Hon gav ett trevligt bemötande, och har förklarat för mig om frågor jag haft angående klotet av lägenheten.
Ellen Larsson
Ellen Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
.Ellen Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-10. Ellen Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 200 omdömen med ett betyg på 4.9. Ellen Larsson har haft 50 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
200 omdömen om Ellen Larsson
Jag rekommenderar varmt Ellen om du/ni planerar att köpa en bostad. Allt fungerade tillfredställande! Väldigt proffsigt bemötande. Kan med varm hand rekommendera Ellen.
Jätte trevligt bemötande underbart hjälpsam med allt möjligt. Jag skulle nog inte säga att jag hade några höga förväntningar men hon toppade allt och översteg o höjde mina förväntningar till nästa gång jag skulle hamna i ett bemötande med en mäklare eller liknande det är så man vill ha det. Overall är jag väldigt nöjd o tacksam av att jag har haft en så bra och behjälplig mäklare som Ellen.
Vi är helt nöjda med Ellen och skulle gärna anlita henne igen
Trevligt, tillmötesgående, tillförlitligt och trovärdigt guidande under "resan" att sälja min lägenhet
Trevligt och seriöst bemötande från första stund. Ellen motsvarade våra förväntningar på en mäklare. Hon var tillgänglig, arbetssam, trevlig och ambitiös.
Bra och trevlig. Har rapporterat om läget kontinurlgt
Ellen har varit väldigt engagerade genom hela denna långa process. Hon har vänt ut och in på sig själv och testat alla vägar för att lyckas med en försäljning. Hela tiden har hon varit noggran med att informera oss om vad som sker. Bättre mäklare är nog svårt att finna.
Mycket kompetent och genomtrevlig person på alla sätt! Det kändes jättebra direkt från första start och vi var på samma våglängd. Top notch!
Ellen är en fantastiskt trevlig, kompetent och väldigt serviceminded mäklare. Hon höll mig uppdaterad och informerad i varje steg av processen samt framförde alltid en professionell men ärlig åsikt vilket jag uppskattade. Jag kände mig otroligt trygg med Ellen under hela försäljningen och kan inte tänka mig en bättre upplevelse - anlita Ellen!