Fastighetsbyrån Alingsås

Fastighetsbyrån Alingsås

• BadgeThirteenYears
3 136
Ring 0322-170 25 Dela

Välkommen till Alingsås mest anlitade mäklare - Fastighetsbyrån! Alingsås är känd som en mysig trästad med massor av natur och närheten till Göteborg. Vi har vårt kontor centralt på Lilla torget bland alla caféer och butiker, och vi mäklare är ett team som alla har lång erfarenhet och ett nytänk när det kommer till mäklarbranschen....

3136 omdömen om Fastighetsbyrån Alingsås

Sedan starten hos Reco 2013

Nilla P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Centrum

Världens bästa Rasmus Broberg !!!

Kerstin L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Viktoria Bernerek  en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

Jättefint bemötande. Lyssnande och flexibel. Mycket proffsig!

Ingemar L
Sollebrunn Med Omnejd

Kunnig, vänlig, agerar snabbt på alla önskemål. Ledde oss till ett fint köp på kort tid.

Marie Susanne A
Köpte sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Långared / Loo Med Omnejd

Oscar har varit väldigt hjälpsam och tillmötesgående på alla sätt. Han ställde upp och ordnade visning när det passade oss, och han har varit på tårna att hjälpa oss med våra frågor. Han har engagerat sig mer än jag förväntat mig av en mäklare under semestertider, och allt har gått väldigt smidigt. Trygg, kompetent och förtroendeingivande!

Simon L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Örtenholm en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Ingared

Superbra! Kunnig, proffsig och tillgänglig.

Jörgen E
Sålde sitt hus med hjälp av Viktoria Bernerek  en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

Viktoria har på ett professionellt och kompetent sätt hjälpt oss vid försäljningen av vår fastighet. Jag kan absolut rekommendera Viktoria.

Anna H
Köpte sitt hus med hjälp av Stefan Nilsson en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Stadsskogen

Mycket kommunikativ och kompetent mäklare

Monica Tjärnefalk H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Segergren en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Tuvebo

Försäljningen gick över förväntan snabbt.

Stig K
Köpte sitt hus med hjälp av Tamara Quitz en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Herrljunga

Det kändes väldigt bra, redan när vi kom på visningen till Korsbol. Hon var trevlig och välkomnande och förklarade lite innan vi gjorde vår runda i husen. Vi lade vårt bud och hon förklarade gången vid budläggning och hur vi håller kontakt. Kontraktsskrivningen i Alingsås gick jättebra och vi fick en bra stund tillsammans med både Tamara och säljaren. Hon gav oss god tid att tillsammans med henne gå igenom kontraktsskrivningen.

Lars J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Viktoria Bernerek  en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

Viktoria var väldigt kompetent och professionell när det kom till att sälja min fastighet. Jag kan varmt rekommendera Viktoria.

Anna L
Ingared

Vi är oerhört nöjda med Niklas! Han är hjälpsam och engagerad och lätt att komma i kontakt med. Han lägger det där lilla extra för att allt ska bli så bra som möjligt. Kommer definitivt att anlita Niklas igen om en ny försäljning skulle bli aktuell!

Alexandra L
Södra Herrljunga

Trevlig och sakkunnig. Återkopplade snabbt vid frågor.

Susanne B
Sålde sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Stockslycke

Oscar har varit inlyssnande, tillmötesgående och proffsig. Han har haft tålamod och svarat på (dumma) frågor från mig utan att döma, varit förstående. Jag upplever Oscar som pålitlig och han återkopplar snabbt vid kontakt. Oscar är också bra på att förklara och är tydlig så man förstår. Han fick hejda min sambo när han ville rusa vidare i försäljningen och lite sätta ner foten, vilket lyckades 😅 Jag tycker Oscar är grym!

Daniel H
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Birkmar en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Bälinge

En trevlig kille med väldigt stort kunnande inom området. Han är väldigt serviceminded och har hjärtat på rätt plats. Det blev en enkel och smidig affär

Tim H
Södra Herrljunga

Trevlig, sakkunnig, svarade snabbt på frågor och var inte rädd att få be återkomma med korrekt svar

Christina H
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Birkmar en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Bälinge

trevlig omtänksam och tänker på både säljare o köpare.

Anders H
Noltorp

Proffsig, duktig och trevlig 5/5 😊

Lena H
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Birkmar en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Bälinge

Johan är trevlig i sitt bemötande. Tydlig i sin kommunikation. Engagerad mäklare, återkopplar vad som sker i alla steg. Helt enkelt en toppen mäklare som har gjort att jag känt mig trygg i försäljningen av mitt hus.

Sören H
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Birkmar en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Bälinge

Johan är trevlig och hjälpsam på alla sätt vi fick ett bra förtroende för honom. Han var kunnig och svarade bra på våra frågor. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare

Anders K
Köpte sitt hus med hjälp av Viktoria Bernerek  en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

En mäklare med lång erfarenhet som gör ett fantastiskt jobb! Supernöjd med hela processen.

Helena N
Västra Vårgårda

Viktoria var proffsig i sitt bemötande emot oss. Snabb och engagerad. Vi kände oss trygga och nöjda med affären.

Marie B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Borg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Centrum

Bra , informativt o effektivt bemötande.

