Vi har haft Emil som mäklare både vid köp och försäljning av bostad. I båda processerna upplevde jag Emil som professionell, kunnig och lätt att ha kontakt med. Informationen var tydlig och vi kände oss trygga genom hela affären. Försäljningen genomfördes smidigt och köpprocessen kändes korrekt och transparent. En pålitlig mäklare som vi rekommenderar.
Emil Dahlgren
Emil Dahlgren är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Emil Dahlgren har varit registrerad mäklare sedan 2021-09. Emil Dahlgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 163 omdömen med ett betyg på 4.8. Emil Dahlgren har haft 38 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
163 omdömen om Emil Dahlgren
Trevlig och ambitiös mäklare 👌
Snabb och smidig affär. Mitt första köp och jag kommer inte på några negativa saker. Otroligt hjälpsam och genuin. Skulle inte tveka vid nästa köp/sälj att ta Emil igen. Mvh Jocke
Emil har alltid vart hjälpsam med försäljningen av vår bostad.
Mycket nöjd med Emil som sålde vårt hus. Ärlig och rak och inga konstigheter!
Kan varmt rekommendera Emil. Seriös och pålitlig. Ger ett varmt intryck och är inte för ”säljig” så som jag upplevt vissa andra mäklare tidigare. Varit lätt att få kontakt med och har tagit sig tid att besvara alla frågor vi haft som köpare.
bra första träff och service genom försäljningen
Emil har varit lättillgänglig, professionell och lyhörd. Det har varit lätt att samarbeta, både när det gäller våran försäljning och köp av bostad samt att han har lyssnat på våra önskemål. Försäljning gick smidigt och kändes tryggt hela vägen! Rekommenderas varmt!
Bra och engagerad. Uppföljning och tydlighet
Jätteduktig och tillgänglig mäklare som kändes trygg att köpa hus genom!