Fastighetsbyrån Alingsås

• BadgeTwelveYears
2 930
4.8
Ring 0322-170 25 Dela

Välkommen till Alingsås mest anlitade mäklare - Fastighetsbyrån! Alingsås är känd som en mysig trästad med massor av natur och närheten till Göteborg. Vi har vårt kontor centralt på Lilla torget bland alla caféer och butiker, och vi mäklare är ett team som alla har lång erfarenhet och ett nytänk när det kommer till mäklarbranschen....

2930 omdömen om Fastighetsbyrån Alingsås

Sedan starten hos Reco 2013

Felix B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Örtenholm en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Östlyckan

Niklas bemötte oss på ett mycket professionellt och glatt sätt, och svarade mycket bra på alla våra frågor. Han hade bra koll på allt som gällde lägenheten och allt däromkring

Amra B
Köpte sitt hus med hjälp av Viktoria Bernerek  en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

Otroligt ödmjuk och lätt att jobba med. Alltid tillgänglig och otroligt sammarbetsvillig. Trots att det kommer käppar i hjulet så hittar hon lösningar. Vi har både sålt och köpt via Viktoria och kommer fortsätta med henne för framtida värderingar osv :)

Ellinor E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Örtenholm en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Östlyckan

Niklas är proffesionell, väldigt kunnig och lösningsorienterad. Grymt bemötande och alltid glad. Precis en sån mäklare man vill ha. Kan helhjärtat rekommendera Niklas Örtenholm.

Otto G
Köpte sitt hus med hjälp av Niklas Örtenholm en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Nolby

Niklas was very accommodating and approachable. The process felt smooth and professional.

Claudia H
Köpte sitt hus med hjälp av Niklas Örtenholm en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Nolby

Lugn och hjälpsam mäklare som jag kan rekommendera

Hans Erik S
Sålde sitt hus med hjälp av Tamara Quitz en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Herrljunga

Tamara uppfyllde ALLA mina förväntningar Hon hade en mycket sympatisk och positiv inställning till att genomföra försäljningen på et8t för både mig och köparen bra och förtroendegivande sätt! Hennes genomgång av Alla olika dokument och handlingar gjordes på ett lugnt och pedagogiskt väl genomtänkt sätt uan att Vi behövde känna oss stressade eller pressade att fatta några ev.förhastade beslut. Hon hjälpte till att skapa en fötroendefull och tilllitsfull stämning för oss alla och hon uppskattade mina hembakade bullar vid...

Elin L
Sålde sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Kvarnabo

Lyhörd och informativ! Hela processen kändes väldigt trygg med Oscar.

Bilal G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Stadsskogen

"Min erfarenhet av Rasmus Broberg på Fastighetsbyrån Alingsås är enastående positiv. Han är en proffsig, trevlig och resultatinriktad mäklare. Rasmus var lyhörd, hade utmärk kommunikation och skötte både förhandling och administration briljant. Han gav mig ett toppresultat och gjorde hela processen lätt och trygg. Varmt rekommenderad!"

Henrik E
Sålde sitt hus med hjälp av Niklas Örtenholm en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Nolby

Mycket trevlig och hjälpsam genom hela processen, kan varmt rekommendera Niklas!

Tyra E
Köpte sitt hus med hjälp av Tamara Quitz en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Herrljunga

Extremt proffsig och alltid tillgänglig, höll bra kontakt mellan oss och säljaren!

Magnus B
Centrum

Niklas beskrev försäljningsprocessen på ett pedagogiskt vis och förklarade förutsättningarna på bostadsmarknaden så att förväntningarna hamnade rätt. Han var aktiv och tog regelbunden kontakt för uppdateringar.

Monika V
Sålde sitt hus med hjälp av Niklas Örtenholm en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Nolby

Lyhörd, hjälpsam, trevlig o vänlig. Professionell och kompetent, rekommenderas varmt!

