Mycket engagerande tillmötesgående och Inger ett proffsigt lugn. Hade en bra känsla för huset och min situation
Fastighetsbyrån Kil
Strax norr om Karlstad, mitt i Värmland, ligger Kil och Forshaga bland sjöar och grönskande natur. Här finns trevliga bostadsområden för barnfamiljer, aktiv landsbygd och många möjligheter till rekreation ute i naturen. Kommunikationerna till Karlstad och resten av landet är smidiga och bra. Vi på Fastighetsbyrån vill att...
341 omdömen om Fastighetsbyrån Kil
Sedan starten hos Reco 2013
Jonathan var en smidig och lösningsorienterad mäklare. Inkännande och behjälplig med hela processen, vi kände oss trygga som första gångs köpare med hjälp av Jonathan. Kan varmt rekommendera honom till andra köpare och säljare. Under kontraktsskrivningen tog han det lugnt och gick igenom allting så man förstod vad man skrev på utan att rusa igenom någonting.
Kristin har varit riktigt bra Lyhörd, hjälpsam, kunnig och noga Alltid kontaktbar och trevligt bemötande Rekommenderar med högsta betyg
Varmaste tack Pernilla. Roligt att läsa att du är nöjd med mig och servicen. Hjärtligt välkommen till Molkom!
Trevligt bemötande. Väl fungerande kommunikation och flexibel vid kontraktsskrivning.
Tusen tack för ditt omdöme Mattias! Hoppas ni ska trivas riktigt bra i huset. Välkomna till Hammarö!
En väldigt trevlig mäklare som verkligen inte ger upp. Håller en god kommunikation från start till slut. Varma rekommendationer från oss.
Varmaste tack för er fina recension! Varit väldigt trevligt att få vara en del av er resa mot nästa bostad. Ser fram emot att ses snart igen!
Bra bemötande och lyhörd . Bra bemötande och lyhörd .
Stort tack för det fina omdömet Tomas!
Trevlig och ger ett mycket bra bemötande! Driven och engagerad, Hjälpte oss med både försäljning och köp av nytt hus.
Mycket trevligt och avslappnat bemötande. Kändes tryggt att möta Jonathan på visningar och vid kontraktsskrivning. Har inget att anmärka på som köpare.
Jag tycker hon har varit en fantastisk trevlig och proffsig mäklare.Inget att anmärka på .Hon var lyhörd och hjälpsam
Varmaste tack för både omdömet och förtroendet att hjälpa er med försäljning!
Bra bemötande samt väldigt trevlig, skoj frisk
Jonathan är en trevlig mäklare . Han har haft mycket jobb kring min husförsäljning men han löste problemen och sålde mitt hus
Jonathan har en härlig energi, är trevlig och har lyssnat på oss som kunder . Vi gick på flera visningar med han för olika objekt och bostaden som vi slutligen valde var utifrån mäklarens rekommendation. Vi är nöjda!
Mycket bra. Väldigt tacksam över att han vände sig lika mycket till mig som kvinna som till min man. Han lyssnade lika mycket till mina åsikter och det är jag inte van vid. Proffsigt och trevligt bemötande. Våra förväntningar infriades. Allt gick väldigt smidigt även om köparna krånglade.
Jonathan gav ett trevligt och personligt bemötande. Tack för hjälpen med försäljning av vår bostad. Rekommenderas varmt.
Kristin har hjärtat på rätt plats,duktig,sitter på rätt kompitens, en mäklare i världsklass 😊
Blir så otroligt glad över att få läsa dina fina ord! Stort tack för förtroendet att hjälpa till med försäljningen. Ser fram emot att ses snart igen! :)
Jag blev bemött på ett väldigt professionellt sätt. Jonathan var hjälpsam och trevlig. Jonathan levde upp till mina förväntningar och även lite till. Upplevelsen kändes väldigt trygg och är jätte tacksam över vad Jonathan hjälp mig med. Även mer än vad jag förvänta mig.
I vår försäljning av vårt hus var Jonathat en supermäklare och överträffade våra förväntningar, hade haft huset ute till försäljning ca 1,5 år innan jonathan tog över som mäklare. När han väl tog över gick det på bara några månader så var huset sålt 😁
Otroligt bra och proffsigt bemötande. Kristin såg till våra behov och önskemål på ett fantastiskt sätt.
Varmt tack för det fina omdömet Diana! Ser fram emot att följa er förvandling av huset. Stor grattis till köpet!
Lättillgänglig och bra dialog
Lättsam och trevlig. Bara bra
Varmaste tack Jesper! Och stort grattis till ert nya hus!
Vi fick ett gott bemötande. Kristin verkade kunnig och gav oss bra uppföljning. Skulle absolut rekommendera Kristin Bryntesson till mina vänner.
