Väldigt trevlig, gav tydlig och bra information och kändes engagerad genom hela processen.
André Byström
André Byström är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
.André Byström har varit registrerad mäklare sedan 2013-04. André Byström har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 468 omdömen med ett betyg på 4.9. André Byström har haft 63 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
468 omdömen om André Byström
Stort tack för ett jättefint omdöme Enes:) Det värmer dessa kalla dagar! /André
Trevligt bemötande, bra info och kännedom om objektet. noggrann i sitt arbete
Tack för ett fint omdöme! /André
Uppskattar att André är engagerad och tillgänglig utan att vara påstridig. Lyssnar på våra funderingar, svarar på det han kan och återkopplar senare om det är en tanke han behöver stämma av med någon annan. Jag kände mig trygg och nöjd i vår bostadsaffär.
Vad glad jag blir över att få ett så fint omdöme! Att ni känner er trygga i bostadsaffären är det allra viktigaste för mig i min roll som mäklare. Stort tack för de fina orden:) / André
Köp av lägenhet i Karlstad. Mycket trevlig och kunnig mäklare. Han representerar både köpare och säljare på ett mycket professionellt sätt. Skulle rekommendera Andre alla dar i veckan, Vi är super nöjda. .
Stort tack för ett fantastiskt fint omdöme! Så kul att du kan rekommendera mig vidare alla dagar i veckan, det är högsta betyg för mig! :) /André
Han är verkligen toppen. Man känner sig trygg och han lyssnar på ens önskemål och uppfyller allt. Han informerar om varje steg. Sammantaget får han verkligen högsta betyg.
Stort tack för ett jättefint omdöme Ethel:) Blir så glad att du ger mig högsta betyg! /André
André är proffs uti fingertopparna. Han är extremt duktig på att läsa av människor och att fortlöpande informera sin uppdragsgivare.. Ingen kan marknaden i Karlstad som han efter många års erfarenhet i olika försäljningsklimat. André har ett lugn, uthållighet samt en tillgänglighet som sticker ut,
Stort tack för ett fantastiskt fint omdöme Anders:) Bättre start på 2025 är svår att få! /André
André är kompetent, lugn och trevlig. Han guidade oss genom affären på bästa sätt.
Stort tack för ett jättefint omdöme Agneta :) Det uppskattar jag verkligen! /André
En bra upplevelse från början till slut. Jag är väldigt nöjd med André. Han var otroligt inlyssnande och tog till sig av mina önskemål och behov. Processen kändes trygg och det var tack vare mäklarens professionella men samtidigt personliga bemötande. Rekommenderar varmt till alla som söker en trygg och kompetent mäklare.
Stort tack för ett helt fantastiskt omdöme Kristina! Att du rekommenderar mig vidare är det bästa betyg jag kan få :) /André
Informerade om det vi ville ha svar på!
Stort tack för ett fint omdöme! /André
Andre' är en kunnig o otroligt sympatisk person som med sin erfarenhet o lugn gjort att vi kännt oss lugna och i trygga händer kunnat genomföra denna lägenhetsaffär har alltid uppdaterat oss om allt varit lätt att få tag på ang frågor supernöjda
Stort tack för ett fantastiskt fint omdöme Kristina! Vad kul att ni känt er lugna och trygga under hela köpprocessen. Jag blir väldigt glad av att jag är kunnig, sympatiskt och erfaren :) /André