Ellen Larsson
Ellen Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
.Ellen Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-10. Ellen Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 142 omdömen med ett betyg på 5.0. Ellen Larsson har haft 53 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
142 omdömen om Ellen Larsson
Sedan starten hos Reco 2020
köpte sin lägenhet med hjälp av Ellen Larsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Super bra bemötande snabba svar ske kommer hon med bra tips och leder en genom hela processen
sålde sin lägenhet med hjälp av Ellen Larsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Jätte bra bemötande.
Elllen är väldigt bra på att kommunicera och hålla en uppdaterad , om vad som händer och hur vi går vidare.
Tyvärr så sålde vi i en svag marknad , så vi fick inte ut det vi begärde!
Men som helhet är vi nöjda och kan varmt rekommendera Ellen. -
Jag vill starkt rekommendera Ellen Larsson som en utmärkt mäklare. Hon var den bästa mäklaren som jag någonsin har haft nöjet att arbeta med. Hon var inte bara mycket trevlig och tillmötesgående, utan också väldigt aktiv och engagerad i att sälja min lägenhet till det bästa priset. Ellen Larsson hade en tydlig strategi för att marknadsföra min lägenhet och hanterade hela försäljningsprocessen på ett mycket professionellt sätt. Hon höll mig informerad under hela processen och såg till att jag kände mig trygg och bekväm med varje steg. Jag är så tacksam för allt hon gjorde för att sälja min lägenhet och jag rekommenderar hen till alla som söker en pålitlig och kunnig mäklare.
Enkel kontakt, bra bemötande. Tryggt.
Engagerad
Trevlig
Tillmötesgående
Proffsig -
Aktiv och lyhörd mäklare. Lyssnade på mina önskemål och kom även med många goda råd. Kommunikativ från första kontakt ända fram till kontraktsskrivning. Kan verkligen rekommendera Ellen!
Väldigt vänlig och kunnig. Hon hadde god kunskap om vad säljaren hadde för önskemål och krav samtidigt tilmötesgående för våra önskemål som blev fört vidare til säljaren. En allt igjenom positiv upplevelse för oss som köpare.
Vi är oerhört nöjda med Ellen och hur hon hjälpte oss genom hela försäljningen. När problem uppstod med köparen agerade Ellen direkt och kunde sy ihop en ny affär på väldigt kort tid. Tack vare henne slapp vi en lång process som hade kostat både tid och pengar! Vi är otroligt glada att vi valde henne som mäklare och kan varmt rekommendera henne som mäklare.
Är mycket nöjd med Ellen som mäklare. Snabb i återkoppling, positiv och trygg att ha att göra med.
Sitter även inne med ett stort driv och arbetar lösningsorienterat vilket underlättat för mig som säljare.
Rekommenderar! -
Hon är trevlig, ambitiös och duktig.