Rebecca Jansson

Rebecca Jansson

Rebecca Jansson är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Rebecca Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Rebecca Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 395 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Jansson har haft 84 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

395 omdömen om Rebecca Jansson

Sedan starten hos Reco 2017
Lars Mikael E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Jansson en del av Fastighetsbyrån Västerås
Blåsbo

Rebecca är duktig, välutbildad, påläst och har koll på allt runtomkring försäljning av bostad.

Ashley M
Lillhamra

We purchased a house from her and were very happy.

Thomas L
Barkarö

Bra och trevligt bemötade och väldigt service-minded. I stora hela en mycket positiv upplevelse

Gunilla B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Jansson en del av Fastighetsbyrån Västerås
Blåsbo

Trevligt bemötande och snabb enkel hantering. Tillgängligheten mycket bra.

Bertil Johannes L
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Jansson en del av Fastighetsbyrån Västerås

En professionell mäklare som med lugn och professionalism tog sig an vår bostadsförsäljning till en trygg affär.

Andrea Charlotte Chandni E
Barkarö

Nöjda med första mötet. Återkoppling och uppdatering om hur det går, vad som är gjort osv är vi inte nöjda med. Fick jaga återkoppling många ggr.

David Nils E
Norra Gryta

Rebecca hade ett väldigt proffsigt bemötande och inte så på som jag har känt att andra mäklare har varit. Väldigt påläst om huset och svarade på alla våra frågor och gav en trygg känsla under affärens gång.

Larisa K
Pettersberg

Rebecca är mycket proffesionell och pålitlig.

Lina Kristina D
Norra Gryta

Professionell, saklig och kunnig ! Ingav trygghet genom hela affären.

Maria Pernilla F
Vetterstorp

Hon är snabb, effektiv, smidig och pålitlig. Det här är min andra fastighetsaffär med henne och båda gångerna har hon lyckats sälja snabbt och effektivt. Högsta betyg från mig.