1.Vi blev mycket bra bemött av Max2. Vi hade ingen erfarenhet av mäklare men Max med sin vilja för jobbet gjorde det lätt3.Max är positiv och brinner för jobb
Max Niemi
Max Niemi är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Max Niemi har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Max Niemi har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.7. Max Niemi har haft 32 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
138 omdömen om Max Niemi
Max var trevlig och positiv och lätt att kommunicera med då han var lättillgänglig via både mail och telefon. Han svarade snabbt på alla frågor och informerade om varje steg i husköpsprocessen. Under kontraktsskrivningen förklarades dokumenten på ett tydligt sätt. Jag är mycket nöjd med Max som mäklare.
Vi har fått ett väldigt fint och proffsigt bemötande hela vägen. Då vi aldrig sålt något tidigare visste jag inte vad man skulle förvänta sig.Vi har ju bott här 42 år. Vi har fått enormt mycket hjälp och alltid med ett glatt humör även om han fått jobba riktigt mycket. Skulle varmt kunna rekommendera honom till andra säljare/MVH Maria
Han är en Faiter i den ekonomiska klimat som råder , han har ett bra omdöme
Max trevligt duktig vet hur hantera kunder
Han kändes tillgänglig och tillmötesgående. Väldigt trevlig!
Jag tyckte att vi fick ett bra och förtroende ingivande intryck av Max
Engagerad, höll oss underrättade hela tiden! Glad och trevlig!
Mycket bra bemötande på alla sätt
Trevlig och duktig mäklare! Skötte allt lätt och problemfritt :)