Fastighetsbyrån Västerås

• BadgeFourteenYears
  • BestInSweden2025
3 872
4.8

Välkommen till en av Sveriges äldsta städer - Västerås! Med sitt vackra och strategiska läge vid Mälaren har Västerås mycket att erbjuda. På pendelavstånd endast 10 mil från Stockholm är det en smidig stad för dig som vill bo lite lugnare, men ändå jobba i sta'n och här är närheten till naturen märkbar. Vi på Fastighetsbyrån...

3872 omdömen om Fastighetsbyrån Västerås

Sedan starten hos Reco 2013

Lena H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Jansson en del av Fastighetsbyrån Västerås
Lillåudden

Jag blev bemött på ett mycket professionellt och trevligt sätt från första kontakten. Mäklaren var lyhörd, kunnig och tog sig tid att besvara alla mina frågor, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela köpprocessen. Mina förväntningar var att få tydlig information, ett professionellt bemötande och stöd genom hela affären. Mäklaren levde verkligen upp till dessa förväntningar och överträffade dem genom sitt stora engagemang, sin erfarenhet och sitt lugna sätt. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med upplevelsen...

Tsering D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Ringström en del av Fastighetsbyrån Västerås
Skiljebo

Fint bemötande med tid så att du får möjlighet till förståelse av vad dom händer och kommer att hända samt vid fråga o funderingar i närtid.

Åke Erik Mikael L
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Jansson en del av Fastighetsbyrån Västerås

Hon gör ett fantastiskt jobb och får alltid till en bra affär. Hon svarar alltid och är positiv.

Monica N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gentiana Murseli en del av Fastighetsbyrån Västerås
Haga

Kan varmt rekommendera Gentiana - en toppmäklare helt enkelt!

Gunnar L
Lillåudden

Jag var visserligen som köpare av en bostadsrätt inte Rebecca Janssons kund, men jag fick ur ett köparperspektiv ett mycket gott intryck av henne som mäklare.

Malin Karin S
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Jansson en del av Fastighetsbyrån Västerås

Jag är väldigt nöjd med Rebecca. Hon har varit professionell, engagerad och lätt att få tag på genom hela processen. Jag har känt mig trygg från start till mål och uppskattat hennes tydliga kommunikation och stora engagemang. Rebecca är kunnig, lyhörd och gör verkligen det lilla extra. Jag kan varmt rekommendera henne.

Erik Andreas G
Sålde sitt hus med hjälp av Linus Werneman en del av Fastighetsbyrån Västerås

Linus kändes mycket engagerad!

Svar från Linus Werneman

Tack för förtroendet & de fina orden Erik!

Lay Lo E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Råby

Trevlig kunnig en väldig duktig mäklare

Maria D
Nordanby Gärde

Lägenheten hittades väldigt snabbt och jag fick möjlighet att köpa innan den gick ut på "marknaden". Mäklaren kände till mina behov och hittade verkligen rätt. Mycket nöjd.

Maria D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Råby

Mycket bra mäklare som lyckades sälja min lägenhet relativt snabbt. Värderade kanske lägenheten lite högt från början vilket gav mig lite för höga förhoppningar på vad jag kunde köpa. Mäklaren var snabb på att hitta intressenter på flera sätt. Så mycket nöjd.

Erik L
Köpte sitt hus med hjälp av Linus Werneman en del av Fastighetsbyrån Västerås

Trevlig, glad och serviceinriktad. Mycket duktig 👍🏻

Svar från Linus Werneman

Stort tack. Kul att kunna hjälpa till med att hitta rätt bostad just för er!

Anna Maria G
Sålde sitt hus med hjälp av Linus Werneman en del av Fastighetsbyrån Västerås

Trevlig, engagerad och ger bra återkoppling.

Svar från Linus Werneman

Tusen tack för ert förtroende och fina omdöme!

Yulia B
Hökåsen

Jag kan varmt rekommendera Hanna! Hon är professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Under hela försäljningsprocessen höll hon mig väl informerad, var alltid tillgänglig för frågor och gav ett tryggt och positivt bemötande. Jag är mycket nöjd med hennes arbete och kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Niclas W
Odensvi

Stort tack till Adam för all hjälp med försäljningen av lägenheten! Det var lite trögt i början men Adam har verkligen kämpat på hela vägen och alltid varit lätt att få tag på. Till slut fick vi till en riktigt bra affär och jag är supernöjd med hela processen. Rekommenderar verkligen Adam, grymt jobbat!

Sirijana S
Köpte sitt hus med hjälp av Emil Dahlgren en del av Fastighetsbyrån Västerås
Hallstahammar

Vi vill rikta ett stort och varmt tack till Emil Dahlgren för all hjälp med köpet av vårt hus på Lidbecksgatan 2; dessutom kan vi inte tänka oss en bättre mäklare att få göra den här resan tillsammans med. Redan från första mötet kändes Emil väldigt genuin; vidare märkte vi snabbt att han verkligen bryr sig om människorna han hjälper och inte bara om själva affären. Vad vi även kan säga är att Emil har känts som en storebror under hela processen; han har funnits där när vi haft frågor, när vi känt oss osäkra och när vi...

