Gentiana Murseli

Gentiana Murseli

Gentiana Murseli är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Gentiana Murseli har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Gentiana Murseli har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-12 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.9. Gentiana Murseli har haft 13 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2025-10 - 2026-06

18 omdömen om Gentiana Murseli

Monica N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gentiana Murseli en del av Fastighetsbyrån Västerås
Haga

Kan varmt rekommendera Gentiana - en toppmäklare helt enkelt!

Osama Mohamed Majed A
Sålde sitt hus med hjälp av Gentiana Murseli en del av Fastighetsbyrån Västerås
Bäckby

Jag är mycket nöjd med Gentiana Murseli och kan varmt rekommendera henne som mäklare. Hon har varit professionell, engagerad och lätt att få kontakt med under hela försäljningsprocessen. Jag kände mig trygg från början till slut och uppskattade verkligen hennes tydliga kommunikation, tålamod och stora kunnande. Tack vare hennes stöd och engagemang gick försäljningen smidigt och jag kände mig väl omhändertagen hela vägen. Stort tack för ett fantastiskt arbete!

Zainab A
Sålde sitt hus med hjälp av Gentiana Murseli en del av Fastighetsbyrån Västerås
Bäckby

Mohammad A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gentiana Murseli en del av Fastighetsbyrån Västerås
Haga

Fantastiskt bemötande! Som köpare kände jag mig otroligt trygg och väl omhändertagen av Gentiana genom hela processen. En helt suverän mäklare

Anna P
Norra Gryta

Mycket trevligt bemötande, både vid visning och under budgivning. Hon ingav ett stort förtroende för mig som köpare.

Kashif Ali C
City

Mycket professionell och engagerad mäklare. Tydlig kommunikation, snabb återkoppling och ett mycket bra stöd genom hela processen. Kan varmt rekommenderas!

Oht B
City

Vi är mycket nöjd med Gentiana som mäklare. Hon var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor under hela processen. Hennes tydliga kommunikation och positiva bemötande gjorde att vi kände oss trygg från början till slut. Gentiana visade stort engagemang, höll oss uppdaterad löpande och arbetade målmedvetet för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare.

Francisco S
Tegnérlunden

Vi hade en positiv upplevelse. Gentiana var kunnig, professionell och effektiv i sin roll. Hon besvarade alla våra frågor under visningen samt under hela budgivnings- och kontraktsprocessen. Jag skulle rekommendera henne som mäklare. Överlag var köpprocessen bra, men den kändes något stressig eftersom vi behövde ge ett svar inom en vecka.

Ernesto P
Köpte sitt hus med hjälp av Gentiana Murseli en del av Fastighetsbyrån Västerås
Eriksborg / Erikslund

mycket trevligt och hjälpsamt, toppen

Merima P
Köpte sitt hus med hjälp av Gentiana Murseli en del av Fastighetsbyrån Västerås
Eriksborg / Erikslund

Proffsigt bemötande, engagerad och kunnig mäklare. Alltid lätt att nå.