Vad glad jag blir när jag läser ditt omdöme Marianne! Det betyder mycket att du skulle berätta om upplevelsen för dina vänner. Varit jätteroligt att få hjälpa er i köpprocessen. Hoppas ni kommer stortrivas i ert nya hus. Vi ses snart igen!
Väldigt trevlig och bra mäklare, kände oss i trygga händer.
Så fint att få veta att ni kände er trygga i köpet! Varmt tack för att du delar med dig Elinn. Vi ses snart igen!
Proffsigt och trevligt bemötande . Hon verkade kunnig och vi fick bra uppföljning.
Stort tack för dina fina ord Hans-Petter!
Med respekt, tålamod och transparens.
Varmaste tack för dina fina ord! MVH Kristin
Trevlig tjej,lätt o prata med,förklarar jätte tydligt ,uppdaterar oss hela tiden mm
Stort tack för den fina återkopplingen! Vi hörs och ses snart igen. Ha det gott!
Jonathan har varit väldigt tillmötesgående, trevlig och lätt att få tag på. Vi har känt oss trygga genom hela processen och haft en god kommunikation med honom. Vi tycker Jonathan känns genuin, pålitlig och enkel att ha att göra med. Vi är väldigt nöjda med vår första köpupplevelse genom honom.
Jonathan är väldigt kunnig inom sitt område. Hela processen från första kontakten till att huset blev sålt har hela tiden varit mycket bra. Snabb återkoppling från Jonathan på alla våra frågor.
Superhärlig mäklare , rak och proffesionell men ändå mjukt och varmt bemötande ! Det var vårat första husköp för både mig och min sambo och Jonathan hade stenkoll på allt vi inte hade nån aning om vad gällande husköp. Vi är jättenöjda med vårat nya hem och Jonathans fina bemötande !
Alltid positiv och trevlig. Bra återkoppling och uppdatering genom säljprocessen.
Trevlig, lättsam , engagerad och duktig. Mycket trevlig och lätt att ha att göra med.
Lugn och trygg! Har svarat bra på alla våra frågor och tagit reda på allt vi behövt! Smidig kommunikation.
Varmaste tack Hanna! Så fint att veta att ni känner er välinformerade. Önskar er en god jul så ses vi 2025!
Effektivt och bra komminikarion. Att man hela tiden fick veta vad som var på gång.
Fint att veta att du känt dig välinformerad, Ninni! Tack för ett bra samarbete, ser fram emot att knyta ihop även de sista detaljerna inför överlämningen. Ha en fin dag!
Kristin är väldigt tydlig och det är ordning och reda hela vägen. Hon är kompetent och mycket proffsig. Att lägga affären i hennes händer känns tryggt. Dessutom är Kristin alltid glad och jättetrevlig. Enligt mej är hon den bästa mäklare man kan ha.
Tusen tack för det fina omdömet Susanne. En fröjd att få hjälpa dig med försäljningen. Mål väl tills vi ses igen!
Var väldigt driven, hittade en väldigt bra lösning. Förstående för våran situation och genuint vill vad som var bäst för oss.
Väldigt trevlig och hjälpsam. Förstående i våran situation, genuint intresserad av oss och vill hjälpa oss hitta en bra lösning.
Vi kan verkligen rekommendera Jonathan på Fastighetsbyrån i Forshaga som är en seriös och påläst mäklare som är engagerad i sina kunder och bra på att snabbt återkoppla.
Bra bemötande, lätt att få tag på och kunnig.
Bra service och trevligt bemötande. Upplevde att vi hade bra kontakt och kommunikation under hela processen.
Väldigt professionell! Besvarade alla våra frågor så gott som det gick, och återkopplade med svar på de tuffare frågorna väldigt snabbt. Tog vår osäkerhet och oro väldigt bra, då detta var vårt första husköp. Vi är mycket nöjda!
Kunnig och gav inga falska förhoppningar om pris eller tidsåtgång för försäljning. Svarar snabbt på mail och sms. Rekommenderas!
Jonathan är en väldigt trevlig och seriös mäklare! Man känner sig väldigt trygg med att ha med han att göra!
Bra kontakt under hela bostadsköpet, är helnöjd!
Johnathan gjorde ett bra jobb!
Bra och pedagogisk. Super nöjd.
Så roligt att höra, tack så mycket! Ser fram emot att ses snart igen när ni ska få nycklarna till ert nya hus.
Väldigt bra och trevligt bemötande. Lätt att få kontakt med när jag hade frågor.
Så glad att få höra att du är nöjd Tor! Stort tack för förtroendet att hjälpa dig med husförsäljningen.
Snäll och jordnära person, lyhörd och lyssnar. Lugn i kundkontakt
Trevlig och engagerad mäklare!
Duktig mäklare som hade bra kommunikation med oss under hela husköpet.
Snäll och trevlig. Engagerad och tydlig i sitt arbete.
Snabb och lätt att arbeta med. Tydlig, professionell men även personlig och trevlig.
Tusen tack för omdömet och förtroendet att hjälpa er med försäljningen!