Ida Forsman

Ida Forsman

Ida Forsman är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Ida Forsman har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Ida Forsman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-10 och har fått 178 omdömen med ett betyg på 4.8. Ida Forsman har haft 9 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

178 omdömen om Ida Forsman

Sedan starten hos Reco 2022
Robin K
Sålde sitt hus med hjälp av Ida Forsman en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Lövnäs

Ida har varit fantastisk på alla sätt. Kommunikativ, tydlig och omtänksam. En mäklare jag mer än gärna rekommenderar.

Robin K
Lövnäs

Jag är väldigt nöjd med Ida som mäklare. Hon är professionell och har bemöt oss bra under hela säljproccessen. Jag kan absolut rekommendera andra att också använda sig utav Ida.

Daniel W
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Forsman en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Bärstad

Vi uppskattade hur smidigt allt gick. Ida förstod våra behov och genomförde affären på ett sätt som kändes väldigt tryggt.

Amanda L
Bärstad

Vi är jättenöjda med Ida som mäklare! Jättetrevlig och otroligt bra✨

Zeljka S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Forsman en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Centrala Skoghall

Ida Forsman är en trevlig person som tar hand om allt runt omkring sig. Hon är hjälpsam och tydlig person. Jag skulle rekommendera henne för alla

Fredrik C
Götetorp

Mycket bra bemötande. Proffsig!

Julia K
Skoghall

Vi är otroligt nöjda med hjälpen från Ida genom hela försäljningsprocessen. Hennes bemötande är professionellt, engagerad och hon var lätt tillgänglig för frågor. Vi har kämt oss trygga från start till mål och uppskattade verkligen det personliga bemötandet! Försäljningen gick smidigt och över förväntan. Rekommenderas varmt!

Per N
Götetorp

Proffs från början till slut, väldigt nöjd

Valeria K
Skoghall

Jag var nöjd med mäklarens engagemang, hon var tydlig och var professionell i sitt arbete.

Weronika P
Skoghall

Underbart, professionellt, sakligt, vanlig, hjälpsamma, pålitlig;