Max Niemi
Max Niemi är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Max Niemi har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Max Niemi har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 4.8. Max Niemi har haft 12 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 12 Läs vad Max Niemi
2021-01-26Verifierad kund
jag har sålt en lägenhet ,och bemötandet från Max Niemi på fastighetsbyrån i västerås var kanon ba
2021-01-13Verifierad kund
Han är bäst han sålde våra lägenhet mycket bra pris mer som jag trodde och hjälpa mig hur och skriva på alla papper tack för er och tusen tack för Max för allt. Nidham
2021-01-13Spontant omdöme
En mycket trevlig och kunnig mäklare, rekomenderas.
2021-01-11Spontant omdöme
Kunnig, hjälpsam, alltid kontaktbar. Skönt med den mäklaren vid försäljningen av dödsboets lägenhet.
2021-01-08Verifierad kund
Hej
vi sålde en lägenhet av Max mäklare, vi fick ett möte av honom för att organisera och fixa lägenheten därefter fick vi jätte fina bilder på våran lägenhet. Det var smidig och enkel och tog inte lång tid, mha Max sålde vi lägenheten jätte snabb mef den förväntade pris som vi önskat, så han är jätte duktig och hjälpsam och har bra kommunikation och når honom vilken tid som man vill. Det gick snabb och enkel med bra prissålde sin lägenhet med hjälp av Max Niemi en del av Fastighetsbyrån Västerås -
2020-12-21Verifierad kund
Sålt en bostadsrätt, förväntningarna uppfylldes och kan varmt rekommendera
2020-11-16Verifierad kund
Jag har sålt ett parhus mha Max Niemi
Max är en trevlig och duktig mäklare som visar stort engagemang. Slutpriset översteg mina förväntningar med råge. Jag är mycket nöjd.sålde sitt hus med hjälp av Max Niemi en del av Fastighetsbyrån Västerås -
2020-10-09Verifierad kund
Vänlig och rakryggad med hänsyn till förstagångs köpare med ett tillvägagångssätt så man känner sig säker och trygg i affären med ett bemötande av högsta professionalitet.
Alla tummar upp!köpte sin lägenhet med hjälp av Max Niemi en del av Fastighetsbyrån Västerås -
2020-10-08Spontant omdöme
Trevlig, kunnig och alltid tillgänglig Max Niemi!
2020-10-01Verifierad kund
Sålt ett radhus. Bra bemötande, lätt att få tag i ringer tillbaka. Får saker att hända, följer upp. Kunde ha pratat mer om innehållet i köpet då vi har en ganska hög hyra. Dem som köpte sa att dem hade tagit reda på vad hyran innehöll själva. Och det gjorde att dem köpte när dem fick läsa vad som ingick I hyran. Det skulle Max ha gjort bättre med de intresserade. I övrigt full pott.
sålde sitt hus med hjälp av Max Niemi en del av Fastighetsbyrån Västerås