Jones Alizada

Jones Alizada

Jones Alizada är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Jones Alizada har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Jones Alizada har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-10 och har fått 6 omdömen med ett betyg på 4.8. Jones Alizada har haft 6 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2025-11

6 omdömen om Jones Alizada

Albin O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jones Alizada en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Molkom

Han var trevlig och inte stram utan en mänsklig mäklare , lättsam och hjälpsam

Erik M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jones Alizada en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Centrum

Jag var mycket nöjd med Jones. Han har en väldigt proffsigt sätt att hantera mig som kund men även min köpare. Han har en lugn framtoning och ändå ett härligt driv. En toppen mäklare som jag varmt rekommenderar

Edvin A
Centrum

Jones var hjälpsam med att ordna förhandsvisning och höll kommunikationen effektiv och professionell mellan mig och säljaren. Jones var påläst om det mesta gällande lägenheten och föreningen, och det han inte visste på rak arm tog han reda på omgående.

Göran J
Viken

Har inget ont att säga om Jones Alizada! Han gav ett proffsigt och trevligt bemötande och utförde sitt uppdrag till full belåtenhet!!

Philip H
Herrhagen

Han har varit bra att ha och göra med

Alice F
Herrhagen

Processen har gått enkelt tack vare Jones tillgänglighet. Jones har under processen varit mån om mig som köpare och att båda parter skulle bli nöjda. Jag gick in med inställningen att lägenheten förhoppningsvis skulle bli min, detta förstod Jones redan innan visningen då jag visade ett starkt intresse.