Hon kom hem till mig, Jag förvänta mig inte så mycket hon va glad o trevlig och gjorde ett bra jobb Jag tyckte att hon var tydlig med försäljningen Så jag förstod va hon sa och menad
Hanna Ringström
Hanna Ringström är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Hanna Ringström har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Hanna Ringström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 148 omdömen med ett betyg på 4.7. Hanna Ringström har haft 34 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
148 omdömen om Hanna Ringström
Vi är jättenöjda! Hanna har alltid varit snabb och proffsig!
Trevlig och påläst vid visningen. Lyhörd för mina önskemål om tidplan. Agerade snabbt när jag vill göra en snabb affär. Jag är väldigt nöjd med Hannas arbete i denna affär. //Per
Kunnig, proffsig och tydlig med mycket bra kommunikation och återkoppling.
Tack Andreas, kul att höra att du är nöjd med försäljningen :)
Hon var jätteduktig och var väldigt professionell och hon hade alltid svar på frågor som man hade inför köpet och även andra frågor man kunde ha om lägenhetsköpet. Hon var även snäll och hjälpte mig och ta kontakt med banken😊😊
Tack Theodor, vad kul att hör att du är nöjd! Grattis och lycka till med din nya bostad!
Super bra och väldigt professionell!
Tack, vad glad jag blir att höra att ni är nöjda med försäljningen! Tack för ett bra samarbete. /Hanna
Över förväntan! Engagerad, snabb och effektiv, även trevlig och har ett jätte fint och varmt bemötande.
Tack Nadia :) Vilket fint omdöme du lämnat, det värmer! Och tack själva för ett bra samarbete.
Vi har bara bott i Sverige i 6 år och vi är inte så insatta i hur inköpssystemet fungerar. Hon hjälpte oss mycket med reglerna i kontrakten och visade tålamod och samarbetsvilja, vilket vi uppskattar mycket och vi är tacksamma mot henne för att hon hjälpt oss att köpa den lägenhet vi ville ha. Vi tycker att hon är en utmärkt mäklare mellan köparen och säljaren och hade känsla för båda parters önskemål.
Tack Tamara, vad glad jag blir över att höra att ni är nöjda! Grattis till er nya bostad, den kommer att bli toppen för er familj :) /Hanna
Hanna har varit fantastisk som mäklare! Hennes engagemang och totala närvaro i försäljningen av fritidshus/lägenhet har varit ovärderligt! Tack ännu en gång Hanna för ditt stöd!
Tack själv för att jag har fått hjälpa er med försäljningen av både lägenheten och fritidshuset! Det värmer att höra att du är så pass nöjd. /Hanna
Hanna är lugn, erfaren och en jättetrevlig mäklare. Kan rekommendera henne varmt.
Tack Tobias! Lycka till med nya huset, ser fram mot att få se när allt är klart :)