Fredrik Jäfverström

Fredrik Jäfverström

Fredrik Jäfverström är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Fredrik Jäfverström har varit registrerad mäklare sedan 2006-06. Fredrik Jäfverström har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-07 och har fått 355 omdömen med ett betyg på 4.7. Fredrik Jäfverström har haft 48 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

355 omdömen om Fredrik Jäfverström

Sedan starten hos Reco 2015
Nils R
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Mycket bra förtroendeingivande mäklare

Mikaela L

Vi är mycket nöjda, Fredrik var kunnig, professionell och engagerad genom hela försäljningsprocessen. Kommunikationen fungerade väldigt bra, vi fick alltid snabba svar på våra frågor och hölls kontinuerligt uppdaterade. Fredrik gav värdefulla råd och skapade ett stort förtroende.

Anton S
Götetorp

Det finns ingenting negativt att säga om Fredrik. Världsklass rakt igenom!

Stefan K
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Gunnarskär

Vänlig, tillmötesgående, lyssnar in, kunnig och ger ett seriöst och pålitligt intryck.

Eva Christina Johanna M

Har varit bra tillmötesgående. Kontaktat oss vid behov. Lyssnat till vad vi vill. Priset kanske inte blev riktigt vad vi tänkt oss, precis innan vi hade mötet med nya ägarna uttrycker mäklaren att vi kunde ha fått mer för huset - vilket gjorde oss förvånade.

Göran L

Har fått uppfattningen att Fredrik är en lugn och pålitlig person , som passar bra för sin yrkesroll. Jag kan mycket väl tänka mig att rekommendera Fastighetsbyrån och Fredrik om jag träffar någon som har för avsikt att sälja sitt hus.

Cathrine P
Sålde en tomt med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Rud Holken

Efter ett tidigare möte med Fredrik Jäferström, så valde vi honom igen för en försäljning. Han är förtroendeingivande, lugn och vänlig. Han är lätt att tycka om, och man litar på honom.

Maria A
Köpte en tomt med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Rud Holken

Kunnig,engagerad och svarar snabbt!

Patrik H
Rud Holken

Engagerad och kunnig svarar snabbt

Kristofer H
Gunnarskär

Mycket bra bemötande, realistisk i sin värdering samt tydlighet och stor hjälp genom hela affären. Högsta betyg!