En mäklare med lång erfarenhet som gör ett fantastiskt jobb! Supernöjd med hela processen.
Fastighetsbyrån Alingsås
Välkommen till Alingsås mest anlitade mäklare - Fastighetsbyrån! Alingsås är känd som en mysig trästad med massor av natur och närheten till Göteborg. Vi har vårt kontor centralt på Lilla torget bland alla caféer och butiker, och vi mäklare är ett team som alla har lång erfarenhet och ett nytänk när det kommer till mäklarbranschen....
3117 omdömen om Fastighetsbyrån Alingsås
Sedan starten hos Reco 2013
Viktoria var proffsig i sitt bemötande emot oss. Snabb och engagerad. Vi kände oss trygga och nöjda med affären.
Bra , informativt o effektivt bemötande.
Viktoria uppfattar precis hur man vill ha det och lägger ner sin själ för att det ska bli verklighet. Hon är ett riktigt proffs och det märks att hon älskar sitt jobb. Kan inte bli bättre 👌
Viktoria har alltid ett vänligt bemötande. Hon är lugn och saklig och upplevs som en engagerad mäklare som alltid svarar snabbt på mail och telefon. Hon är otroligt trevlig och jag skulle absolut rekommendera henne.
Vi har haft ett gott och smidig samarbete med Viktoria..
Trevlig, lyhörd proffesionell, stort tack till Niklas.Ö för all hjälp, du är en klippa 🙏Hälsningar Farre,Gulli & Chloé.
Bästa mäklaren vi har haft att göra med! Informativ, noggrann och trevlig.
Mycket nöjd har verkligen gjort allt för min försäljning av lägenheten 👍 Klara o bra besked är ett proffs
Han är hjälpsam och trevlig tycker jag☺️
Det är min man som haft den mesta kontakten med Johan. Vi tycker att han är mkt tillmötes och skött försäljningen av vårt radhus på ett förträffligt sätt.
Påläst, kunnig och ett trevligt bemötande
Tydlig och rak och samt alltid återkopplande
Niklas har har hanterat processen från värderingen av huset hela vägen till budgivning och kontraktsskrivning på ett professionellt sätt. Det som också är mycket viktigt är kommunikationen fram till försäljningen vilket jag har upplevt att Niklas hanterat föredömligt.
Proffsigt, tillmötesgående och väldigt lugn.
Bra bemötande, tydligt information genom hela processen. Genomgången vid kontraktsskrivning var tydlig och professionell. Louise återkopplar snabbt på olika frågeställningar. Vi är mycket nöjda.
Mycket trevlig! Tillgänglig på telefon och lyhörd för frågor. Varma rekomendationer.
Rasmus är svinbra! Jag är väldigt nöjd med hur han hanterade försäljningen av mitt hus.
Trevlig och förstående. Professionell!
Otroligt bra. 10 av 10 i betyg.
Otroligt trevlig, jordnära och proffsig och seriös i sin mäklarroll. Hela tiden närvarande, återkopplande och drivande framåt.
Han är professionell i sitt arbete, vet vad han gör, är samarbetsvillig, tar alltid kontakt och lägger ner mycket arbete.
Trevlig,kunnig och mycket hjälpsam. Absolut inget att klaga på.
Vi känner Johan Gedda tidigare och han hjälpte oss med flera affärer. Om jag skulle sätta poäng på en 10 siffriga skala , så skulle sätta 11 poäng! Jag är glad att och 100% nöjd att ha honom som fastighets mäklare!!!
Härlig person, glad o intresserad och mycket hjälpsam. Håller kontakt under försäljning oavsett vad som händer. Ger tydlig information. Vi är mycket nöjda
Trevlig tillmötesgående tar alltid kontakt både när något sker eller för att höra hur vi tänker
Felix var trevlig och kunnig och fått svar till frågor snabb på visningen. Han har varit hjälpsam och professional, påminnat oss om sakerna som vi behövar göra och snabb att svara när det behövs!
Väldigt trevlig och kunnig. Louise var också snabb i respons och dialog, vilket jag speciellt uppskattar.
Kunnig, tillmötesgående, flexibel.
Toppenkille. Allt gick enkelt snabbt och smidigt tack vare Johan. Han förklarar och ser till att man hänger med i processen och svarar gärna på alla frågor. Han hjälper till med precis allting.
Felix var toppen under hela förloppet med att sälja vårat radhus. En engagerad mäklare som lyckas med konsten att få sålt snabbt och till rätt köpare.
Väldigt hjälpsam och tydlig när det är mitt första köp! Lätt att få tag på ger tydliga svar.
Kunnig och lättsam mäklare som oftast är tillgänglig snabbt
Skicklig mäklare som gör det lilla extra
Trevlig! Påläst. Tog snabbt reda på allt som hon inte redan visste för att svara på våra frågor.
Kunning, saklig, noggrann och mycket trevlig
En mycket kompetent mäklare med integritet och god känsla för uppdragsgivarens situation vilket ger trygghet för den enskilda säljaren eller köparen, viktigt då husaffär är stor händelse I livet. Vi rekommenderar Oscar varmt.
Kunnig, tydlig kommunikation, mycket trevlig
Vi känner oss mycket nöjda med hela processen – från visning till kontraktskrivning. Han var lyhörd, professionell och gjorde oss trygga som sköpare. Vi uppskattade särskilt att han alltid svarade snabbt på våra frågor och höll en tydlig kommunikation hela vägen
Väldigt tydlig med fördelar och potential. Duktig på att förklara villkor och byggde ett starkt förtroende. Visade att han brydde sig om att vi skulle hitta rätt. Mycket nöjd !
Han lyssnar, har tålamod,är positiv och glad!
Riktigt bra mäklare, ärlig och rak
Väldigt bra. Hjälpsam. Kunnig
Rasmus är extremt professionell och kompetent. Seriös i sitt yrkesutövande och har ett ödmjukt sätt som får honom att framstå som investerad och duktig i det han gör. Jag kommer att anlita Rasmus nästa gång som jag kommer göra husaffär.
kanon bra och trygg person, inte massa säljsnack.
Gjorde sitt jobb. Bra dialog. Tydlig i kommunikationen.
Anna har ett trevligt bemötande och inger ett stort förtroende. Hon besvarar alla frågor och ger bra och tydlig information om hela säljprocessen. Är engagerad och mycket lätt att samarbeta med.
Mycket trevlig och trygg mäklare för oss som köpare. Är hjälpsam, lugn och problemlösningsorienterad.
Kanonkille att ha och göra med! Vägvisande och lösningsorienterad 👍🏽
Kunnig, positiv och mycket smidig att ha kontakt med. Vågar utan tvekan säga att jag/vi skulle nyttja honom igen om behovet uppkom.