Adam Copperfeldt

Adam Copperfeldt

Adam Copperfeldt är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Adam Copperfeldt har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Adam Copperfeldt har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 84 omdömen med ett betyg på 4.8. Adam Copperfeldt har haft 50 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

84 omdömen om Adam Copperfeldt

Sedan starten hos Reco 2023
Josefine D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Stallhagen

Adam är en driven, lyhörd och positiv mäklare. Som säljare är jag mycket nöjd med den professionalism och den trygghet som genomsyrat hela processen med Adam som mäklare samt med Fastighetsbyrån.

Karin Maria R
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Gränsta Koloniområde

Tillmötesgående, varm och engagerad ung kille.

Samuel F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Malmaberg

Bra, effektivt och smidigt. Inget att gnälla på

Shabnam S
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Norra Gryta

Toppen , super nöjd 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Oskar B
City

Kunnig och proffsig i sitt bemötande

Max E
Stohagen

Bra och trevlig, första mäklaren som jag har anlitat, gör sitt jobb och är driven till att hitta spekulanter. Jag skulle rekommendera Adam till bekanta

Ellinore Ö
Oxbacken

Väldigt fint bemötande, pigg och engagerad. Väldigt bra och snabb på att återkoppla.

Midya S
Haga

Adam är jättetrevlig, Snabbt ,smidigt, och professionellt mäklare. Rekommenderar honom starkt

Louice G
Oxbacken

Engagerad, tillmötesgående och oerhört kompetent. Rekommenderar verkligen!

Sofia E
City

Jätte fint bemötande! Köpte min första lägenhet och kände mig trygg genom hela processen.