Valentina har under hela processen varit engagerad, kunnig och hjälpsam! Försäljningen av vår lägenhet gick så smidigt som vi bara hade kunnat hoppas på då den såldes efter första förhandsvisningen. Vi rekommenderar varmt Valentina till alla som vill sälja sin bostad!
Valentina Hoti
Valentina Hoti är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
.Valentina Hoti har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Valentina Hoti har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 98 omdömen med ett betyg på 4.9. Valentina Hoti har haft 12 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
98 omdömen om Valentina Hoti
Hon är proffsig och vet vad hon gör. Fick en bra vibe av henne vid första mötet. Gillar hennes energi. Toppen mäklare.
Blev väldigt bra bemött av Valentina som lyssnade och tog uppdraget på största allvar. Mycket slipad och kompetent mäklare!
Min erfarenhet av Valentina var väldigt positiv. Hon framstod som både trevlig och vänlig, med en naturlig förmåga att skapa förtroende. Hennes genuina intresse för sina kunder och deras behov gjorde att jag kände mig sedd och förstådd genom hela processen. Samtidigt höll hon en bra balans mellan det personliga och det professionella, vilket gjorde att jag kände mig trygg. Hennes engagemang och sätt att hantera försäljningen gav intrycket av en mäklare som inte bara gör sitt jobb, utan verkligen bryr sig om sina kunder och deras situation.
Det blir faktiskt betyget exceptionellt. Trevlig, lyhörd, kunnig, intresserad, trygg och omtänksam . Gav den hjälp och stöd man vill ha och behöver i en sådan affär. Kände att både vi som säljare, och köparna, kan vara nöjda med denna affären. Tack till Valentina för ditt fina arbete.
Valentina är en mycket kunnig, engagerad och trevlig mäklare som gjorde ett fantastiskt jobb när vår lägenhet blev såld. Hon översteg mina förväntningar!
Toppen! Snabb, trevligt bemötande och behjälplig.
Mycket bra, supertrevlig och väldigt smidig och effektiv. Hanterade kontakten men både mig och min pappa väldigt bra så alla var uppdaterade.
Engagerad, kunnig, tydlig, glad
Jag anlitade Valentina på Fastighetsbyrån i Karlstad för att sälja min bostad på Drottninggatan 18, och jag kunde inte vara mer nöjd. Från första stund blev jag bemött på ett professionellt och engagerat sätt. Hon var alltid tillmötesgående, flexibel och hittade lösningar som passade min situation perfekt. Mina förväntningar var höga, men Valentina överträffade dem. Hon höll en tät dialog genom hela processen, var alltid tillgänglig och såg till att allt flöt på smidigt. Jag kände mig trygg och välinformerad från start...