Monica F
Centrala Vårgårda

Viktoria uppfattar precis hur man vill ha det och lägger ner sin själ för att det ska bli verklighet. Hon är ett riktigt proffs och det märks att hon älskar sitt jobb. Kan inte bli bättre 👌

Ingegerd E
Centrala Vårgårda

Viktoria har alltid ett vänligt bemötande. Hon är lugn och saklig och upplevs som en engagerad mäklare som alltid svarar snabbt på mail och telefon. Hon är otroligt trevlig och jag skulle absolut rekommendera henne.

Bibigol H
Centrala Vårgårda

Vi har haft ett gott och smidig samarbete med Viktoria..

Farzad F
Köpte sitt hus med hjälp av Niklas Örtenholm en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Östra Ängabo

Trevlig, lyhörd proffesionell, stort tack till Niklas.Ö för all hjälp, du är en klippa 🙏Hälsningar Farre,Gulli & Chloé.

Elin L
Köpte sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Anten/degebo/granvattnet

Bästa mäklaren vi har haft att göra med! Informativ, noggrann och trevlig.

Yvonne G
Ingared

Mycket nöjd har verkligen gjort allt för min försäljning av lägenheten 👍 Klara o bra besked är ett proffs

Golrokh R
Köpte sitt hus med hjälp av Niklas Örtenholm en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Östra Ängabo

Han är hjälpsam och trevlig tycker jag☺️

Åsa E
Centrum

Det är min man som haft den mesta kontakten med Johan. Vi tycker att han är mkt tillmötes och skött försäljningen av vårt radhus på ett förträffligt sätt.

Peter S
Centrum

Påläst, kunnig och ett trevligt bemötande

Ronnie E
Centrum

Tydlig och rak och samt alltid återkopplande

Stig W
Sålde sitt hus med hjälp av Niklas Örtenholm en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Östra Ängabo

Niklas har har hanterat processen från värderingen av huset hela vägen till budgivning och kontraktsskrivning på ett professionellt sätt. Det som också är mycket viktigt är kommunikationen fram till försäljningen vilket jag har upplevt att Niklas hanterat föredömligt.

Henrik E
Hemsjö

Proffsigt, tillmötesgående och väldigt lugn.

Karin L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Louise Segergren en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Tuvebo

Bra bemötande, tydligt information genom hela processen. Genomgången vid kontraktsskrivning var tydlig och professionell. Louise återkopplar snabbt på olika frågeställningar. Vi är mycket nöjda.

Erika S
Hjälmared

Mycket trevlig! Tillgänglig på telefon och lyhörd för frågor. Varma rekomendationer.

Peter D
Sålde sitt hus med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Kavlås

Rasmus är svinbra! Jag är väldigt nöjd med hur han hanterade försäljningen av mitt hus.

Josefine J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Stadsskogen

Trevlig och förstående. Professionell!

Pontus L
Hemsjö

Otroligt bra. 10 av 10 i betyg.

Louise K
Hemsjö

Otroligt trevlig, jordnära och proffsig och seriös i sin mäklarroll. Hela tiden närvarande, återkopplande och drivande framåt.

Zaid A
Prästeryd

Han är professionell i sitt arbete, vet vad han gör, är samarbetsvillig, tar alltid kontakt och lägger ner mycket arbete.

Kenneth A
Hjälmared

Trevlig,kunnig och mycket hjälpsam. Absolut inget att klaga på.

Theodor P
Gräfsnäs

Vi känner Johan Gedda tidigare och han hjälpte oss med flera affärer. Om jag skulle sätta poäng på en 10 siffriga skala , så skulle sätta 11 poäng! Jag är glad att och 100% nöjd att ha honom som fastighets mäklare!!!

Ann-Marie S
Sålde sitt hus med hjälp av Felix Borg en del av Fastighetsbyrån Alingsås

Härlig person, glad o intresserad och mycket hjälpsam. Håller kontakt under försäljning oavsett vad som händer. Ger tydlig information. Vi är mycket nöjda

Göran S
Sålde sitt hus med hjälp av Felix Borg en del av Fastighetsbyrån Alingsås

Trevlig tillmötesgående tar alltid kontakt både när något sker eller för att höra hur vi tänker

Milla B
Köpte sitt hus med hjälp av Felix Borg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Östra Ängabo

Felix var trevlig och kunnig och fått svar till frågor snabb på visningen. Han har varit hjälpsam och professional, påminnat oss om sakerna som vi behövar göra och snabb att svara när det behövs!

Mats P
Tuvebo

Väldigt trevlig och kunnig. Louise var också snabb i respons och dialog, vilket jag speciellt uppskattar.

Jonatan W
Köpte sitt hus med hjälp av Felix Borg en del av Fastighetsbyrån Alingsås

Kunnig, tillmötesgående, flexibel.

Anette B
Kavlås

Toppenkille. Allt gick enkelt snabbt och smidigt tack vare Johan. Han förklarar och ser till att man hänger med i processen och svarar gärna på alla frågor. Han hjälper till med precis allting.

Einar S
Östra Ängabo

Felix var toppen under hela förloppet med att sälja vårat radhus. En engagerad mäklare som lyckas med konsten att få sålt snabbt och till rätt köpare.