André Byström

André Byström

André Byström är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

André Byström har varit registrerad mäklare sedan 2013-04. André Byström har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 381 omdömen med ett betyg på 4.9. André Byström har haft 42 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

381 omdömen om André Byström

Sedan starten hos Reco 2015
  • köpte sin lägenhet med hjälp av André Byström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
    • Vågmästaren
    2023-03-22 Verifierad kund
    André Byström är mycket professionell och har en vänlig framtoning som jag värdesätter mycket. Han har löpande informerat mig om uppgifter i ärendet. Jag och min sambo har bara gott att säga om honom.
    Så kul att ni uppskattar mitt sätt att vara/jobba :) Stort tack för ett jättefint omdöme Birgitta! /André André Byström
    • Norrstrand
    2023-03-21 Verifierad kund
    André tog emot oss köpare på ett vänligt sätt. han förklarar bra och svarar snabbt på sms eller mail.
    det var inga krångligheter med köpet och allting gick bra. alla papper sköttes på ett bra sätt och han var duktig på att läsa igenom och förklara vad alla ord menades.

mycket nöjda köpare.
    tack
    mvh
    Jaklin Kasto
    Jag blir så glad av att få en så fin rekommendation. Stort tack för de fina orden Jaklin :) /André André Byström
    2023-02-21 Verifierad kund
    En extremt kunnig och hjälpsam mäklare. Skulle varmt rekommendera André som mäklare.
    Stort tack för ett superfint omdöme Malin:) Att ni vill rekommendera mig vidare är det bästa betyget jag kan få! /André André Byström
    2023-01-14 Verifierad kund
    André har varit, och fortsätter vara, väldigt hjälpsam och mån om att vår bostadsaffär går smärtfritt och smidigt. Han har varit väldigt lätt att nå under hela processen.
    Så kul att du/ni uppskattar mitt sätt att jobba Erik! Det ger mig ännu mer energi :) /André André Byström
    2023-01-12 Verifierad kund
    Väldigt lätt att få tag på
    Svarar snabbt på sms fast han kanske borde ha varit lite ledig haha
    Stort tack för ett superfint omdöme Sofi! Jag är helt säker på att ni kommer trivas bra i er nya fina lägenhet:) /André André Byström
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av André Byström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
    • Norrstrand
    2023-01-12 Verifierad kund
    Är mycket nöjd med mitt val av mäklare, André är engagerad och hjälpsam, och väldigt trevlig! Han hjälpte mig sälja min lägenhet snabbt & smidigt! Rekommenderar varmt!
    Stort tack för ett riktigt toppbetyg Isabelle! Jag blir så glad av att du vill rekommendera mig vidare :) /André André Byström
    • Tingvallastaden
    2023-01-06 Verifierad kund
    André överträffade alla våra förväntningar och lyssnade alltid på oss genom hela processen. Vi är väldigt nöjda med hans genuina och personliga bemötande kring alla frågor och arbetet kring att sälja vår lägenhet. Trots att marknaden varit instabil har André varit öppen och kommunicerat läget längs hela lägen. Vi är mycket nöjda!
    Stort tack för ett helt fantastiskt omdöme! Jag är väldigt glad och tacksam att jag fick det fina förtroendet att hjälpa er med försäljningen! /André André Byström
    • Tingvallastaden
    2022-12-19 Verifierad kund
    Jättebra på alla sätt! Trevlig och förtroende ingivande!
    Jag fick en bra kemi med André.
    Stort tack för ett superfint omdöme Fredrik:) Jättekul att få hjälpa er köpa en så fin bostad! /André André Byström
    • Inre Hamn
    2022-12-02 Verifierad kund
    Bra och pålitligt intryck. Ordning på allt
    Stort tack för ett fint omdöme Johan! /André André Byström
    • Viken
    2022-11-23 Verifierad kund
    Jag är otroligt tacksam över att jag valde Andre som mäklare. Som kund blev väl omhändetagen under hela processen och dialog mellan kund och mäklare sköttes galant. Dessutom lyckades Andre lösa oväntade problem som dök upp längs vägen på ett smidig och proffesionellt sätt.

Jag har tidigare erfarenhet med flertal mäklare från tidigare försäljningar och Andre var utan tvekan den bästa mäklare jag haft hitils, jag rekommenderar honom starkt!
    Stort tack Axel! Bättra omdöme kan jag inte önska mig :) /André André Byström