Disa Nygren Selldén

Disa Nygren Selldén

Disa Nygren Selldén är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Disa Nygren Selldén har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Disa Nygren Selldén har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.8. Disa Nygren Selldén har haft 37 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

57 omdömen om Disa Nygren Selldén

Sedan starten hos Reco 2021
Mikael S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Disa Nygren Selldén en del av Fastighetsbyrån Västerås
Odensvi

Kunnig ger bra avvägda råd om marknaden vad som är rimligt vid en försäljning

Katerina V
Sålde sitt hus med hjälp av Disa Nygren Selldén en del av Fastighetsbyrån Västerås
Gäddeholm

Disa och en varm person och man känner att hon tar sig tid att lyssna. Man är välbemött. Disa är mycket professionell. Den tiden hon la på oss, la hon också på våra potentiella interessenter. Sedan har marknadsläget inte varit helt lätt så det tog tid och var inte helt lätt att få bostaden sålt. Disa har tålmodigt diskuterat med alla intressenter och till slut lyckades få till en försäljning vilket vi blev mycket glada över.

Angelica I
Hökåsen

Helt fantastisk mäklare som fick oss att känna oss trygga genom hela vår försäljning. Lyckades dra i trådar och sälja vår bostad för mer än vad vi förväntade oss, utan att ens lägga ut den på hemnet. Proffsig, vänlig och jordnära. Kommer absolut välja Disa igen vid eventuella kommande bostadsaffärer.

Johanna H
Köpte sitt hus med hjälp av Disa Nygren Selldén en del av Fastighetsbyrån Västerås
Gäddeholm

Vi fick ett vänligt och personligt bemötande. Alla våra frågeställningar besvarades snabbt och utförligt. Allt som allt så upplevde vi att det blev ett väldigt tryggt och välordnat köp av vårt nya hus.

Linda B
Skultuna

Fint bemötande. Förväntningarna var att få till en snabb försäljning av huset då vi hade ett nytt boende på gång. Det levde hon upp till. Lätt att få tag på via telefon/mail/sms närsomhelst det behövdes. Uppdaterade mig hela tiden vad som hände/var på gång. Påläst/kunnig kring funderingar som dök upp. Vid budgivning bra att rådfråga/måla upp olika scenarier kring hur jag kan tänka. Överlag mycket nöjd med Disa som min mäklare.

Maja N
Skultuna

Bra kommunikation och lätt att få tag i.

Jessica E
Hökåsen

Disa har bemött oss med en ängels tålamod , mycket humor och alltid med ett glatt humör. Hon har dessutom gett oss mycket bra tips och råd genom hela husförsäljningen. Hon är empatisk och tar hänsyn till ens situation och svarar alltid på frågor och funderingar. Tack för all hjälp! MVH Jessica och Leif.

Ercan A
Norra Gryta

Generellt var hon jättetrevligt och affären gick smidigt till.

Gulizar A
Norra Gryta

Hon var väldigt lyhörd och berättade om objektet. Hon gav oss den information vi behövde. Tydlig och väldigt trevligt bemötande. Affären gick smidigt till och allt kändes väldigt lätt och det var tack vare henne. DISA ÄR EN JÄTTEBRA MÄKLARE som förstår sina kunder!

Helena M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Disa Nygren Selldén en del av Fastighetsbyrån Västerås
Skiljebo

Tillmötesgående, inlyssnande, professionell