Fredrik Jäfverström

Fredrik Jäfverström

Fredrik Jäfverström är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Fredrik Jäfverström har varit registrerad mäklare sedan 2006-06. Fredrik Jäfverström har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-07 och har fått 327 omdömen med ett betyg på 4.7. Fredrik Jäfverström har haft 54 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

327 omdömen om Fredrik Jäfverström

Sedan starten hos Reco 2015
Maj S
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Hammar

Vi är mycket nöjda . Bra information från början till slut.

Per S
Bärstad

Fredrik hjälpte oss på bästa sätt. Alltid tillgänglig och lugn och trygg.

Niklas K
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Nolgård

Fredrik upplevdes sympatisk, trygg och lösningsorienterad för oss som köpare , rekommenderas 💪

Kristina E
Hälltorp

Tydlig, informerande, bra koll på marknaden, snabb hantering av vår bostadsförsäljning. Lysande helt enkelt!

Eva A

Utmärkta möten, utmärkt service, pålitlig.

Rebecca B
Lövnäs

Professionell och ödmjuk, vi har en bra upplevelse genom hela processen!

Anna Ö

Trevlig, lyhörd, förstående och engagerad mäklare!

Anne-Marie J

Blev bra bemött viste att Fredrik var bra fick alla svar som jag ville allt gick fort o smidigt han ska ha 10 poäng på alla frågor

Göran E
Hälltorp

Jättebra! Saklig och professionell.

Pia W
Hälltorp

En trevlig och förtroendeingivande yrkesman. Kunnig och väl insatt i den lokala fastighetsmarknaden. Villig att lyssna till frågor, funderingar och reflektioner. Öppen för diskussion.