Fredrik Jäfverström

Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
4.7
Affärer senaste året

Fredrik Jäfverström är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Fredrik Jäfverström har varit registrerad mäklare sedan 2006-06. Fredrik Jäfverström har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-07 och har fått 362 omdömen med ett betyg på 4.7. Fredrik Jäfverström har haft 54 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

362 omdömen om Fredrik Jäfverström

Sedan starten hos Reco 2015
Sofie L
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Hammar

Kunnig, pålitlig person som lyssnar av oss som säljare

Patrik K
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Hammar

Kunnig, tillmötesgående och närvarande. Vi är glada att vi fått köpa hus via Fredrik.

Sofie H
Götetorp

Jag kan varmt rekommendera Fredrik! Han har varit en trygghet genom hela försäljningsprocessen.

Carl J
Hammar

Jag upplever hela processen som stabil och bra från visning till kontrakt

Conny G
Götetorp

Engagerad o energisk jobbar hårt för att sälja fastigheten

Ingemar E

Har upplevt honom som mycket engagerad Har informerat oss löpande. Fungerat mycket bra

Hanna C
Hälltorp

Fredrik har varit snabb att få kontakt med och inkännande kring farhågor vid köp. Han har varit lösningsfokuserad och haft ett trevligt bemötande. Vi är väldigt nöjda

Nils R

Mycket bra förtroendeingivande mäklare

Mikaela L

Vi är mycket nöjda, Fredrik var kunnig, professionell och engagerad genom hela försäljningsprocessen. Kommunikationen fungerade väldigt bra, vi fick alltid snabba svar på våra frågor och hölls kontinuerligt uppdaterade. Fredrik gav värdefulla råd och skapade ett stort förtroende.

Anton S
Götetorp

Det finns ingenting negativt att säga om Fredrik. Världsklass rakt igenom!