André har gjort ett mycket bra och engagerat jobb med lägenhets försäljningen!
André Byström
André Byström är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
.André Byström har varit registrerad mäklare sedan 2013-04. André Byström har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 393 omdömen med ett betyg på 4.9. André Byström har haft 47 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
393 omdömen om André Byström
Stort TACK för ett jättefint omdöme! Så glad att ni uppskattar mitt jobb:) /André
Serviceinriktad, lätt att få tag på, snabb på att återkoppla när man har någon fundering.Saklig och tydlig, jag är nöjd
Tack för ett fint omdöme Karin! Det uppskattas :) /André
Fantastisk mäklare med otrolig servicekänsla! Genuin och varm person som tar om kund och affär på bästa sätt. Rekommenderas varmt!
Så otroligt kul att läsa att ni är nöjda Björn :) Att du vill rekommendera mig vidare är verkligen något som gör mig glad, helt klart det roligaste med jobbet när jag får rekommendationer! Stort tack :) /André
André är proffsig, trevlig och framför allt äkta och genuin. Vi har bara gott att säga om hela resan av försäljningen av vår lägenhet, från start till slut. Vi rekommenderar André till alla som funderar på att sälja!
Stort tack för en fantastisk bra rekommendation :) Så glad att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen! Tack så mycket:) /André
Proffsig kunnig trevlig lättsam..........
Stort tack för ett fint omdöme Jonas! Det uppskattas :) /André
Ett förtroendeingivande samarbete över hela försäljningen. En realistisk målbild kring förutsättningarna och prisbild. Bra återkoppling inför, under och efter budgivningen. André var alltid tillgänglig om det var något jag undrade över eller ville veta.
Stort tack för en jättebra rekommendation Stefan:) /André
Härligt bemött. Lugn och trygg, inte för på utan ger utrymme för frågor och funderingar. Tillmötesgående och informativ.
Stort tack för ett jättefint omdöme Hanna😃 De fina orden ger mig bra med energi för att fortsätta med resten av veckan! /André
André har varit mycket tillmötesgående och hjälpsam, även mycket professionellt bemötande.
Otroligt kul att ni uppskattar mitt sätt att jobba Charlie :) Jag är helt säker på att ni kommer trivas i er nya lägenhet :) /André
Vi blev rekommonderade att anlita André för försäljningen och vi blev riktigt nöjda med hans insats. Allt kändes lätt och smidigt från första kontakt till påskrivet kontrakt. I en trög marknad lyckades han se till att vi gick med vinst! Har inget att klaga på!
Stort tack för ett jättefint omdöme Victor, det uppskattas verkligen :D /André
André har varit proffsig, trevlig och kommunikativ från första mötet tills försäljningen va klar. Jag är så tacksam att jag lyssnade på andras rekommendationer att anlita honom för min försäljning. Jag hade stora förväntningar på honom och han levererade!
Stort tack för ett av de bästa betygen som går att få! Tack Maria :) /André