Kunnig och ett bra bemötande. Bra upplägg där fastighetsbyrån samarbetar med en bank. Blir enklare och smidigare.
Emil Dahlgren
Emil Dahlgren är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Emil Dahlgren har varit registrerad mäklare sedan 2021-09. Emil Dahlgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.8. Emil Dahlgren har haft 25 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
61 omdömen om Emil Dahlgren
Från förta sms kände jag att det här var en mäklare för mig! Har tagit väl hand om hela processen och gett mig lugn och trygghet i bostadsköp. Enkel kontakt med bank osv, tar hand om och hanterar helheten. Är så glad och tacksam för Emils roll och prestation!
Seriös mäklare som ger ett sympatiskt intryck
Bra bemötande och alltid tillmötesgående. Lugn och trevlig.
Toppen bra allt funkade klockrent rekommendera varmt
Mycket förtroendegivande mäklare. Väl inlyssnande efter behov och önskemål. Kommunicerar löpande om säljläget och snabb återkoppling samt väldigt enkel att nå.
Bara bra trevlig uppdaterad stor tillgång vid försäljning .
Emil var väldigt professionell och hjälpte till med mycket. Det kändes tryggt att ha med honom att göra. Det han kunde ha gjort bättre är att berätta mer om lägenheten för att få oss att känna oss mer bekväma med köpet. Inför köpet så kändes det helt OK, men efter att vi hade pratat med säljaren under kontraktskrivningen så kändes helt fantastiskt. Så det hade varit bra om den känlsan hade förmedlats redan av Emil.
Proffsigt bemötande. Väldigt trevlig och tydlig, inga konstigheter alls.
Vi var mer än nöjda med Emil. Han gav ett seriöst och förtroendeingivande intryck. Dessutom behöll han lugnet och uppmuntrade oss när det krånglade med lånelöftet.