Harriet K
Centrum

Trevlig och hjälpsam. Ser framemot att fullfölja affären.

Maria C
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Hemsjö

Trevlig mäklare som tar sig tid och tålmodigt svarar på alla frågor man kan ha. Hjälpte oss också aktivt att hitta rätt när marknaden inte riktigt hade det vi sökte. Väldigt lösningsorienterad!

Inga-Lill S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Segergren en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Östlyckan

Louise Segergren bokade snabbt ett första möte i hemmet. Höll sedan i alla trådar och åtgärder. Hon var väldigt tillgänglig och svarade omgående på meddelanden. Hon återkopplade omedelbart reaktionerna efter visningarna och besked från eventuella köpare. Louise upplevdes bemöta och tillvarata min intressen som säljare och som strategisk. Jag uppskattade att hon var rak och tydlig i sitt sätt att kommunicera på. Med utgångspunkt från det aktuella läget på bostadsmarknaden och bostadsområdet gick försäljningen snabbt. Det...

Herman A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Centrum

Fantastiskt! En helt otrolig mäklare!

Hanna H
Köpte sitt hus med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Ingared

Rasmus hade ett glatt, lugnt och ansvarstagande bemötande till oss. Han gav den informationen vi behövde steg för steg genom hela processen, för att kunna köpa och bli trygga med hela köpet.

Torvald B
Sålde sitt hus med hjälp av Felix Borg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Kullingsberg

Kompetent och förtroendeingivande, som kund känner man sig trygg. Rekommenderas!

Elisabeth A
Köpte en tomt med hjälp av Viktoria Bernerek  en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga

Mycket trevligt och personligt bemötande. Noggrann och kunnig.

Sara A
Sålde sitt hus med hjälp av Viktoria Bernerek  en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

Den bästa av de bästa! Får 10 stjärnor av 5 möjliga ⭐️ Så fantastiskt jordnära och närvarande mäklare. Snabb på återkoppling och finns alltid tillhands. Rekommenderar Viktora till alla som både önskar köpa och sälja!

Torvald B
Sålde sitt hus med hjälp av Felix Borg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Kullingsberg

Saklig, kompetent och punktlig. Inger förtroende och skapar en känsla av att man är prioriterad.

Oliver S
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Birkmar en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Klinten

En mycket trevlig och socialt kompetent mäklare. Redan från första samtalet kände vi oss väl bemötta. Under visningen var Johan mycket behjälplig och visade på hög kompetens. Även underbudgivningen så medlade han väldigt bra och effektivt fram och tillbaka.

Afram H
Köpte sitt hus med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås

Proffesionellt , hängiven och tillmötesgående

Lisa W
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Birkmar en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Klinten

Johan har varit fantastisk från första kontakt! Han har varit tillgänglig, snabb i återkoppling och väldigt kunnig genom hela köpprocessen. Rekommenderar honom varmt!

Elisabeth A
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Centrum

Johan Gedda är väldigt proffsig, man känner er stort förtroende och tillit till Johan. Han är lugn, saklig och duktig i sin roll. Jag kan verkligen rekommendera att kontakta honom när man går i säljtankar.

Göran F
Södra Herrljunga

Jag tycker hon var mycket lugn och saklig genom hela processen. Hon var lätt att få kontakt med när man hade några funderingar. Väl förberedd och påläst . Kan rekommenderas ! Göran Fritzon

Caroline W
Köpte sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Västra Bodarna

Jättetrevlig i sitt bemötande och väldigt proffsig!

Lisbeth E
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Birkmar en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Klinten

Johan kan bara beskrivas med några få ord: Kunnig och med suveränt bemötande.😄🩷🧡

Agneta H
Centrala Vårgårda

Viktoria kändes trygg, proffsig och VÄLDIGT vänlig .

Ulrika A
Prästeryd

Positiv och informativ. Lyckades med uppdraget .

