Amanda Arvidsson
Amanda Arvidsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
.Amanda Arvidsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Amanda Arvidsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 237 omdömen med ett betyg på 4.9. Amanda Arvidsson har haft 80 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
237 omdömen om Amanda Arvidsson
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Trevligt bemötande. Professionell och engagerad.
köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Vi var på 3 visningar med Amanda och blev väl bemötta båda gångerna. Hon är en mycket trevlig och proffesionell mäklare som är väl påläst och svarar snabbt både på frågor på plats men också via sms. Jag har gärna Amanda att göra med i framtiden om vår bostad ska säljas
Professionellt, tålmodigt, omedelbart svar på frågor
Mötet med Amanda har varit kanon. Proffesionellt och enkelt.
Proffsig, kunnig och trevlig. Amanda är även tydlig och lyhörd vilket underlättar processen vid försäljning.
Proffesionellt och vänligt bemötande under hela processen. Smidig och bra kommunikation. Levde absolut upp till förväntningarna och är mycket nöjd! 😃
Trevligt och kunnig. Kontraktsskrivningen gick på ett för oss proffsigt och enkelt vis. Vi ser fram emot att avsluta denna affär på samma vis.
Seriös, noggrann, kunnig och inlyssnande
Vilken proffsig mäklare. Amanda är vänlig, klok och pålitlig. Efter många husköp och försäljningar under 30 år i olika länder tycker jag hon är det bästa mäklare jag har haft. Någonsin.
Amanda fixade snabbt en visning av lägenheter.
Inger ett professionellt och lugnt bemötande.
Inger förtroende och lätt att få kontakt med.