Gentiana Murseli

Gentiana Murseli

Gentiana Murseli är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Gentiana Murseli har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Gentiana Murseli har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-12 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 5.0. Gentiana Murseli har haft 6 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.

2025-10 - 2026-02

7 omdömen om Gentiana Murseli

Sin Wai L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gentiana Murseli en del av Fastighetsbyrån Västerås
Bäckby

Vi är väldigt nöjda med Gentianas arbetsinsats. Hon är engagerad och hjälpte oss på många olika sätt genom hela försäljningen. Hon alltid höll oss uppdaterad och vi känner oss alltid välbemött.

Marco A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gentiana Murseli en del av Fastighetsbyrån Västerås
Bäckby

Jag är otroligt nöjda med hela försäljningsprocessen. Från första mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. All kommunikation var tydlig, snabb och professionell. Engagemanget och drivkraften märktes verkligen och gjorde stor skillnad för slutresultatet. Kan varmt rekommendera!

Samira M
Råby

Detta var mitt första bostadsköp och jag var nervös, som vanligt. Men Gentiana hjälpte mig väldigt noggrant och jag kände inte alls samma oro som innan. Hon är tydlig och lägger ner mycket arbete för att båda parter ska bli nöjda. Jag är mycket nöjd med hennes insats och upplevde köpet som tryggt. Tackar henne så mycket ❤️🌸

Wahe D
Råby

Gentiana är absolut bästa mäklaren jag har träffat Hon har tålamod Hon kämpar för kundens bästa Hon är bara talang Stort tack Walle

Dominika Monika S
Klockartorpet

Jag har haft en otroligt positiv upplevelse av att arbeta med Gentiana Murseli Hon är professionell, engagerad och väldigt lyhörd genom hela processen. Från första kontakt kände jag mig trygg, väl informerad. Gentiana är tydlig i sin kommunikation, snabb på återkoppling och noggrann med detaljer. Hon förklarar varje steg på ett lugnt och pedagogiskt sätt, vilket gör att man känner sig säker även i beslut som annars kan kännas stora och komplexa. Det märks tydligt att hon brinner för sitt arbete och verkligen vill kundens...

Jana T
Klockartorpet

Har pga min frånvaro under ärendets gång inte träffat Gentiana , det har mitt ombud gjort, bara pratat i telefon . Mitt intryck var, vänlig, tillmötesgående, kunnig och erfaren. Mycket sympatisk kvinna som jag kände direkt förtroende för. Mitt ombud rekommenderade henne och jag kan bara instämma. Hälsningar Jana Tykoson

Mohammad A
Skrev om Gentiana Murseli en del av Fastighetsbyrån Västerås

Gentiana är en riktigt bra mäklare och det är alltid lätt att få tag på henne. Hon har varit väldigt hjälpsam och allt har fungerat utmärkt genom hela processen.

Gentiana M gillar detta