Fastighetsbyrån Alingsås

Fastighetsbyrån Alingsås

4.8 / 5 baserat på 2072 omdömen
Välkommen till Alingsås mest anlitade mäklare - Fastighetsbyrån! Alingsås är känd som en mysig trästad med massor av natur och närheten till Göteborg. Vi har vårt kontor centralt på Lilla torget bland alla caféer och butiker, och vi mäklare är ett team som alla har lång erfarenhet och ett nytänk när det kommer till mäklarbranschen.

Med oss får du garanterat en effektiv och trygg affär. Vi anpassar affärerna efter varje individ och finns med dig både före, under och efter bostadsbytet. Oss kan du alltid fråga om råd. Varmt välkommen!

Utmärkelser

2072 omdömen om Fastighetsbyrån Alingsås

Sedan starten hos Reco 2013
    2023-03-26 Verifierad kund
    En säljare i toppklass! Sålde efter första visningen. Ska du sälja i Alingsås området är Felix den mäklare ni behöver och söker!
    2023-03-25 Verifierad kund
    Bästa mäklaren jag jobbat med och ska ni köpa / sälja något i Alingsås-området så rekommenderar jag Felix starkt!
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Viktoria Bernerek  en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
    2023-03-24 Verifierad kund
    Otroligt bra o proffsigt skött, stöttat mig då jag har haft svårt att komma till beslut.
    Har hela tiden informerat mig om ju situationen ser ut.
    Bästa tänkbara, så otroligt proffsigt.
    2023-03-24 Verifierad kund
    Bra bemötande, lyhörd och mån om att ge korrekt information. Har varit väldigt tillmötesgående mot oss som köpare då vi ville ha en snabb affär (gör dessutom gott kaffe😜)
  • Henrik Ä
    sålde sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-03-24 Verifierad kund
    Klockren, påläst saklig och väldigt kunnig
    På en skala 1-5 får han en 10
    Mycket nöjda
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Viktoria Bernerek  en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
    2023-03-23 Verifierad kund
    Vi blev väldigt bra bemöta tycker det var en bra visning förväntningarna uppfylldes till fullo rekommenderar jag gärna till andry
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Louise Segergren en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    • Noltorp
    2023-03-22 Verifierad kund
    Det var perfekta. Enkelt och allt var klar. Bra visnings tid. Möte med lägenhet ägare och kontraktskrivning var också enkelt och helphull
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Louise Segergren en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-03-21 Verifierad kund
    Korrekt och proffesionellt bemötande, precis vad jag förväntade mig
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Borg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    • Noltorp
    2023-03-19 Verifierad kund
    Gott bemötande och löste visning med kort varsel, kontraktsskrivning närmre oss, vi är väldigt nöjda!
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Annie Majlöf en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
    2023-03-17 Verifierad kund
    Vi är supernöjda med Annie som vår mäklare. Hon är professionell och genuin mot båda parter. Riktigt bra mäklare som har vart snabb på att svara och hjälpa oss med de frågor vi har. Allt har vart tydligt från start, väldigt strukturerad. Har känts väldigt tryggt att gå igenom köpet utav vår bostad med Annie, lyhörd, trevlig och kunnig mäklare. Proffsigt!
    2023-03-15 Verifierad kund
    Louise har ett lätt sätt, positiv, lätt för att kommunicera, informativ. Hon har inte varit påstridig eller " efterhängsen" det var vi som kontaktade henne när det var dags att ta tag i försäljningen i ett senare skede. Vi förväntade oss att bli ledda i detta eftersom vi inte sålt på länge. Fastighetsbyråns koncept med alla steg underlättar. Louise har kontaktat och informerat inför nästa steg. Louise har genomfört försäljningen på ett mycket bra sätt, vetat när det är dags att annonsera, fler visningar, vad som gäller med budgivning då vi var rädda att första budet var för lågt men fick förklarat för oss hur hon tänkte. En bra mäklare inte påstridiig men klar, bestämd och tydlig i sitt uppdrag.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-03-11 Verifierad kund
    Väldigt bra och fin mäklare. Jordnära och lätt till skratt. Vill man ha en mäklare som tänker på andra före jaget så är det han ni ska kontakta.