Monica P
Ingared

- Trevligt bemötande och engagemang. - Ganska höga förväntningar i en tid med sviktande marknad, med bibehållen vilja att hitta fram till ett färdig affär.

Gunilla A
Sålde sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Västra Bodarna

Trevligt samarbete och engagerad mäklare.

Mattias J
Centrala Vårgårda

Fantastisk!!! Hjälpsam och svarar på alla dumma frågor vi har.

Kristina J
Centrala Vårgårda

Grym på alla sätt. Hon får oss att känna oss trygga i affären o väl förberedda på alla sätt.

Agneta H

Proffsig, vänlig och hjälpsam

Konrad T
Södra Herrljunga

RÄTT PERSON FÖR DENNA TJÄNSTEN TYCKER JAG

Tobias W
Köpte sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Västra Bodarna

Oscar har varit mycket professionell och ett fantastiskt stöd under vårt husköp. Vi kan verkligen rekommendera honom!

Peter C
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Alingsås
Centrum

Jag har inget att önska utöver den tjänst Ni tillhandahållit. Som en av två säljare har jag kontinuerligt erhållit fullödig och löpande information om förmedlingsuppdragets utveckling. Således har jag endast vid få tillfällen själv kontaktat den av oss anlitade mäklaren, han har alltid raskt återkommit då jag undrat över något. Våra kontakter har härvid varit givande för mig då mäklaren varit informativ och uppvisat såväl intresse, engagemang som god kunskap om de spörsmål jag önskat hans synpunkter. En mäklare att anlita 8 dagar i veckan 🙏🙏, vänligen Peter C

Bertil H
Centrala Vårgårda

Engagerad, kunnig, tar sig tid och väldigt hjälpsam.

Sandra A
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Bolltorp

Efter att ha visat hur för oss i ett års tid har vi nu hittat vårat drömhus, Johan har följt oss hela vägen och visat flertal hus för oss. Han är alltid lika trevligt när man kommer på visning och i telefon, återkopplar med svar på frågor snabbt och enkelt. Det känns verkligen tryggt att ha Johan som ansvarig mäklare när man skall göra sitt livs största affär!

Cecilia W
Centrum

Kunnig, professionell och informativ. Fick en snabb affär då Louise var om sig och kring sig bland sina kontakter. Imponerad av hennes engagemang och återkoppling. Hon var inte för på vilket jag uppskattar och jag fick känslan av att man aldrig var till belastning vid frågor. Jag kunde lätt sätta mig i baksätet (som jag annars kan ha svårt för) och fick glida mig igenom processen (förutom fixandet i bostaden 😜). Är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Louise som mäklare.

Mattias L
Sydvästra Vårgårda

Tamara var trevlig och proffesionell. Snabb med återkoppling och uppdatering.

Marina H
Centrala Vårgårda

Både trevlig och personlig. Verkar kunnig.

Liselotte S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Felix Borg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Centrum

Vänligt och proffesionellt bemötande. Kändes tryggt att låta Felix sköta vår försäljning.

Tina Anna Christina J
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Larsson en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Bolltorp

Alla tänkbara superlativ. Proffsig, effektiv, förtroendeingivande och trevlig. Vad kan man mer begära?

Göran H
Centrala Vårgårda

Mycket god information och tydlig.

Kjell E
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Larsson en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Centrum

Anna är snabb och nogrann. Löste avtal och underskrifter på några få dagar.

Bertil H
Centrala Vårgårda

Enormt servicemind. Alltid tillgänglig. Kunnig och engagerad. Lyhörd, hjälpsam och vänlig.

Mattias J
Centrala Vårgårda

Väldigt bra! Svarar och är tydlig på frågor och funderingar vi har.

Kristina J
Centrala Vårgårda

Fantastisk hjälp och stöttning från början till slut i säljprocessen. Professionell men samtidigt enkel och jordnära. Viktoria har en energi och en expertis som vi haft stor nytta av genom hela processen. Vill rekommendera henne till alla som ska sälja eller köpa ett objekt!