Serdar Y
Tegnérlunden

Professionell, engagerad och mycket lätt att samarbeta med. Mäklaren var tillgänglig genom hela processen, höll mig väl informerade och bidrog till en smidig och trygg bostadsaffär.

Ingrid Sofia B
Sålde sitt hus med hjälp av Disa Nygren Selldén en del av Fastighetsbyrån Västerås
Irsta

Disa har varit trygg och professionell genom hela försäljningen. Enkel att ha att göra med och mycket kunnig, påläst och tillgänglig.

Annika A
Stallhagen

Vårt avtal har kantats av vissa svårigheter pga yttre omständigheter. Även om vi haft många frågor och vändor fram och tillbaka har Rebecca alltid visat respekt för våra frågor, försökt svara på allt och haft stort tålamod med oss.

Veronica E
Surahammar

Kaspar har varit engagerad och positiv genom hela resan. Han förmedlar trygghet och förtroende.

Osama Mohamed Majed A
Sålde sitt hus med hjälp av Gentiana Murseli en del av Fastighetsbyrån Västerås
Bäckby

Jag är mycket nöjd med Gentiana Murseli och kan varmt rekommendera henne som mäklare. Hon har varit professionell, engagerad och lätt att få kontakt med under hela försäljningsprocessen. Jag kände mig trygg från början till slut och uppskattade verkligen hennes tydliga kommunikation, tålamod och stora kunnande. Tack vare hennes stöd och engagemang gick försäljningen smidigt och jag kände mig väl omhändertagen hela vägen. Stort tack för ett fantastiskt arbete!

Nina L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Samuel Cabrera en del av Fastighetsbyrån Västerås
Haga

Jag är jättenöjd med Samuels arbete som mäklare vid försäljningen av min tvåa! Jag uppskattade hur han jobbade personligt med sina kontakter av intressenter att ordna förhandsvisningar av lägenheten, vilket även är hur min lägenhet blev såld. Han har även varit väldigt trevlig att ha att göra med, var snabb och tydlig i kommunikationen och i att ordna med fotografering, visningar, annons och infoblad. Har inget negativt att säga, jag är nöjd. :)

Erik B
Skiljebo

- Härlig jargong - Svarar snabbt - Lätt att nå - Bra kontakt med bank - Hjälpsam åt båda parter - Tydlig och informativ - Allmänt smidig process

Zainab A
Sålde sitt hus med hjälp av Gentiana Murseli en del av Fastighetsbyrån Västerås
Bäckby

Viktor B
Skiljebo

Super trevliga och hjälpsam! Den personliga hjälpa har gjort allt så mycket lättare.

Mohammad A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gentiana Murseli en del av Fastighetsbyrån Västerås
Haga

Fantastiskt bemötande! Som köpare kände jag mig otroligt trygg och väl omhändertagen av Gentiana genom hela processen. En helt suverän mäklare

Liubomyr S
Hallstahammar

Bra mäklare med mycket erfarenhet. Hjälpte oss under hela processen hittils. Skulle rekommendera till vänner.

Eva Johanna S
Bärby / Hustahöjden

Hon var otroligt tydlig i sin kommunikation och ingav stort förtroende. Jag tycker dock att hon inte alltid var så lätt att få tag på och hade önskat fler korta avstämningar.

Tetiana S
Hallstahammar

Mäklaren var väldigt trevlig på visningen och svarade på alla frågor vi ställde. Det var lätt att ta kontakt med honom och vi fick snabba svar. Mäklaren var tydligt med hur vi skulle gå vidare med köpet av bostaden och vad som skulle göras om vi vann budgivningen. Från att vi gjorde en intresseanmälan gick det fort till att vi skulle skriva på kontraktet. Vi kände att det nästan gick lite för fort 😅

Morteza G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kaspar Gran en del av Fastighetsbyrån Västerås
Bjurhovda

Väldigt snäll och professionell mäklare, rekommenderar starkt

Marie L
Sålde sitt hus med hjälp av Max Niemi en del av Fastighetsbyrån Västerås
Hallstahammar

Från första början var vårt samarbete väldigt bra o jag kände mig trygg hela vägen! Kan starkt rekommendera Max, toppenbra!

Yvonne F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kaspar Gran en del av Fastighetsbyrån Västerås
Hallstahammar

Blev snabbt uppringd efter att jag visat intresse för en lägenhet och fick visning inom några dagar. Kunnig om lägenheten och föreningen. När jag väl bestämt mig för den gick det fort att skriva kontrakt och få till ett möte med säljaren.