Rasmus ä, fortsätt att vara dig själv och de du gör.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Viktoria Bernerek  en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
    2023-03-09 Verifierad kund
    Proffsig, tydlig och trevlig!
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Hanna Alavik en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
    2023-03-09 Verifierad kund
    Bäst 7 dagar I veckan.Trevlig påläst kunnig.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Annie Majlöf en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
    • Sydöstra Vårgårda
    2023-03-02 Verifierad kund
    Saklig, effektiv och hög servicenivå. Professionellt agerande rakt igenom hela processen.
  • köpte sitt hus med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-02-28 Verifierad kund
    Rasmus har sedan dag 1 varit väldigt positiv och hjälpsam. Jag och min man känner stort förtroende för hans kompetens och bemötande under köpet av vår nya bostad. Vi känner oss väldigt trygga med honom och vet att vi alltid kan höra av oss om det dyker upp frågor. Ett stort plus är bemötandet av vår 2 åriga dotter, som varit med i hela processen. Vi har aldrig känt att hon inte varit välkommen, utan precis tvärt om vilket värmer.
  • sålde sitt hus med hjälp av Anna Larsson en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-02-27 Verifierad kund
    Hon "tog hand" om oss på ett professionellt och trevligt sätt och har hittills ordnat allt bra.
  • köpte sitt hus med hjälp av Anna Larsson en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-02-27 Verifierad kund
    Anna har varit inlyssnande och engagerad i vår första bostadsaffär. Besvarat våra frågor i lugn och ro, alltid på ett professionellt sätt och med en trygg och vänlig inställning.

Tack vare Annas insats landade vi i en affär som kändes bra för både oss köpare och för säljarna. Det är känslan vi vill ska sitta i väggarna när vi landar i vårt nya boende!

Vi är så glada och tacksamma!
  • köpte sitt hus med hjälp av Anna Larsson en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-02-26 Verifierad kund
    Anna är bäst, allt gick toppen!
    2023-02-26 Verifierad kund
    Bra bemötande, proffsig, kunnig och trevlig!
  • sålde sitt hus med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    • Lövekulle/skår
    Vi är oerhört imponerade av Rasmus Broberg
    som på ett sakkunnigt trevligt och kunnigt sätt
    förmått att genomföra fastighetsaffären
    med finurlighet och glädje för de inblandade parterna
    i tider som dessa. Vi kommer att sakna alla trevliga
    insiktsfulla samtal med ditt glada positiva sätt
    att klura ut bästa lösningar i en gungig tid
    TACK RASMUS Björn och Elsy. Marianne Leuchovius
    2023-02-22 Verifierad kund
    Trevlig och snabb på att svara, tydlig när det kommer till både priser och nya händelser. Påläst om bostaden under visningen.
    • Eriksberg
    2023-02-22 Verifierad kund
    Rasmus hjälpte oss med vårat första köp utav bostad och allting sköttes exemplariskt.
  • sålde sitt hus med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-02-20 Verifierad kund
    Rasmus sålde vårt radhus i tider där det var svårt att sälja. Han har bra kontakt med säljare och informerar kontinuerligt hur det går i processen. Han är tillgänglig ofta och det är inga problem att få kontakt med honom. Vi är så nöjda!
    • Sydvästra Vårgårda
    2023-02-18 Verifierad kund
    Så här långt finns inget att klaga på.
    Trevligt, proffsigt bemötande.
    Nu är vi bara halvvägs i processen så kanske för tidigt att ge det slutgiltiga omdömet.
    //Anders
    2023-02-14 Verifierad kund
    Trevligt bemötande bra information en fin visning, mina förväntningar är uppfylld samt att Louise har många trevliga kollegor. // Anders
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Borg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-02-14 Verifierad kund
    Affären gick smidigt och vi hade den kontakten vi behövde. Felix slutförde inte affären pga semester.
    Bästa sätt, höga & bästa upplevelse, 5 plus
  • sålde sitt hus med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-02-12 Verifierad kund
    Johan har ett underbart bemötande och kommunicerar allt som händer på ett väldigt bra sätt.
    Kom inte upp till förväntningarna prismässigt men övrigt ett proffsigt utförande.
    Tycker att Johan gjort ett bra jobb och styrt oss åt rätt håll under försäljningsprocessen.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Segergren en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-02-12 Verifierad kund
    Louise har under hela processen varit snabb på att återkoppla, kommit med kreativa lösningar och vi har känt oss helt trygga under hela processen. Full pott 5 av 5 kommer anlita även vid nästa tillfälle.
    2023-02-11 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och ett positivt intryck av honom. Väldigt hjälpsam
    2023-02-06 Verifierad kund
    Felix Borg är en alert, humoristisk och samtidigt seriös mäklare. Fellix var alltid väl förberedd och mån om att allt ska bli bra både för köpare och säljare. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare.
    Mvh Susann
    2023-02-06 Verifierad kund
    Rasmus är proffsig i sin yrkesroll, men på ett jordnära sätt.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-02-06 Verifierad kund
    Mycket engagerad och grym mäklare, en riktig klippa!
  • Fredrik L
    sålde sin lägenhet med hjälp av Felix Borg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    • Kullingsberg
    2023-02-03 Verifierad kund
    Kompetent, tillgänglig och professionell.
  • sålde sitt hus med hjälp av Robert Larsvik en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    • Mariedal
    2023-02-03 Verifierad kund
    Robert och Fastighetsbyrån har levt upp till och överträffat mina förväntningar. Trots motgångar marknadsmässigt och en utdragen process har Robert under hela resan inte gett vika på att hålla en hög nivå hela vägen.
    Robert har hela tiden varit lyhörd och i dialog med oss rådgivit och visat på rutin och erfarenhet!

