Maria Svensson Blandon

Maria Svensson Blandon

Maria Svensson Blandon är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Maria Svensson Blandon har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Maria Svensson Blandon har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 70 omdömen med ett betyg på 4.8. Maria Svensson Blandon har haft 54 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

70 omdömen om Maria Svensson Blandon

Sedan starten hos Reco 2024
Annika N
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Svensson Blandon en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skattkärr

Bra och snabb återkoppling! Trevligt bemötande. Vi har varit supernöjda! Rekommenderas

Conny R
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Svensson Blandon en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Finnsnäs

trevlig o hjälpsam instruerar bra toppen tjej

Daniel A
Lorensberg

Som förstagångs säljare fick vi all hjälp vi behövde för en trygg & smidig försäljning. Vi valde Maria efter att vi fått rekommendation. Och efter första mötet kändes det helt rätt att anlita henne och Fastighetsbyrån.

Kajsa J
Södra Kroppkärr

Trevligt bemötande, förstående. Snabb att komma till beslut. Önskan hade varit att det inte gick för fort.

Arne N
Vålberg

En lugn mäklare så vi kunde gå runt och kolla utan stress

Johannes Tor Ivar M
Henstad

Väldigt trevlig och tillmötesgående. Inget negativt att säga!

Paula N
Vålberg

Vi är väldigt nöjda med att ha haft Maria som mäklare. Hon har varit professionell genom hela processen, alltid lyhörd för våra frågor och behov, och hon har återkopplat snabbt och tydligt vid varje steg. Försäljningen har gått väldigt smidigt. Vi kan varmt rekommendera henne.

Ulrika L
Färjestad

Maria hjälpte oss på ett tryggt och effektivt sätt att köpa vårt drömhus. Transparent kommunikation och tillgänglighet under hela processen. Svarade snabbt så fort vi hade frågor, oavsett veckodag. Vi är mycket nöjda!

Freddy L
Färjestad

Maria var till stor hjälp i köpet av vår bostad. Proffsig, trevlig och skötte allt på ett bra sätt.

Jan L
Södra Kroppkärr

Helt fantastisk människa. Jättebra hjälp hela vägen genom försäljning. Vi är jätte nöjda med Maria.