Hanna Ringström

Hanna Ringström

Hanna Ringström är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Hanna Ringström har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Hanna Ringström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 200 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Ringström har haft 31 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

200 omdömen om Hanna Ringström

Sedan starten hos Reco 2023
Aino Lisbeth E
Irsta

Vi är nöjda med Hannas arbete och att vi kunnat samarbeta på ett bra sätt.

Patrik B
Köpte sitt hus med hjälp av Hanna Ringström en del av Fastighetsbyrån Västerås
Irsta

Hanna är en trevlig, hjälpsam och suverän mäklare. Jag kan varmt rekommendera henne!

Dan Marcus Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Ringström en del av Fastighetsbyrån Västerås
Malmaberg

Lyhörd och enkel att ha med att göra.

Aino Lisbeth E
Irsta

Trevligt bemötande och vi har blivit informerade på ett bra sätt.

Anders A
Gideonsberg

Påläst och klar och tydlig samt trevlig

Anna Ulrika Ingrid T
Södra Gryta

kunnig, gav bra värderingsråd. Tog egna initiativ och var tillmötesgående.

Junia C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Ringström en del av Fastighetsbyrån Västerås
City

Hanna överträffade förväntningarna vad gäller service, kommunikation och resultat. Jag rekommenderar henne starkt.

Nayna M
City

Hanna har haft gott bemötande och vi har kunnat föra bra dialog . Hon givit oss ett gott intryck samt förtroende, samtidigt som hon varit trevlig och har gett oss god vägledning . Hanna har också varit tillmötesgående. Hanna har återkopplat via telefon , SMS och mail. Hon är lyhörd och duktig i sitt arbete och har varit lätt att samarbeta med. Hanna har hjälpt oss i vår process till handling även då vi haft många frågor i processen . Då vi också SMS eller ringt Hanna under helg har vi har fått återkoppling. Hanna...

Mistry S
City

Hanna Ringström har varit lyhörd, lätt att samarbeta med, snabb att svara med mail/ sms när hon har missat samtal, tillmötesgående, proffsig och duktig säljare. Tackar för all hjälp vi får av henne. Mvh, Suresh Mistry.

Gustav E
Köpte sitt hus med hjälp av Hanna Ringström en del av Fastighetsbyrån Västerås
Hagaberg

Mycket bra, kompetent och transparent!