Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Kaspar Gran på Fastighetsbyrån i Västerås. Han är professionell, engagerad och tydlig i sin kommunikation genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en trygg och kompetent mäklare.
Kaspar Gran
Kaspar Gran är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Kaspar Gran har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Kaspar Gran har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 97 omdömen med ett betyg på 4.9. Kaspar Gran har haft 53 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
97 omdömen om Kaspar Gran
Jag blev bemött av bra och trevlig energi.
Kunnig på det han säger och gör, trevlig och bra bemötande. Nu är det bara att hoppas att han och hans kollegor lyckas med det dom säger.
Mycket trevlig kille, duktig på sitt jobb bra kontakt genom hela försäljningen. Rekommenderar starkt till andra
Mycket trevlig, serviceinriktad, kunnig och målinriktad.
Glad, positiv och trevlig. Lyhörd och flexibel. Hjälpte oss på bästa sätt att sälja vår lägenhet.
Mycket bra Trevlig och behaglig under hela processen
Mycket trevlig och professionell mäklare med ett lugnt, tålmodigt och lyhört bemötande. Trots att vi som säljare inte alltid var helt enkla att ha att göra med, kände vi oss väl omhändertagna genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Kunnig och förtroendeingivande mäklare. Kan varmt rekommendera Kaspar Gran.
Bra tillgänglighet, raka besked, vänligt bemötande