Jag skulle inte tveka att använda mig utav både Robert och fastighetsbyrån igen!
    2023-01-31 Verifierad kund
    Allt har flytit på snabbt och informativt och alltid snabba svar.
    2023-01-26 Verifierad kund
    Felix stöttade mig genom hela husförsäljningen på ett mycket fint sätt. Han är engagerad, kunnig och mycket trevlig.
    Jag är så nöjd med mitt val av mäklare och rekommenderar honom varmt!
  • sålde sitt hus med hjälp av Anna Larsson en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    • Bolltorp
    2023-01-25 Verifierad kund
    Anna är proffsig, kunnig och väldigt engagerad. Vi "klickade" direkt och hon möter möter oss alltid med ett stort leende!
  • Jonas K
    sålde sitt hus med hjälp av Anna Larsson en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    • Bolltorp
    2023-01-25 Verifierad kund
    # Proffsigt bemötande. Lyssnar på kundens önskemål och tar del av fastighetens historia och värden.
    # Med tanke på rådande omständigheter så blev det i princip omöjligt att sälja en fastighet. Men med en kreativ och lyhörd mäklare (och mäklarkollegor) som scannade av andra köpsugna kunders husdrömmar så fick vi till en affär trots noll intresse på visningsdagarna.
    # Engagerad - Lyhörd - Kunnig - Erfarenhet = Nöjd kund
  • köpte sitt hus med hjälp av Robert Larsvik en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-01-24 Verifierad kund
    Trevlig och korrekt mäklare.
    2023-01-20 Verifierad kund
    Oscar är mycket professionell, väl påläst på objekten, kunnig med god känsla och gott bemötande.
  • sålde sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-01-19 Verifierad kund
    Med godkänd bemött!att vi skulle få hjälp och det blev så!försäljningen väl godkänd!!
  • sålde sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-01-19 Verifierad kund
    Bemötande var helt ok. Det svåra var väl att hitta ett nytt hus som vi gillade och låg bra till i pris. Resten löste sig med hjälp av Oskar till våran belåtenhet.
    2023-01-19 Verifierad kund
    Inlyssnande, inkännande, lyhörd, ärlig, tydlig, vänlig, nyfiken, observant på kundens önskemål, respektfullt bemötande av både kund/köpare och säljare. Oskar är en mäklare som bjuder på sig själv och har en varm och generös personlighet.
    Våra förväntningar var att bli bemött med respekt och tydlighet. Oskar levde upp till våra förväntningar 100% och mer därtill👍
    2023-01-14 Verifierad kund
    Felix är trevlig, snabb och professionell. Kan varmt rekommenderas.
    2023-01-13 Verifierad kund
    Bästa mäklaren vi har haft . Förtroendeingivande och mycket trevlig
  • köpte sitt hus med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    2023-01-09 Verifierad kund
    Bra bemötande.
    Lätt att prata med.
    Snabb återkoppling.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Hanna Alavik en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
    • Centrala Herrljunga
    2023-01-05 Verifierad kund
    Hanna är mycket bra 7 dagar I veckan.8
    2023-01-02 Verifierad kund
    Felix ger ett tryggt och proffsigt intryck, detta är andra gången som vi tar hjälp av honom att sälja vår bostad. Vi rekommenderar Felix varmt!