är så viktigt för mig att du känner dig trygg med att ställa alla möjliga frågor - det är ju anledningen till att mäklare finns! Ser fram emot att ses snart igen!