Ellen Larsson

Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
4.9
Affärer senaste året

Ellen Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Ellen Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-10. Ellen Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 255 omdömen med ett betyg på 4.9. Ellen Larsson har haft 73 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

255 omdömen om Ellen Larsson

Sedan starten hos Reco 2020
Mikael E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ellen Larsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Haga

Ellen har ett proffesionellt sätt att genomföra försäljningen samt en mycket öppet förfarande med information under processen

Per H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ellen Larsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Orrholmen/mariebergsviken

Ellen är tillmötesgående, påläst och ett proffs!

Anna-lena B
Orrholmen/mariebergsviken

Trevlig, entusiastisk och proffsig.

Rickard B
Orrholmen/mariebergsviken

Bra bemötande, oerhört engagerad och duktig.

Ulrika S
Norrstrand

Proffsig, kunnig, hjälpsam och trevlig.

Ken H
Norrstrand

Mycket trevligt bemötande och saklig Var kunnig i både området och fastigheten Vi är väldigt nöjda med hur hela affären har utförts.

Albertus A
Herrhagen

We got to know Ellen as a really great salesperson. She stands out through her customer-focused approach: she's never pushy, listens carefully and takes us seriously. She also keeps a close eye on the schedule and is straightforward and businesslike when needed. Working with her has been a real pleasure, smooth and professional.

Mikael E
Tullholmsviken

Hon har tagit hand om vår försäljning på ett mycket proffesionellt sätt

Sofia N
Molkom

Mycket engagerad och tillmötesgående. Har lyssnat fint på oss och våra förutsättningar.

Agneta J
Våxnäs

Ellen är en positiv o "öppen" tjej som jag varmt kan rekommendera till andra bostadsköpare.