Anna P
Norra Gryta

Mycket trevligt bemötande, både vid visning och under budgivning. Hon ingav ett stort förtroende för mig som köpare.

Linda S
Skrev om Sara Stener en del av Fastighetsbyrån Västerås

Professionellt och trevlig bemötande vid värderingen av vårt hus.

Ronny J
Öster Mälarstrand

Ett trevligt bemötande och hon gav ett seriöst intryck redan från start

Hanna Elisabeth L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Frey en del av Fastighetsbyrån Västerås
Vetterslund

Sebastian uppfattas som förtroendeingivande och jordnära.

Arasto M
Virsbo

Jag är mycket nöjd med Max Niemi och hela processen. Han var alltid trevlig, professionell och lätt att få kontakt med. Han svarade snabbt på våra frågor och såg till att vi kände oss trygga genom hela bostadsköpet. Vi fick ett mycket bra bemötande och all information vi behövde. Jag kan varmt rekommendera Max Niemi till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare. Tack för ett utmärkt arbete!

Britt Linnéa Ö
Tillberga

Är mycket nöjd med kontakten vi haft med Kaspar Gran ism försäljningen av vår fastighet. Lätt att kummunicera med, snabb att fatta beslut inför försäljningen och ge feedback. Kan rekommendera Kaspar till andra säljare!

Leif E
Blåsbo

Rebecca var mycket trevlig. Hon hade svar på mina frågor. Kunnig och engagerad. Kan rekommenders.

Christian V
Nordanby Gärde

Trevlig och tillmötesgående. Känns väldigt genuin. Hade bra ideer om hur man kan lägga upp en försäljning på olika sätt och hjälpte oss mycket med olika dokument och aktiviteter inför försäljningen.

Anton S
Köpte sitt hus med hjälp av Hanna Ringström en del av Fastighetsbyrån Västerås
Irsta

Hanna var tydlig och trevlig, hon bemötte oss med respekt. Hon hittade lösningar mellan säljarna, oss köpare och koordinerade med tredje part för att få igen köpet inom en kort tidsram.

Eva J

Gav ett väldigt bra intryck. Kunnig o seriös. Jättebra🤗

Aila G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Jansson en del av Fastighetsbyrån Västerås
Öster Mälarstrand

Rebecca är bra att ha som mäklare. Hon är lätt att ha kontakt med, tydlig och klar i information till oss. Bra att rådgöra med och trevlig. Hon är påläst och kunnig och noga med hålla oss ajour med vad som händer. Vi har haft henne som mäklare vid två tidigare försäljningar och hyste ingen tvekan kring att ha henne igen. Hon är toppenbra

Anngelica A
Irsta

Trevlig, hjälpsam och närvarande!

Sven Evert Waldemar Ö
Tillberga

Trevlig, kunnig, lätt att få kontakt med, mef andra ord en komplett mäklare. Vi kan definitivt rekommendera Kaspar. Vi är supernöjda. Sven och Britt

Linnéa B
Sålde sitt hus med hjälp av Emil Dahlgren en del av Fastighetsbyrån Västerås
Brandthovda

Emil var alltid mycket bra på att återkoppla och uppdatera oss som säljare kring hur processen fortlöpte. Han guidade oss genom försäljningen så att vi helst tiden kände oss trygga med honom. Rekommenderar starkt!!

Filippa Blom J
Köpte sitt hus med hjälp av Samuel Cabrera en del av Fastighetsbyrån Västerås
Hallstahammar

Otroligt trevlig mäklare! Lyssnade in våra önskemål och levde upp till våra förväntningar. Sålde vår lägenhet på knyck och till det pris vi ville. Sammanfattningsvis: trevlig, driven och målinriktad mäklare. Vi hade valt Samuel igen!

Linn Annie Michaela A
Tidö-lindö

Mkt professionell. Väldigt kunnig i sitt område och skapar ett lugn hos oss som säljare. Har inget att klaga på!

Berit A
Köpte sitt hus med hjälp av Hanna Ringström en del av Fastighetsbyrån Västerås
Skultuna

Hanna var mycket tillmötesgående när vi ville komma på en andra visning några dagar efter den första. Det var även ett stort plus att kontraktsskrivningen blev väldigt smidig för oss.

Karl Henrik R
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Jansson en del av Fastighetsbyrån Västerås
Bärby / Hustahöjden

Mycket nöjd med bemötande och hantering av köpet.

Karl Viktor A
Tidö-lindö

Det har känts väldigt tryggt och bra genom hela processen från start till mål. Rebecca hjälpte oss att först hitta vårat drömhus och sedan hjälpte oss att sälja vårat. Rebecca var alltid tillgänglig om man hade några frågor. Vi är väldigt nöjda med Rebecca och om vi behöver, kommer definitivt anlita henne igen.