Adam Copperfeldt

Adam Copperfeldt

Adam Copperfeldt är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Adam Copperfeldt har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Adam Copperfeldt har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 131 omdömen med ett betyg på 4.7. Adam Copperfeldt har haft 58 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

131 omdömen om Adam Copperfeldt

Sedan starten hos Reco 2023
Simon H
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Tidö-lindö

Har sålt tidigare via Adam och nu även köpt. Min uppfattning är fortfarande att adam är väldigt professionell, engagerad och aktiv i sin roll som mäklare. Rekommenderar verkligen.

Judy K
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Tidö-lindö

Vi är lika nöjda med Adam Copperfeldt den här gången också! Efter att han tidigare sålt vår lägenhet i rekordfart hjälpte han oss nu att köpa vår villa. Även här är Adam professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Han är tydlig i sin kommunikation och vi känner verkligen att han bryr sig om att allt ska bli bra. Vi känner stort förtroende för honom och kan varmt rekommendera Adam till alla som ska köpa eller sälja bostad. 10/10.

Mervet S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Klockartorpet

Vi är mycket nöjda med vår mäklare som hjälpte oss att sälja vår lägenhet. Från första mötet till avslutad affär var processen professionell, tydlig och smidig. Mäklaren var alltid tillgänglig för frågor, gav bra råd inför fotografering och visning, och höll oss uppdaterade under hela budgivningen. Engagemanget och den goda kommunikationen gjorde att vi kände oss trygga genom hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som vill sälja sin bostad.

Sami S
Klockartorpet

Jag är otroligt nöjd med samarbetet. Mäklaren var professionell, engagerad och väldigt kunnig genom hela processen. Kommunikation var tydlig och snabb, och jag kände mig trygg i varje steg av försäljningen. Mäklaren gjorde verkligen det lilla extra – från förberedelser inför visning till hantering av budgivningen – vilket resulterade i ett fantastiskt slutresultat. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare till alla som vill ha en smidig och framgångsrik bostadsaffär.

Mikael O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Klockartorpet

Väldigt trevligt och väldigt hjälpsam . Allt har gått väldigt smidigt från första kontakt . Känns tryggt att ha med han att göra .

Disa R
City

Jättetrevlig, enkel och rak på sak. Svarar snabbt. Väldigt förstående. Väldigt snabb affär och han underlättade att affären gick snabbt.

Elaies M
City

Det finns mäklare, och så finns det Adam Copperfeldt. Att sälja min lägenhet visade sig vara en riktigt tuff utmaning, men Adam vägrade ge upp. Där andra kanske hade tappat hoppet la Adam i en extra växel med ett oändligt tålamod och en inställning som alltid var hundra procent positiv. Det som verkligen berörde mig var att Adam inte bara såg en affär eller ett objekt, han såg personen bakom försäljningen. Han förstod precis vad det innebar för mig, lyssnade på riktigt och fanns där som ett enormt stöd genom hela resan....

Mareks S
Bjurhovda

Adam har gjort ett fantastiskt bra jobb. Bra bemötande och kunnig.

Ali K
Skiljebo

Jätte proffesionell och lätt att ha kontakt och samarbete med!🌟

Judy K
City

Både jag och sambon kan inte vara mer nöjda med Adam. Från första mötet kändes han trygg, ärlig och väldigt engagerad. Han höll oss uppdaterade hela tiden och vi kände verkligen att han gjorde det lilla extra för oss. Från fotografering till första visning gick allt otroligt snabbt. Hela processen kändes smidig och professionell tack vare Adam. Vi är så tacksamma för hans insats och rekommenderar honom varmt till alla som ska sälja sin bostad.